sâmbătă, 8 martie 2014

Filmul de weekend: Prietenul meu, îngerul – VIDEO

Seraphin, un inger purtat de fulgii de nea tocmai pana in Rusia in ajun de Anul Nou o intalneste “intamplator” pe Sasha care ii pica in brate… de la etajul 3.
 
Urmeaza o serie de evenimente de magie avandu-i in centrul atentiei pe ce doi protagonisti. Sasha invata de la Seraphin ce inseamna iubirea neconditionata, empatia, iar Seraphin invata de la Sasha ce e un ceainic, sau un uscator si alte treburi lumesti. Insa Seraphin a venit cu un scop anume, iar cerurile se inchid exact la miezul noptii pentru el, cand trebuie sa se intoarca acasa.

Extraordinar, romantic, sensibil…divin! E o pelicula ruseasca, dar nu te lasa pacalit de apararente. Cinematografia ruseasca are multe filme de exceptie, “Prietenul meu, ingerul” fiind una dintre ele.


Notă: filmul este subtitrat. Acționează butonul cu subtitrarea din playerul youtube!

Sursa:  http://www.financiarul.ro/2014/03/08/prietenul-meu-ingerul-video-2/

 

20 de comentarii:

Anonim spunea...

Multumesc pentru surpriza placuta...:)

Unknown spunea...

EXTRAORDINAR FILMUL, BRAVO.
MULTUMESC CA L-AM VAZUT

dddann spunea...

Suprb , multumim

dddann spunea...

Splendid,atat de simplu si frumos !Multumim pt acest film !!!

Anonim spunea...

Nota 10 pentru aceasta recomandare...cu un mesaj subtil...multumesc Ingerului meu pazitor :)

Unknown spunea...

Multumesc Daniel si iti doresc numai frumusete si implinire !

Unknown spunea...

Multumim mult Daniel , pentru frumusetea din inima ta si pentru toate eforturile imense pe care le faci ca sa ne aduci lumina si bucurie in suflete ! Seara minunata iti doresc !

Anonim spunea...

superrr filmul mi-a placut foarte mult, cred ca fiecare avem un inger pazitor,doar trebuie sa credem in el!:)

Tinkerbell spunea...

Multumesc pentru acest film!!!Am simtit din nou magia! <3

Anonim spunea...

direct la suflet,

mioara stancu spunea...

As vrea ca toti oamenii sa simta ce sentiment minunat iti da vizionarea acestui film, multumesc Daniel.

Rafael spunea...

Rusia, Rusia...De ce eu te iubesc? Cand multi te urasc...Sufletul mi se bucura atunci cand lecturez Dostoievski...O tara a contradictiilor:omul cazut si omul inaltat in evlavie, numai la tine se gasesc toate astea.
Filmul induce in eroare oamenii, deoarce Dumnezeu nu mai trimite ingerii pe pamant, a facut-o in vremea lui Iared si ei au cazut, luandu-si sotii, ei s-au numit cei cazuti, si din acea casatorie au rezuultat uriasii...Ingerii apar celui nevoitor duhovniceste, spre a impli o anumita misiune,vezi Proorocul Daniel, cand Ii se spune sa-i talmaceasca lui unu dinte arhangeli vedenia sa.

Rafael spunea...

Nu cititi acest comentariu, cei ce nu inteleg...

Fiecare cuvant inseamna ceva, nimic nu-i in zadar, depinde ce scop are fiecare. Eu nu vreau averi si mariri, satul de televizor, politicieni si de o societate fara Dumnezeu, desi multi se declara crestini, dar traiesc ei cu adevarat crestineste? Lovit de societate si cazut, nu am mai gasit sprijin nicaieri. Am inceput sa caut raspunsurile vietii moderne ale omului, si nu stiam ce sa fac...Vedeam cum totul s-a prabusit in jur si cum cei nemerituosi s-au pus in scaunele puterii, de la cel mai inalt scaun la cel mai mic. Solutia nu o gaseam; suntem prinsi intr-un cerc, si nu mai putem schimba nimic cu vointa noastra omeneasca. Ce slab e omul cand nu stie unde sa caute, privind tot catre solutii omenesti...Zarurile au fost aruncate, timp nu mai este, decat putin pentru mantuire. Dar multi nu stiu s-o caute, caci au fost atacati spiritual fara sa stie asta, astfel ca nu mai asculta de Duhovnicii neamului romanesc. Cuvantul lor e hotarator intru mantuirea omului modern si vlaguit. Daca ati stii cu cate dragoste si atentie priveste spre noi Domnul, vazand neputintele noastre zilnice. Marcu, a trait zeci de ani in rugaciune si Domnul l-a imbracat in haina noua sfinteniei. Acum Dumnezeu ajuta celui ce ii cheama Numele Sau Preasfant, si nu ramane indiferent, de aceea spun ca suntem indatorati foarte de El. Pentru cei ce ce se simt jigniti, sa ma ocareasca pentru cele spuse, le voi spune ca am sa tac, si ma voi ruga pentru ei...
Fie ca Domnul sa va binecuvanteze in viata asta, fara rezolvare a tuturor problemelor omului, doar numai privind spre El, asa cum proorocul David arata in Psalmi, caci cine iubeste pe Domnul, va intelege totul. Societatea omenirii inca din cele mai indepartate vremi a fost condusa de "initati" in taina, ca sa insele oamenii, si sa nu primeasca Mantuirea, ci pierzania. Mistere antice ale lui Hermes, Orfeu si Hiram, nu faceau decat sa insele pe cel ce credea in intelepciune . Socrate nu avea zeu, ci il cauta, din pacate pentru el, a sosit abia cateva sute de ani mai tarziu, in tacere si simplitate: Dumnezu nascut om, si care pentru ale noastre pacate a venit din ceruri, nascut inainte de toti vecii: Mantuitorul nostru Iisus Hristos, care pentru a noastra mantuirea a venit; fericiti toti ce cred in Numele lui Preasfant si impreuna cu Tatal si Duhul Sfant ne rugam si ne inchinam lor si cu soborniceasca si apostoleasca Biserica crestin-ortodoxa. Amin.
Cautati-L pe Domnul si veti intelege adevarul,calea si viata, caci restul lucrurilor nu li se adauga ...

Anonim spunea...

sa ne gandim cat de minunat este acest film,este facut in Moscova -un oras frumos dar a carui istorie este incarcata de atata ateism...

vasile cordos,baia mare spunea...

multumesc! am ramas fara cuvinte!merita vazuT!!!

Anonim spunea...

Nu inteleg voi care credeti ca e un film aiurea de ce v-ati uitat frate?aria internetului e infinita,aaaa dupa ce l-ati vizionat va dati cu parerea fara argumente clare!in primul rand este un film cu mult umor dulce amar e ca opoveste cun un final fericit.am impresia ca sunteti ingusti la minte,acest om indiferent ca are un rol de inger iti da niste exemple cum ar trebui sa fim,mai buni mai toleranti,mai empatici,eu personal am impresiaca acele persoane care comenteaza in contra sunt niste ortodocsiinraiti fara principiisi colac peste pupaza e chestia ca sunteti suparati pe rusi dar sunt tot ortodocsi frate!!!sunteti penibili voi toti cei care comentati aiurea,e un film romantic care iti descreteste fruntea,inseamna ca n-ai iubit niciodata dumnezeu nu te-a ajutat sa-ti gasesti sufletul preche,voua nu vi s-a intamplat sa aveti impresia ca cunoasteti pe cineva si nu stiti de unde?atunci inseamna ca preotul vostru care e si el om pana la urma v-a indoctrinat fara sansa de vindecare sunteti rai si invidiosi pe o iubire curata si sincera,treziti- va cat nu e prea tarziu!dar nu inteleg ce cautati pe acest site,este ,,trinitas,,fratilor,acolo sa va spele mintea nu aici,aici se deschid minti si inimi curate si buni!e un film exceptional!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

oaaau,satanic,de unde si pana unde?:)

Anonim spunea...

Extremisti... si unii si ceilalti, care va certati intre voi, fara sa va cunoasteti.. români fiind..si facand doar jocul "celui rău". Am vazut filmul mai demult si mi-a placut foarte mult, chiar daca subiectul, daca ati remarcat, este acelasi din "Meet Joe Black"..film american.Ei si? Problemele sunt aceleasi, omenesti; iar tratarea in spirit slav nu dilueaza trairea si mesajul filmului. Deschideti-va mintile, fratilor,..si inimile!

Anonim spunea...

Ah,..si apropos de ingeri, Daniel, recomand si filmul minunat, suedez, "Anglavakt". Tot foarte frumos.

Brasovean spunea...

Multumesc frumos :d e foarte tare :X:X