duminică, 26 octombrie 2014

În această seară, pe Nașul tv, de la ora 19:00 - TELEPATIA, din perspectiva cercetărilor științifice


În această seară, pe Nașul tv, de la ora 19:00, sunteți invitați la emisiunea MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII. Episodul de astăzi: TELEPATIA, din perspectiva cercetărilor științifice.

Pentru a afla mai multe despre rezulatele cercetării științifice dintr-un domeniu atât de delicat, îl avem ca invitat în această seară pe domnul Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, specialist în neurologie si psihatrie, șeful catedrei de neurologie al universitatii Titu Maiorescu din București.


Daniel Roxin

3 comentarii:

ciobanul spunea...

Daca am avea oameni ca acest om, acolo unde trebuie, sunt convins ca lumea s-ar regasi mai repede din nerozia culturii ateiste, iar inteligenta, bunatatea, cinstea, solidaritatea, cultura, adevarul, ar prevala si nu s-ar promova lacomia, cinismul, golanismul, perfidia, impostorii, individulaismul si minciuna, proprii omului fara de frica in Dumnezeu.
Vroiam sa mai aduc un coment pe chestia capthca, chiar trebuie sa scriu vreo 4,5 ori ca sa reusesc odata sa gasesc adevaratul cuvant mister care trebuie scris, iar cu cifrele mai inainte era totusi mai usor. De ce s-a schimbat capthca ?

nan spunea...

Asiept cu nerabdare ora 19 cu o mare bucurie ;fiti binecuvantati!

Anonim spunea...

Dacă telepatia e fenomen obiectiv sau subiectiv. Din experienţa personală, mă refer la micile întâmplări comune tuturor, aş spune că e un fenomen subiectiv, se întâmplă în relaţie cu cei dragi şi cu cei cu care rezonez, adică am aceleaşi preocupări, chiar dacă nu mă gândesc la ei chiar mult timp, dar e ca şi cum mi-au rămas în agenda sufletului. Mai rezonez şi cu plantele. Astăvară am avut o noapte de insomnie şi tot căutam motivul. Cauza am aflat-o dimineaţa, am balconul plin plante şi erau toate aproape uscate, prinsă cu probleme de familie, uitasem să le ud. Sper să nu râdeţi de mine, e un fapt şi cred că fiecare are asemenea poveşti. Suntem mai legaţi de natură decât ne închipuim şi am vrea să credem. Poate într-o zi vom înţelege că puterea gândului ne poate apăra ţara. Indiferent de meseria pe care o avem şi de viaţa personală, încercând să evoluăm, haideţi să începem cu începutul, cu ţara. Să proiectăm gândul că trebuie să fie apărată împotriva celor ce vin cu gând ascuns. Natura întreagă îi va împiedica să îşi pună în practică planurile.