marți, 18 noiembrie 2014

DANIEL ROXIN: Bilanțul nostru pe anul 2014: două filme documentare, șapte șantiere arheologice pe care le-am susținut, un Festival Dacic, două cărți editate… Detalii:


Anul 2014 s-a dovedit unul deosebit de fructuos, munca noastră, a celor de la Asociația Geto Dacii, fiind încununată de succes  în multe direcții:


- Am participat cu susținere financiară și media la cercetarea a șapte șantiere arheologice, rezultatele cele mai spectaculoase fiind obținute la Poiana Cireșului, Neamț, unde s-au făcut descoperiri de interes mondial;

- Am editat două cărți: “Strămoșii noștri reali” (ediție nouă) și “Nemurire”;

- Am organizat Festivalul Adevărul despre daci la Muzeul Național al Țăranului Român;

- Am lansat două site-uri noi pentru promovarea imaginii României: romania-redescoperita.ro și wonderful-romania.com;

- Am adus multe informații inedite despre geto-daci prin intermediul acestui site;

- Am conceput o serie de produse personalizate cu motive dacice și tradiționale pe care le găsiți în continuare pe siteul nostru www.dacia-art.ro

- Am continuat să vă prezentăm istoria noastră prin intemediul emisiunii Adevăruri Tulburătoare de pe Nnașul Tv;

- Am susținut câteva conferințe prin țară, pentru a ne transmite în mod direct mesajul.

Desigur, sunt și alte lucruri pe care le-am făcut, dar nu voi intra în detalii… 

Ceea ce este cert este faptul că FĂRĂ SUSȚINEREA VOASTRĂ, multe dintre lucrurile pe care le-am amintit nu s-ar fi petrecut. De aceea, vă mulțumim tuturor celor care prin sponsorizări și donații, prin mediatizarea acțiunilor noastre sau prin alte moduri în care ne-ați fost aproape, ați făcut posibile toate acestea.

Și anul nu s-a încheiat! În puținul timp care a mai rămas până la sfârșitul lui, vom lansa încă câteva proiecte deosebit de importante, în special pentru copii
.
Rămâneți aproape de noi că avem multe de făcut împreună! Vă mulțumim!

Daniel Roxin

7 comentarii:

Anonim spunea...

Vad niste picturi frumoase cu daci pe site-ul dvs semnate de Gabriel Tora, se vand asa tablouri undeva?

Anonim spunea...

Ati avut un an plin. Lista e cel putin dubla, ar mai fi campania Rosia Montana, materiale de care am aflat la cateva luni dupa ce am avut de scris o lucrare si ciuda mi-a fost ca le-am descoperit prea tarziu, erau idei valoroase si trimiteri catre alte surse, mai e noua emisiune, blogurile unde gasim zilnic echilibru, muzica de pe postul de radio pentru care am capatat dependenta. Va multumesc pentru tot.

Unknown spunea...

Felicitari!
Si stai ca anul nu s-a incheiat inca😁

Vezina spunea...

Tinere general al Geto-Dacilor, pana acum ai castigat inimi si ai intrat in cetati care te-au primit cu bratele deschise, insa nu uita ca daca vrem sa obtinem corectarea istoriei va trebui sa dam piept cu mistificatorii. Fiindca eu si vitejii mei nu vom astepta de la tinerete pan' la batranete.

Le cerem fratilor nostri sa fie atenti si sa semnaleze orice miscare din tabara plesu-liiceanu-boia-patapievici-tismaneanu-djuvara-etc, cu atat mai mult cu cat au iesit din povestea asta intariti. Altfel spus, dublati strajile fiindca tabara cruciatilor este pestrita, mult prea pestrita.

ciobanul spunea...

Si acum, ma apuca furnicaturile cand am vazut primul tau documentar despre Daci. Iti multumesc infinit pentru timpul , patima si dorinta de adevar fiindca eu mi-am regasit speranta spre o lume mai buna. Mi-ai dat curaj, mi-am regasit curajul si am regasit ceva ce nu pot sa descriu, mandria de a fi roman, cu acesti stramosi ce au fost, odinioara, cei mai buni dintre oameni epocii antice si cei mai destoinici in artele lor. Noi, acum, avem de invatat de la ei prin tot ce ne-au lasat mostenire, ca noi cei ce credem in geto-daci sa le fim asemenea lor.
P.S. Daca candidai la cel mai patriot dintre romani, luai votul meu.

Daniel Roxin spunea...

Multumim pentru gandurile bune! Pentru primul anonim - in viitorul apropiat...

Spirit Liber spunea...

Felicitari!Absolut toate actiunile facute de tine/voi sunt valoroase pentru neamul nostru!Fiecare face ce poate, unii au un rol important legat de mase mari de oameni altii altfel.Tu ti-ai facut treaba admirabil, asa-i?