duminică, 3 august 2014

Mobilizare generala in Rusia. Rezervisti din toata tara, chemati sa se invete cu noile arme


Ministerul rus al Apararii a anuntat vineri o mobilizare a rezervistilor din toata tara, pentru exercitii militare de anvergura, care vor avea loc in perioada august-octombrie.

Moscova a anuntat ca antrenamentele pentru rezervisti au fost programate inca din noiembrie 2013, informeaza Russia Today., citata de ziare.com


Intr-un comunicat al Ministerului Apararii se arata ca exercitiile au ca obiectiv familiarizarea rezervistilor cu utilizarea si intretinerea noilor tipuri de armament si echipamente.

Printre specializarile vizate se afla comunicatiile, rachetele, artileria, logistica, infanteria motorizata si paza de coasta.

“O atentie sporita se va acorda invatarii rezervistilor sa opereze cu modele noi si actualizate de arme si echipament militar”, se mai arata in comunicat.

Antrenamentele sunt programate in doua stadii: 5-9 august si 1-15 octombrie.

Sursa: http://www.nasul.tv/2014/08/02/mobilizare-generala-in-rusia-rezervisti-din-toata-tara-chemati-sa-se-invete-cu-noile-arme/

3 comentarii:

un pic anonim spunea...

Nasule Tv, figura ciudata a mediei romanesti, melanj de emisiuni foarte interesante si aiureli cu ziaristi si bloggeri ratati/partizani politici cu mintea inegurata (daca nu l-ai avea pe Roxin si nu ai mai da documentarele contra sistem nu te-ar viziona nimeni normal la cap), de ce nu dai niste stiri despre blackwater...cati si pe ce bani au construit astia o armata particulara si ce fac cu ea sau despre noul departament american al securitatii (DHS - Departament of Home Security) care au autoblindate iar asa numitii politisti sunt inarmati cu pusti automate. Pentru ce?
Asa ca cam (sic) toti se pregatesc de ceva. Ei si? Sa ne pregatim si noi...daca suntem in stare! Nu de razboi. De pace...

un pic anonim spunea...

Apropo, Nasule, esti tare? Atunci arata ce fac aia in Gaza! In tara asta nimeni nu arata nimic! Cenzura totala. Vai de curu vostru (a celor care se dau oameni de presa). Bine ca exista media alternativa.

Anonim spunea...

Jeff Steinberg Briefing on Unfolding World War
http://larouchepac.com/node/30381
din ce zice expertul:
razboiul mondial trebuie sa inceapa pt a salva imperiul financiar britanic ajuns in stare de faliment [cu centru in city-ul londonez]. falimentare sint si toate bancile din spatiul euro[unde s-a adoptat intre timp modelul cipriot de ''autosalvare''= golirea conturilor clientilor fara voia lor] cit si al fondului federal de rezerve al usa[sursa $$$$].