luni, 17 noiembrie 2014

Traco-geții în memoria legilor lui Pitagora. Află ceea ce cărțile de istorie nu-ți vor spune! VIDEO


Vă invit să urmăriți o emisiune deosebit de interesantă în care veți descoperi modul în care marele gânditor al antichității, Pitagora, se raporta la traco-geți. Perspectiva pe care o dă Pitagora acum 2.500 de ani, demolează multe dintre intoxicările operate de dușmanii istoriei noastre.

În acest sens este edificator acest citat din lucrarea sa, Legile morale și politice: “Călătorește la geți, nu ca să le dai legi, ci ca să tragi învățăminte de la ei. La geți câmpurile sunt nesfârșite, toate pământurile sunt comune, iar dintre toate popoarele sunt cei mai înțelepți, ne spune Homer”.

În contextul în care din necunoașterea istoriei, din prostie crasă sau din premeditată ticăloșie autoritățile politice și culturale ne-au adus în situația în care suntem probabil singurul popor care își slăvește invadatorii, descoperirea istoriei și a civilizației strămoșilor noștri este o necesitate.

Daniel Roxin

3 comentarii:

Anonim spunea...

Dacul dd
Problema e pusa gresit.Sa zicem ca Mihai Viteazu Olteanu cucereste Transilvania unde majoritari erau tot romani.Ce ar insemna ca romanii din Transivania au fost invadati de romani.Asa si cu latinii care erau rude cu dacii, sau batut doua popoare cu aceeasi origine, apoi dacii au condus ei imperiul roman si de aceea si-au spus romani.
Ar trebui vazut ce inseamna R- OMAN, adica UMAN, MAN, OM...

Anonim spunea...

Daniel totul este orchestrat si suventionat de Bozgori,Austrieci (cei mai periculosi) si Vatican.Santem imprastiati prin toata lumea intentionat foarte curand o sa fim imprastiati in zone ca inanite de Marea Unire.Iar intr-o 100 de ani frumoasa si interesanta noastra istorie o sa fie uitata si stearsa. Te rog sa ma crezi ca o spun cu durere in suflet.Romania mea frumoasa te iubesc atat de mult ale tale doruri toate numai eu stiu sa le ascult.

CelCeCrede spunea...

Salut Daniel,

Nu sunt un tip religios, conceptia mea despre religie are alt fundament...cred, dar inainte de a crede incerc sa simt si sa inteleg.
Am fost la mormantul lui Arsenie Boca (2013) mai mult pentru a intelege ce se intampla acolo.
Unii care vor citi acest comentariu vor zice ca sunt nationalist, stupid sau vreau sa ma dau mare. Dar nu..
Mi-am pus trei dorinte : prima fost ca sfantul sa aiba grija de Dacia, sa nu se destrame, sa nu fie faramitata si vanduta bucata cu bucata la toti hamesitii Europei.
Sa aiba grija de tara asta..asa cum este ea si sa nu ne lase sa uitam strigatul de lupta al dacilor "Vom muri, dar vom fi liberi".
Celelate doua dorinte...nici nu mai conteaza.

Daniel..nu te implica in politica..ramai pe drumul tau..sunt un ascultator al tau, te citesc cu placere...stai departe de buda politica...nu fi politician...fi un lider...de ei avem nevoie.

Bafta multa

Sa fim Romani...Numai de bine.