luni, 25 august 2014

Expozitie de fotografie cu tema "Statui antice de daci din muzeele lumii" - 28 august 2014


Asociatia Identitate Culturala Contemporana organizeaza joi, 28 august 2014, de la ora 11, expozitia de fotografie cu tema:

SIMBOLURI CULTURALE IDENTITARE ALE ROMÂNIEI - STATUI DE DACI DIN MUZEELE LUMII

Evenimentul va avea loc in cadrul Aeroportului Otopeni. Mai multe despre proiectul Statui de daci, initiat de expertul in istoria artei Leonard Velcescu, in parteneriat cu Asociatia Identitate Culturala Contemporana, gasiti pe acest site: http://statuidedaci.ro/ro/
Daniel Roxin

3 comentarii:

Cristina spunea...

O idee excelenta! Mai ales tinand cont de locul ales perfect pentru asa ceva. Ar fi grozav ca expozitia sa fie una permanenta.

Anonim spunea...

Felicitari,o idee excelenta!Poate o sa vina si timpul cand in Dacia noastra in loc de statuie de-a lui Traian o sa avem statuie cu Decenal,Burebista si toti mari nostri conducatori.Amin!

D. Pavel spunea...

Felicitari domnule Leonard Velcescu! felicitari pentru tot ceea ce ai facut!

Am vazut un video in care dumneata afirmai ca mai toate aceste statui au fost sculptate la Roma. O intrebare totusi! Ce dovezi - forensic evidence - ai in spatele acestei afirmatii? Daca aceste statui - sau o parte din ele - au fost pur si simplu "transportate" din Dacia la Roma? ca parade de razboi eventual?