joi, 17 iulie 2014

Dezvăluiri - Românul care a cerut socoteală Ungariei pentru masacrul din Ardeal și a obținut scuze în cadrul ONU. Text și video. Important de știut!

Românul cu cetăţenie americană, Anton Lixandroiu, care a cerut în instanţă ca Ungaria să îşi ceară scuze pentru crimele istorice comise împotriva românilor din Ardeal, a vorbit, în ediţia de duminică a emisiunii "Secvenţial", despre demersul său.

După mai mulţi ani de procese, Anton Lixandroiu a obţinut scuzele Ungariei, însă din partea ambasadorului Ungariei la ONU, Csaba Korosi, pentru crimele istorice comise de regimul hortist.

Pentru că, iniţial, Tribunalul Internaţional i-a transmis că un asemenea proces nu poate fi luat în considerare, având în vedere că aceste crime s-au petrecut înaintea înfiinţării acestui tribunal, românul s-a adresat Organizaţiei Naţiunilor Unite, cerând ca toţi criminalii judecaţi la sfârşitul celui de al Doilea Război Mondial, să fie reabilitaţi, deoarece aceştia au făcut crime înainte de înfiinţarea Tribunalului Internaţional.

După un asemenea demers, Ungaria şi-a cerut scuze în premieră, în plenul ONU, pentru masacrul din Transilvania.

Urmărind video-ul veți afla lucruri incredibile despre ticăloșia guvernanților români, care nu numai că nu l-au ajutat pe Anton Lixandroiu, dar au încercat și să îl descurajeze... (n.m)

Vezi video aici: http://www.antena3.ro/romania/secvential-anton-lixandroiu-romanul-care-a-cerut-socoteala-ungariei-pentru-masacrul-din-ardeal-260334.html?fb_action_ids=1446917485580024&fb_action_types=og.comments&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

11 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo domnule Anton Lixandeoiu,ati reusit .ce o tara na reusit felicitarii

Anonim spunea...

Din pacate, Ungaria nu si-a cerut scuze pentru crimele facute in Ardeal, ci si-a cerut scuze la modul general despre crimele facute in cel de al-2-lea razboi mondial !

Vasile spunea...

Un roman adevarat! Felicitari!

Anonim spunea...

Georges ;
Guvernantii Romaniei, de 1908 ani (2014-106), sunt alogeni. Deci, care e intrebarea :) !

Anonim spunea...

Un Dac adevarat care cu foarte mare curaj la infruntat pe barbarul Hun Attila.Felicitari de 1000000 de ori! Huni au venit pe frumosul si sfantul nostru pamant Dac in anul 406-420 dupa venirea Domnului nostru Isus Hristos. Noi poporul Dac santem aici de cand bunul si grandiosul nostru Dumnezeu a vrut Adica De O Vesnicie

Anonim spunea...

...norocul multor neamuri si natii este ca ruminii ,vechii daci, nu au fost si nici nu sint uniti.RESPECT domnule Anton Lixandeoiu

un pic anonim spunea...

Georges, ia o pauza. Daca prin guvernanti intelegi conducatori, pentru ca altfel nu are sens ce scrii, pai afla de la mine ca nu au fost alogeni. Poate halogeni, unii dintre ei, mai ales cei mai de acum.
Traiasca ameteala si confuzia (si sunt finut acum).
Bravo romanule.

un pic anonim spunea...

Scuze pentru aut of topic, dar in seara asta s-a declansat ULTIMA operatiune "steag fals". Daca nici acum nu vor reusi vor pieri. Si nu vor reusi!Scriu despre nebunia din de la televizor: toti comenteaza doborarea avionului malaezian, odata cu invazia israelitilor a fasiei Gaza. Si numai idiotenii.Doamne apare-ne de tampitei.
Dupa nebunii aistia zic ca rusii trag in avioane. Aiurea.
Trag cei care sunt deranjati de Banca BRICS.Cine?
Aceeasi care in zile de 17 iulie, diversi ani au actionat prin valorificarea energiilor datei. Sa vedem simbolul:
17 - nr.stelei (aoleu, a stelei...lui David), al inteligentei, al iubirii.
7-nr.spiritual, uniunea omului cu Divinitatea.
La aceasta data in anul 1917- familia regala britanica isi ia numele Windsor
17.07.1918-executat ultimul tar rus (de cine? aoleu, de ...)
17.07.1945-Conferinta Potsdam unde se stabileste de cei trei agenti Illuminati, rus, britanic si american situatia postbelica a lumii! Sa continui ?
Cred ca ajunge...si daca mai urmarim ce zic toti tacanitii de la tv. este clar!
Sa mai asteptam un pic, totul se va clarifica mai repede decat se crede.
A, inca o conexiune...Kuala Lumpur ! Revin, dar nu vreau sa va plictisesc, mai ales ca topicul este foarte important.

Anonim spunea...

Anton Lixandroiu exemplu de darzenie exemplara si un om care isi merita numele cu litere de aur undeva pe un loc in cinstea celor mai buni romani din zilele astea.

nan spunea...

Dovada vie ca dacii n-au murit ,chiar daca istoria lor se vrea ingropata.Uite asa ,renasterea natiei este o chestiune de timp,fiind scrisa in genele noastre iar unitate mai mare decat acum nu am simtit, in ciuda oprimarii. Multam tie doamne pentru tenacitatea lui Anton Lixandroiu.

Anonim spunea...

Ce sa-i mai scuzam pe unguri de ce au facut nu stiu cand...
In prezent este la fel ca si inainte de 1989 sau inainte de 1918-ungurii au mai multe drepturi ca romanii.
Exemple: 1. pentru un elev roman se aloca 2800 de lei pe an, care se diminueaza pe parcurs. Pentru un elev ungur se aloca de statul roman 3400 lei pe an
2. ministerul culturii aloca o suma impresionanta de bani pentru repararea castelelor grofilor, iar dupa ce se repara se deschide restaurant tipic unguresc
3. ziarele si revistele unguresti se subventioneaza de catre statul roman
4. elevii care sunt absolventi de clasa a VIII-a sustin un examen la limba maghiara-aproape toti elevii iau nota maxima. Cand se face media de intrare la liceu astia intra in fata romanilor-daca faceti media fara limba maghiara au niste medii de vai mama lor
5. sunt la guvernare din 1945 incoace- toate guvernele s-au intrecut sa-i ia la guvernare si sa-i multumeasca cu functii grase
6. fura si ei ca si romanii- nu am prea vazut unguri pe la DNA- cica sa nu fie discriminati fiindca sunt minoritari
Ar mai fi si altele... dar alta data
Asa ca romanii ar cam trebui sa caste ochii mari