miercuri, 1 octombrie 2014

Aduceți copiii la Festivalul Adevărul Despre Daci! Întâlnire cu scritorii Vasile Lupașc și Daniel Roxin


Festivalul “Adevărul despre Daci și Istoria străveche a plaiurilor românești” vă propune și în acest an evenimente și activități pentru copii, în dorința de a trezi interesul celor mici pentru istoria geto-dacilor, pentru eroii și personajele mitologice din tradiția românească cu rădăcini în spațiul geto-dacic.

Astfel, copiii sunt invitați să participle la următoarele evenimente:


Sămbătă, 11 octombrie, de la ora 10:00 – Lansarea cărții pentru copii “Marele rege Burebista”, scrisă de istoricul Vasile Lupașc. Prezentarea cărții va fi făcute de Vasile Lupașc și Daniel Roxin.

Sâmbătă, de la ora 10:30 și duminică, de la ora 10:00 – Atelier de benzi desenate pentru copii – „Zei, eroi, zâne și animale de legendă” din mitologia dacică – alături de autorul de benzi desenate Mihai I. Grăjdeanu și jurnalista Mădălina Corina Diaconu.

Sâmbătă, de la ora 10:30 și duminică, de la ora 10:00 (în paralel cu atelierul de desen) – Atelier de ceramică și pielărie getică pentru copii organizat de Asociația Danais.

Vă așteptăm cu drag!

Daniel Roxin
Festivalul “Adevărul despre Daci și Istoria străveche a plaiurilor românești” este organizat de Asociația Geto Dacii în parteneriat cu Muzeul Național al Țăranului Român, Nașul Tv, Best Event Production și Ziurel. Sponsorii principali ai festivalului sunt  Dental Profile, PCNET-CATV și AD Auto Total

dental Profile logo

https://www.facebook.com/DentalProfile


http://www.autototal.ro/

http://www.pcnet-catv.ro/

Un comentariu:

Anonim spunea...

Felicitari pentru tot ce faceti Domnule Daniel Roxin! Fratilor Daci unde va sant mesajele,va-ti pierdut interesul pentru stramosi nostri Geto Dacii.Tot ce face Daniel trebuie sustinut din toate punctele de vedere.