miercuri, 19 martie 2014

Adevărul despre fabricarea medicamentelor: “Tineți minte că noi dezvoltăm medicamente pentru a înlătura simptome. Noi nu tratăm!”

Se pare că toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populația.

Sunt chimist, spune Shane Ellison. Îmi place abordarea științifică. Când am lucrat în industria farmaceutică – acolo m-am ciocnit cu respingerea completă a științei. În aceste companii farmaceutice , în interviuri de angajare nu ezitau să spună următoarele: “Tineți minte că noi dezvoltăm medicamente pentru a înlătura simptome. Noi nu tratăm”.

Deci este un model de business care permite a oferi oamenilor medicamente toată viața. Ce este de făcut când se termină simptomele? Următorul nivel de publicitate a medicamentelor – a inventa maladii.


ellison
Chimistul Shane Ellison

Dacă nu există simptome, atunci se termină clientela pentru vânzări și rămâne doar să se inventeze alte maladii. Cu preparate psihiatrice puteți inventa maladii fără sfârșit. Exista doua cuvinte de care se teme un psihiatru. Două cuvinte:Dovediți acest lucru.
Și dacă medicul nu poate dovedi, iar el nu poate dovedi în nouă cazuri din zece, nu administrați medicamentul. Acest lucru oferă pacientului puterea de a lua o decizie. Fiind chimist, eram surprins – se fabrică medicamente cu capacitatea de a ucide, acest lucru se depistează în toate laboratoarele, medicamentele sunt periculoase, ineficiente, provocând aceleași efecte pentru care ele sunt concepute. Cum companiile farmaceutice reușesc să le vândă? Cum le vând?

Companiile farmaceutice au departamente de marketing, giganții farmaceutici au cele mai bune departamente de marketing din lume. Pur și simplu, geniale. Trebuie doar să plătiți profesioniștii – medicii, savanții, psihiatrii – pentru rapoarte care indică că studiul a avut rezultate pozitive. Le plătiți, cumpărați știința.

Cel puțin 125 de mii de persoane în fiecare an mor din cauza medicamentelor prescrise de medici, s-ar crede că ar trebui să se cheltuiască mai mulți bani pentru cercetare, pentru a reduce rata mortalității. Nu. Companiile farmaceutice continuă să dezvolte marketing. Publicitate, publicitate, publicitate. Să hipnotizeze oamenii.

Ii hipnotizați și ii obișnuiți cu medicamente, ii îndreptați la psihiatri, încât oamenii să înghită în liniște Cymbalta sau Prozac sau orice altceva pe care le vor oferi, indiferent de numele preparatului. Veți primi o industrie de miliarde de dolari, care face o mulțime de oameni bolnavi și care prosperă în urma acestui lucru.

sursa: suntsanatos.ro

8 comentarii:

Emmanuela spunea...

Si ce sa facem cand nu dormim cateva zile? Trebuie sa luam medicamente de somn ,de liniste ca asa vremuri traim

Anonim spunea...

Adevarat...cam asa stau lucrurile.
Dar asta este la cei care inca sunt in vechea energie...cine devine constient de schimbarea planetara care are loc in prezent,acceseaza energia noua si se poate vindeca prin ea...de acum inainte,vindecarea ne apartine in totalitate.E o chestie de constientizare si manifestarea intentiei de a fi sanatos,in armonie si echilibru.
Manifestand in fiecare moment recunostinta pentru starea de armonie si sanatate,in interior,la nivel subtil,se manifesta vindecarea.
Sa fim sanatosi si in armonie cu Prezenta Divina din noi si de pretutindeni!

Anonim spunea...

http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/2014/03/sananda-o-noua-misiune.html

Gerula spunea...

Medicamentele sunt facute pentru a imbogatii pe detinatorii de companii farmaceutice , nu pentru a salva vieti omenesti . De ce credeti ca tot mai multi romani se intorc la "leacuri babesti " , adica la retetele bunicilor din fierturi de plante , cataplasme cu grau fiert si chiar cu petale de crin murate in alcool.In primul rand sunt mult mai naturale si chiar au efect asupra bolilor , iar in al doilea rand , nu au reactii adverse si daca tot suntem urmasii dacilor , care erau cei mai buni vindecatori , de ce sa nu reinviem medicina traditionala.

Anonim spunea...

Doamna Emanuela,cu tot respectul,in cazul insomniilor încercați un ceai de Sunătoare,sau de conuri de hamei. Efect garantat,ușor de procurat...

Unknown spunea...

Doamne, sunt 5 ani de cand am reusit sa scap din capcana medicinei alopate si am experimentat autovindecarea, care este o calatorie asa speciala si minunata si toti cei din jurul meu au vazut tot procesul prin care am trecut, de la boala asa zis incurabila la o sanatate de fier. Ei, cu toate astea, prefera sa se indoape cu tot felul de porcarii decat sa-si asume responsabilitatea propriei sanatati. Intr-un singur caz apeleaza la mine, cand nu mai stiu ce sa faca cu toate medicamentele pe care le iau. Si ce credeti, analizam impreuna problemele, gasim solutiile, se aplica, se pun pe picioare imediat dar urmatoarea data incep iar, tot cu hapuri si tot pana nu mai au de ales. Eu unul am ajuns la concluzia ca daca nu-ti schimbi prin propriile tale cautari, modul de a fi, nimeni nu poate sa te ajute si pana cand nu te saturi de suferinta n-ai sa te schimbi neam. Totul porneste de la o criza profunda in care ajungem fiecare la un moment dat si pe care sa avem norocul, taria si darul de a porni o calatorie in rezolvarea acestei crize prin propriile forte. Nu-i aiureala spusa; ca putem arata cuiva o cale dar pasii pe acea cale-i apartin aceluia, individului si nu trebuie sa ne tulburam catusi de putin daca respectivul nu o face, asta-i soarta lui.

Anonim spunea...

Urmariti urmele groase lasate de unele avioane deasupra planetei...acelea sint un amestec din mai multi virusi.Dupa aceea se anunta la tv.ca e gripa si sa cumparam blestematele lor de medicamente,adica ale acelora care au pus sa fie imprastiate pe cerul planetei.O mare conspiratie la nivel mondial,la mijloc fiind desigur banii.Eu nu stiu ce pazesc serviciile secrete care sint platite din banii nostrii? https://www.youtube.com/watch?v=l7biQO5u_XU

Nedelcu Narcis spunea...

Dar in cazul in care e vorba despre o depresie si o anxietate puternicara de circa 2-3 ani ce e de facut? ajutati-ma cu un sfat va rog din suflet! va multumesc anticipat!