vineri, 24 ianuarie 2014

Subiecte incitante în noile emisiuni de pe Nașul Tv, de astăzi: "Conștiința dacică la Eminescu", "Imperiul Pelasg", 'Controversa înrudirii dintre geți și goți"... ș.a.

De astăzi, 24 ianuarie, se reiau emisiunile din ciclul "Adevăruri Tulburătoare", pe Nașul Tv. Vă invit să fiți alături de mine și invitații mei, în fiecare vineri, de la ora 22:00, sâmbăta, de la ora 22:30 și duminica, de la ora 11:00.

În acest week-end veți putea urmări emisiunea "Conștiința dacică la Eminescu" - informații inedite pe care merită să le cunoașteți!

Daniel Roxin


7 comentarii:

Anonim spunea...

Multumim! :)

Anonim spunea...

de la DRAGOS SCORTANU

Abia asteptam! Multumim si apreciem efortul!

D. Pavel spunea...

Draga Daniel,

Imi cer scuze, deoarece revolta mea NU are legatura cu acest articol.
Ieri seara am urmarit – pe internet – emisiunea doamnei Iulina Marciuc (Destine ca’n filme) despre “Holocaustul” din Romania! Si eu si sotia urmarim aceasta emisiune care este bine facuta si este si interesanta.

Ceea ce am vazut aseara ne-a revoltat peste masura pentru mesajul pe care aceasta doamna simpatico l-a indus deja in mintea si inimile copiilor romani!

Din aceasta emisiune – NEPERMIS SI RIDICOL – rezulta ca “holocaustul” din Romania a fost facut de romani: deportari de zeci de mii de “evrei”, trenuri intregi cu deportati si mai mult! Chiar supravietuitori “evrei” care NU sulfa o vorba – ca si Iuliana Marciuc – despre faptul ca perioada “holocaustului romanesc” se referee in perioada cind ARDEALUL ERA SUB CONTROLUL HORTIST AL UNGARIEI SI NU SUB ADMINISTRATIA ROMANEI!

Cineva trebuie sa dea in judecata Televiziunea romana pentru dezinformarea tendentioasa a acestei doamne impotriva poporului roman!

Coincidenta sau nu, doamna Iuliana Marciuc a scos pe “piata” acest episod tocmai cind presedintele tradator khazar al Romaniei – Traian Basescu – a recunoscut public in Israel ca in Romania a existat “holocaust”, probabil pentru a justifica alte miliarde de doalari (sau chiar loby pentru corporatii jidanesti americane pentru resursele naturale romanesti).

Iata adresa / link-ul (vizionati va rog partea a doua):

http://www.tvrplus.ro//editie-destine-ca-n-filme-179200

Un Român spunea...

La Multi Ani Romania!
http://mygatewaytotheworld.blogspot.ro/2014/01/unirea-natiunea-facut-o.html#.UuHMr_v8vow

Anonim spunea...

In ciuda tuturor ponegririlor care se propaga despre Adolf Hitler, adevarate si false, se omite cu ipocrizie si lasitate un lucru fundamental: el nu este altceva decat produsul societatii si exponentul celor mai mizerabile ipostaze ale ei. Si nu de ieri, de alaltaieri, nici de sute, ci de mii de ani incoace. In speta suntem tratati de catre cei care conduc precum animalele.
Inca din clasele primare s-a avut grija sa invatam la latina ca "Homo homini, lupus est." (omul pentru om este un lup). Pe urma am invatat ca ne tragem din maimute si ca trebuie sa fim puternici pentru a supravietui. Teoria a evolutionista despre supravietuirea celui mai puternic, implicit moartea celui slab.
Mai acum vreo cateva zeci de ani au aparut vreo trei cu teoria materialismului dialectic! Cautand o definitie a sintagmei "materialism dialectic" am tras 2 concluzii: cei carora li se atribuie nu sunt autorii pentru ca cineva care elaboreaza o teorie este in stare s-o defineasca pe intelesul oricui este minim interesat, iar a doua concluzie este ca teoria functioneaza prin ea insasi si semnifica exact ce descrie denumirea ei, adica "omul nou" este atat de orientat catre material incat pare ca vorbeste pe alta limba (dialectic).
Mai nou, de vreo 23 de ani ni se explica despre "economia de piata, concurentiala si sanatoasa" de mi se face greata.
Ei bine toate cele de mai sus sunt de fapt acelasi mesaj: oamenii sunt tratati pavlovistic, ca niste animale care pot fi masurate, catalogate, ca un motor de exemplu sau ca ceva arhitectonic, omitand ca omul este NASCUT, NU FACUT.
Deosebirea de la Adolf Hitler la cei care cer bani pentru crimele impotriva lor este ca de la cioara la stancuta.
Singurul mesaj care sparge intunericul vine de acum 2014 ani si este singura lumina care explica absenteismul de la vot si in general de ce viata nu poate fi masurata.

PS
Apropo de dacii de vest si dacii din est: Cum au navalit dinspre est vizigotii?

,Alexandru

Rosa spunea...

,, Cred intr’o lege stramoseasca
Ce ne-a fost platosa si scut
Din vremuri vechi, dela ‘nceput,
De cand pe lume s’a nascut
Suflarea noastra romaneasca.
...............................
Cred intr’o zi dumnezeiasca
In care toti cei ce vre-odat’
Poporul nostru l-au tradat,
L-au urgisit, l-au impilat,
Sau l-au jignit, au sa plateasca! ,,
Minunat ! Bafta ! :)

Rosa spunea...

..... Mihai Eminescu , ramane unul dintre cei mai fermi sprijinitori ai trunchiului dacic identitar, fiind cel mai asiduu cunoscator si asamblator al fragmentelor de mit preromanesc, unificatorul si creatorul lor, cel ce aseaza pe temelia elementelor traco-dacice o constructie armonioasa si supla de mitologie româneasca identitara. De aceea constituie o simbolicã si tulburatoare coincidenta faptul ca la temelia casei sale din Ipotesti, mai precis a atenansei (clãdirea din curtea casei unde sustin cunoscatorii ca dormeau baietii Eminovici), s-a gasit, ca într-o închipuire mitologica, o vatra traco-daca cu obiecte specifice: fragmente de carbune, o catuie si, mai ales, fragmente a ceea ce avea sa devina, dupa restaurarea profesionisa, o splendida amfora traco-daca ce se afla azi în inventarul muzeului de la Ipotesti.
Iata deci tulburatoarea coincidenta ca Eminescu, întemeietorul unui construct mitologic dacic asezat la temelia existentei noastre istorice, a dormit în copilaria lui pe temelia unei locuinte dacice care-i va fi trimis în vise efluvii modelatoare de constiinta". - Dr. Lucia Olaru Nenati, filolog
Felicitari tie si invitatului !
Mult succes in continuare ! :)