marți, 11 noiembrie 2014

Ţara este din nou în pericol



Să nu care cumva să întăriţi Leul, domnule Guvernator! Cele peste patruzeci de instituţii de cămătărie de pe teritoriul Ţării, care au ca obiect de activitate şi fraudarea clienţilor, băncile pentru care v-aţi poziţionat de atîtea ori împotriva propriului popor, ar rămîne orfane dacă Leul n-ar mai fi acelaşi pisoi de maidan zgribulit şi speriat de propria inflaţie, ca de umbra lui. Ţinînd isonul guvernelor postdecembriste, observăm că vă pricepeţi de minune să aliniaţi doar taxele şi preţurile la cele din U.E. Salariile românilor, însă, stagnează la cota celor de lumea a treia! E mai indicat să avem salarii de Guineea, sărăcie, șomaj, comisioane şi clauze de furat clienţii băncilor şi preţuri de Bruxelles! Nu-i aşa? Pentru prosperitatea corupţilor! 

În 25 de ani de hoţie instituţionalizată sub umbrela guvernelor nefaste şi a guvernatorului trilateral, unul din celebrii artizani ai colonizării României, delegat permanent al licuricilor planetari, traiul cetăţeanului român a intrat la apă. Niciunul din preşedinţii pe care i-am votat n-au făcut politici naţionale, ci politici criminale împotriva României. Fie că ne preia Ponta sau Iohanis, Ţara este din nou  în pericol! Pentru români tot rău va fi! Niciunul nu-i mai breaz ca să urnească Ţara din loc! Ambii se ocupă acum cu acuzaţii de „secesionism şi cretinism”. Metoda dezbină şi stăpîneşte funcţionează de minune, mai ales acum în circul dinaintea turului doi, pe care îl consider o regie de Oscar! Nici veşnicia aceluiaşi personaj în funcţia de guvernator nu mai cade bine la inima românului.

Unde este traiul omenesc şi civilizat?

După alegeri, tot două Românii vom avea: România celor peste 80% de săraci şi exploataţi, care trăiesc pe caietul de datorii de la lună la lună şi Romafia Puterii, Justiţiei, clanurilor interlope, evazioniştilor cu sau fără dosare penale, ştiuţi sau încă  acoperiţi, afacerişti necuraţi cu statul. Niciunul dintre cei doi nu reprezintă o şansă pentru poporul român. Niciunul nu va fi preocupat de smulgerea lui din sărăcie şi din foamete, pentru că aceasta este realitatea din Ţară la ora actuală, ci mai întîi de aservirea totală în faţa Occidentului. Oare de ce nu-şi amintesc din istorie că sute de ani Vestul ne-a trădat cu orice prilej, iar din 1990 încoace am acceptat să fim containerul lor de gunoaie, taraba lor de desfacere a mărfurilor eurizate şi modificate genetic, gazda mollurilor, farmaciilor, băncilor, cămătarilor, escrocilor, dezaxaţilor-sexual, furnizorilor de corupţie şi droguri, după modelul cosmopolit occidental. Noi avem nevoie de demnitate, solidaritate, concurenţă loială, egalitatea şanselor, fraternitate, justiţie, religie, cultură şi tradiţii, avem nevoie de locuri de muncă, şi cel mai mult, de un trai omenesc şi civilizat. În mod sigur vom fi minţiţi în continuare şi îndopaţi cu politici de austeritate, în timp ce găştile Puterii vor cumpăra şi stăpîni, ca şi pînă acum, în regim de proprietate privată, oraşe, păduri, dealuri, cîmpii, ape şi sate ale României. Aleşii nu au niciun interes să îndrepte Ţara spre normalitate! Haosul, sărăcia şi supunerea populaţiei reprezintă alchimia necesară exercitării profesiei de hoţi cu înalte funcţii statale şi politice. Guvernele au avut întotdeauna destui bani, dar i-au risipit pe afaceri personale, pe obţinerea unui statut social favorizat, acumulare de averi nemuncite, adică, trai-neneacă şi, fireşte, pe clientelism. 
 

Oameni ai străzii  cu firme  şi cu mii de euro în cont

Un proaspăt exemplu de hoţie instituţionalizată, care se adaugă sutelor de dosare penale amplasate pe harta jafului naţional, o reprezintă schema prin care statul a fost păcălit, potrivit procurorilor, cu 5 milioane de euro, schemă pusă la cale de renumiţi oameni de afaceri din Braşov, printre care şi o directoare de bancă (auziţi domnule Isărescu, este al nu ştiu cîtelea director de bancă autor de fraude ticăloase!), un fost angajat de la fisc şi fratele unui fost europarlamentar. Ca să nu mai plătească dări la stat, aceştia racolau oameni ai străzii din Braşov, oameni fără adăpost şi deschideau pe numele lor afaceri  de sute de mii de euro. Aşa s-au trezit oamenii străzii ridicaţi de poliţie pentru evaziune fiscală şi-au aflat că au firme cu mii de euro în cont. Întreg mecanismul de fraudă şi spălare de bani a fost pus la cale de soţul unei grefiere de la Tribunalul Braşov. El racola boschetarii pe numele cărora au fost deschise 19 firme fantomă. Patronii care înregistrau cheltuielile fictive făceau plăţi către firmele oamenilor străzii. Banii erau preluaţi de capii reţelei, cu complicitatea directoarei de bancă. Şefii grupării îşi păstrau între 15 şi 20% din sumele încasate şi dădeau restul patronilor evazionişti. Firmele boschetarilor emiteau facturi pe sume uriaşe de care se foloseau alte zeci de firme reale din Braşov, care activau în diverse domenii: dezvoltări imobiliare, bunuri de larg consum, materiale de construcţii sau hoteluri. Ca să vedeţi pînă unde s-a ajuns cu hoţia!
Astfel de paraziţi scrobiţi la minte decid soarta popoarelor


Aşadar, americanii îşi vor schimba în curînd marioneta de la Cotroceni, dar lanţul corupţiei nu se va rupe, bancherii-cămătari vor juca ţonţoroiul în continuare în ograda noastră, iar viitorii chiriaşi ai Puterii nu vor rezista prea mult şi vor construi alte reţele şi tunele sofisticate. Noi vom fi băgaţi în seamă în Europa şi în lume abia atunci cînd hoţii, mafioţii şi vînzătorii Ţării vor fi, pînă la unul, după gratii, iar averile obţinute fraudulos confiscate. Cum noi, ca popor, nu vrem să ne mai trezim anticorpii utili neutralizării acestor „microbi canceroşi”, vom aştepta mult şi bine ca să trăim omeneşte în propria ţară, ca să-i trezim la realitate pe corupţii Puterii intraţi în transă, care de 25 de ne tot bagă mîna în buzunar şi nu luăm atitudine nici acum, cînd  România este sufocată de hoţie şi sărăcie, de cele mai multe şi groase taxe din U.E., de jocurile mizerabile ale valutelor şi de împrumuturile uriaşe girate de bancherul nemuritor, aflat de un sfert de veac în vîrful piramidei B.N.R, inexpugnabil şi în graţiile bilderbergilor, care l-au vizitat recent pentru noi ordine. Nu străbătea vicontele Étienne Davignon, liderul Grupului Bilderberg, atîta drum doar că să dea mîna cu unealta de la Bucureşti. A venit să ceară alte resurse naturale ale Ţării pentru a contribui la creşterea bogăţiei unui grup de auto-aleşi, a căror lăcomie este fără de sfîrşit. Astfel de paraziţi scrobiţi la minte decid soarta popoarelor în democraţia implementată cu rachete şi drone.


Maria Diana Popescu, Agero

7 comentarii:

Anonim spunea...

x_x prea mici pentru o lume atat de mare !

Anonim spunea...

Cred ca acest articol este pentru pregatirea de specialitate a serviciilor de securitate si anticoruptie din Romania. Ce ma mira e ca e.....gratis pentru cine are ochi si urechi sa vada si sa auda. Dumnezeu sa ne aiba in paza! Amin.

Spirit Liber spunea...

Cititi si recititi "Protocoalele sioniste".Aceasta carte e foarte rara, eu am citit-o sub forma de traducere de la niste prieteni americani.Masonii, acolo, au facut planuri pentru zeci/sute de ani inainte.Unul dintre exemple spunea - nu mai stiu ce numar are protocolul - ca aveau de gand sa infiinteze second-hand-urile, altul zicea ceva de genul "ii vom face pe goimi - adica toti oamenii care nu sunt evrei sionisti - sa aleaga cu manile lor tot ce le vom oferi noi", adica oamenii sa fie constransi sa alega dintre doua, trei sau mai stiu cate variante dar care, toate apartin acelorasi fiinte care vor sa comande totul.Variantele sunt deplorabile.

Anonim spunea...

Pentru "Spirit Liber":
Mare adevar ai spus!!!! Cine citeste cu atentie "Protocoalele Inteleptilor Sionului" va cunoaste in detaliu viitorul...Tot,absolut tot ce este prevazut in aceste "protocoale" se "executa" si se infaptuieste intocmai si la timp de peste 100 de ani....

Anonim spunea...

Eu refuz sa fiu parte a unui plan, eu refuz sa traiesc mizerabil in tara mea bogata, eu refuz sa cred ca romanii dorm de 25 ani in timp ce tara este jefuita iar viitorul ei este amanetat! Chiar nu putem face nimic, noi, romanii? Cat vom mai sta cu mainile in san acceptand toate aceste umilinte?

Anonim spunea...

Atunci cand vom fi uniti se va putea face ceva

Anonim spunea...

Dumnezeu să-i aibă în pază pe toţi cei care luptă pentru demnitatea României şi pentru adevăr !