duminică, 5 octombrie 2014

POLUAREA ELECTROMAGNETICĂ – Cum ne apărăm?




Trăim într-o „baie” de energie, de câmpuri electromagnetice. Radiațiile cosmice, câmpurile energetice ale pământului și tehnologia creată de om interferează permanent cu ființa noastră. Și dacă organismul uman, după o lungă evoluție, este adaptat la radiațiile cosmice și la câmpurile electromagnetice ale pământului, el are de suferit în fața tehnologiei moderne, rezulatatul acestei interacțiuni fiind bolile și depresia, scăderea potențialului intelectual...

Cum de există astfel de consecințe? Ei bine, corpul nostru este sensibil la aceste câmpuri deoarece el însuși este o formă de electromagnetism. Până la cele mai profunde nivele ale celulei noi suntem, de fapt, energie. Energie care vibrează pe frecvențe diferite și care rezonează cu radiațiile electromagnetice din mediul ambiant.

Antenele GSM și telefoanele mobile, aparatele casnice și rețeaua electrică ne influențează viața mai mult decât credem! 

Care sunt  bolile create de câmpurile electromagnetice și cum le putem preveni? Ce este frecvența Schumann și care este rolul ei? Exisată un război psihotronic prin intermediul căruia se dorește controlul populației?

La aceste întrebări, dar și la alte întrebări incitante, vom căuta răspunsuri  în cadrul emisiunii MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII, din această seară, de la ora 19:00, numai pe NAȘUL TV. Nașul Tv poate fi urmărit pe rețelele digitale de cablu sau pe internet, la adresa: http://www.nasul.tv/

Vă așteptăm cu drag!

Daniel Roxin


15 comentarii:

Anonim spunea...

Ar fi bine sa fie articolul complet postat...nu toata lumea este in Romania sa poata urmari Nasul Tv.

Anonim spunea...

Interesant punct de vedere !

Chiar sunt curios cat de mult polueaza si routerele wifi !

Care chiar sunt o mare moda si mare trend acum, nu cred ca exista casa fara router wifi... Eu de exemplu am unul cu trei antele si sta aprins 24 din 24 si stau si la mai putin de 1 metru de el cand stau la pc...

Anonim spunea...

Foarte bun acest subiect de maxim interes,ales de d-voastra.Abia astept sa urmaresc emisiunile...
Cred ca plimbarile in natura,petrecerea a cat mai mult timp in mijlocul ei,este unul din raspunsuri...fericit cel ce poate colinda Țara in lung si lat...cu bicicleta sau cu...viteza gandului,cel ce poate poposi la Loc de Taina,cinstindu-l cu Iubirea a tot ceea ce este,din spatiul Sacru al Inimii sale...alaturi de Mama Natura putem trai conexiunea cu Divinul din noi...doar sa patrundem in acel spatiu lipsit de ganduri si temeri...cand gandurile noastre vor deveni Lumina lina si curata,poluarea din jur nu va mai fi...unii vor spune ca asta va fi intr-un viitor indepartat...altii stiu ca doar in clipa prezenta poate avea loc miracolul devenirii a ceea ce esti in esenta...
Dincolo de orice poluare electromagnetica,Dumnezeu din Inima ta iti sopteste neincetat,doar sa-l asculti...oriunde mergi si orice faci,opreste-te pentru o clipa,inchide ochii,respira adanc,simte-te...in interior,conectat prin Tacere de Esenta a tot ceea ce a fost,este si va fi...dincolo de zgomotul gandurilor tale,este intalnirea cu Miracolul a ceea ce esti dintotdeauna...fara masti,fara roluri jucate pe scena lumii in agonie...
Noi am contribuit constient sau nu,la crearea acestei poluari,de orice fel ar fi ea...dar tot noi putem sa remediem situatia...caci nici o Umbra,oricat de intunecata ar fi,nu poate sa traiasca mai departe,odata ce Lumina isi face aparitia...

Multumesc.Pentru ca existi,Aici si Acum.:)
Pentru ca existati.Prin Lumina din Sufletele voastre vine schimbarea...priveste-te,asculta-te,iubeste-te,iarta-te.Facand asta cu tine insuti,ai facut-o cu toti ceilalti...cu lumea.

Anonim spunea...

Chiar ma gandeam inainte de a incepe emisiunea,cu cateva ore la domnul Bargaoanu,ca ar fi un invitat potrivit pt.acest subiect...compania AIM Group are aparatura destul de buna pentru protectie,am achizitionat 2 aparate de la ei...
Mai multe despre razboiul psihotronic ne-ar fi putut spune si domnul Vasile Rudan...mi-am adus aminte ca v-am vazut domnule Roxin,intr-o inregistrare video,la prezentarea cartii
” Metacontact„iar acolo era si domnul Rudan.
Oricum,binevenita aceasta emisiune.Felicitari pentru alegerea subiectelor.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc!

ciobanul spunea...

Excelenta prezentare si ma bucur de toate cartile aduse in discutie.
Definitiv, aceasta emisiune are un impact de importanta majora pentru cei ce reusesc sa desluseasca aluziile si informatiile date.

Anonim spunea...

Ce scurta mi s-a parut emisiunea. Si cat de interesanta. Felicitari si multumiri! La un moment dat, in prima parte a emisiunii, invitatul a vorbit despre niste carti arse ale unui savant, despre un microscop pastrat intr-un muzeu si despre o metoda de vindecare, mi s-a parut ca nu a apucat sa termine ce avea de spus, poate reveniti asupra subiectului in alta emisiune, va rog.

Anonim spunea...

Bravo Daniel Roxin. Emisiunea Mistere la Granitele Cunoasterii a inceput cu dreptul: un unvitat de valoare, inginerul Eugen Bîrgăoanu, liderul echipei de cercetare AIM Group, informatii de top si prezentarea unor carti interesante. In emisiune sper sa fie invitati Emil Strainu si chiar autorul amintit de tine Dmitry Fonareff precum si specialistii romani care stiu ca iti sunt alaturi pe drumul cunoasterii. Inca odata felicitari Daniel Roxin. Tatiana.

ciobanul spunea...

Am un comentariu privind Nasul Tv, deci clichez pe inregistrari la emisiunile dumneavoastra si nu apare nimic, verificati sa vedem daca merge fiindca celelalte functioneaza.

Anonim spunea...

Da,si mie mi s-a parut scurta emisiunea...puteti domnule Roxin s-o prelungiti macar la 6o minute?
Avem nevoie de toate aceste informatii pe care le aduceti la lumina!
Sper ca Nasul TV sa va acorde mai mult spatiu,deoarece meritati pe deplin!!!
Multumesc.

Monahul spunea...

"Misterele conoasterii", fiind o emisiune care are obiect de dezbatere misterele imperceptibile omului actual, ar trebui sa aiba si ca tema de dezbatere una dintre fiintele cele mai misterioase care se afla in apropierea omului si care ne priveste si ne observa foarte atent, este vorba despre Bigfoot, prea putin observat la noi, la americani e un subiect care aduce audienta. Dar la noi sunt putini cei care stiu ceva despre aceasta fiinta. Importanta lui Bigfoot consta in leagatura, personajului amintit mai sus,ca se leaga de multe alte mistere antice. Enkidu, era asemanator lui Bigfoot.Bigfoot, apare in locuri neasteptate si dispare intr-o clipa fara a putea fi capturat.Arma de foc nu foloseste la nimic, intr-o eventuala confruntare cu el. Orice animal salbatic fuge din calea lui, chiar si cel mai fioros dintre ele. Prieten sau inamic? Nimeni nu stie asta; dar in China ingrijea ca un pastor cuminte cirezile de vaci; in america vanat de cei care vor sa isi faca renume pe seama lui. S-a scris multe lucrari despre el si s-au facut filme documentare, s-au facut emisiuni Tv , dar erau superficiale. Trebuie spus ca oricine il are in ascultarea sa e un adevarat supersoldat, caci atunci cand isi face aparitia devii stana de piatra fara reactie.
Indrazniti si sa abordati si acest subiect.Tema prima despre:Poluarea electromagnetica nu mi s-a parut interesanta; caci stim ca numai prin rugaciune omul are protectie la toate cele nocive lumii actuale.
Istoria este una oficiala pentru omenii moderni si comozi, si o istorie adevarata pentru toti cei ce nu se multumesc cu simple enunturi oficiale ale Academiei.
Ii doresc 'Festivalului dacic' sa creasca in importanta civica si sa formeze cetateni capabili si responsabili in cetatea numita postmoderna. Caci fara istorie nici o natiune nu are viitor. Prin comunicarea ce se va desfasura la Festivalului Dacic, oamenii nu vor mai fi comozi, ci vor cunoaste istoria adevarata.
Va multumesc pentru intelegere.Si va urez ca acest festival sa devina cel mai important centru al culturii si civilizatiei romanesti. Mult succes!

Anonim spunea...

Putem sa vedem in reluare emisiunea?
pe youtube spre exemplu?
Multumesc!

Anonim spunea...

unde putem vedea in reluare emisiunea?

Daniel Roxin spunea...

Reluarea va fi sambata aceasta, pe 11 octombrie iar peste inca o saptamana va fi si pe youtube

ciobanul spunea...

Domnilor, doamnelor este foarte interesant ceea ce completeaza aceasta emisiune despre mistere la limita cunoasterii deoarece completeaza indeosebi pe cealalta cu adevaruri.
Daca faci o sinergie intre ele veti cuprinde o paleta mult mai vasta si mai completa a realitati ce ne inconjoara privind toate aspectele de viata ce pot avea o influenta asupra noastra.
Dupa mine as spune subiectele cele mai controversate sunt tinute ascunse deoarece ne pot descatusa mentalul din gandirea robotului impus de clasa elitelor care detin agenda celor mai importante adevaruri . Cunoasterea agendei, depaseste cadrul adevarului recunoscut public si iti da libertatea de a trece granita limitei impusa de elita. Totodata te poti juca un pic si cu speculatia fiindca nu tine de o emisiune de stiri. Deci cele mai importante subiecte care ne vor descatusa oarecum de misterele vieti inconjuratoare apar pentru mine cele mai bune alegeri. Dumnezeu stie ca subiecte sunt destule dar trebuie sa faca alegeri in functie de importanta impactului asupra sanatati de exemplu, sau gandurilor, sau cultului de personalitate a omului postcomunist, sau chirurgia mentalului si subconstientului, sau demistificarea rrealitatilor ascunse. Daca are nevoie de idei sigur o sa epuizeze vreo 100 inainte sa para redondant.