duminică, 14 decembrie 2014

Acuzații șocante! - UDMR trebuie scos în afara legii pentru că a declarat război României


Liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu acuză UDMR că a declarat război României în urma declarației de sâmbătă a lui Kelemen Hunor, despre ”recuperarea” pământului natal.

Potrivit lui Diaconu, ”dacă ne uităm la retrocedările false pe filieră maghiară și la averile colosale adunate de liderii UDMR sau de alți interpuși politici, civici sau bisericești ai Budapestei, putem afirma că o parte din Transilvania a fost deja ”recuperată” de Ungaria, iar acest proces continuă cu pași repezi”.

Liderul naționaliștilor români anunță, nici mai mult, nici mai puțin, că ”Partidul România Unită va depune la Parlament proiectul de lege de scoatere a UDMR în afara legii considerând că, de la acest moment înainte, nu mai poate fi vorba de acceptare a UDMR în cadrul constituțional românesc, toleranța în acest caz însemnând cedare de teritoriu românesc”.

Diaconu urgentează astfel statul român să oprească finalizarea pierderii Transilvaniei pe mâna uneltelor Budapestei care au devenit tot mai îndrăznețe pe măsură ce autoritățile române se dovedesc incapabile să reacționeze. România nu mai poate tolera un asemenea inamic, conectat la directivele Ungariei care, la rândul ei, face jocurile Rusiei, și nici nu mai are voie să asiste pasiv la ”recuperarea” Ungariei Mari, mai spune deputatul.

Liderul PRU își justifică intenția de a scoate UDMR în afara legii prin faptul că atunci când ”o formațiune internă se declară în conflict deschis cu statul în interiorul căruia acționează, singura soluție este scoaterea acelei grupări în afara legii”. Este timpul ca UDMR să fie scos definitiv din politica românească pentru că declarațiile lui Kelemen Hunor de astăzi reprezintă asumarea la scenă deschisă de către UDMR a combaterii statului român în scopul raptului teritorial al Transilvaniei, este concluzia deputatului.

sursa stiripesurse.ro

20 de comentarii:

Anonim spunea...

NIMENI NU A COMENTAT NICI DIN TRASILVANIA!?????!!!!!
SUNT DIN TOPLITA JUDETUL HARGHITA.................STATIUNEA BRADUL CU BAZINUL BAMFI A FOST RETROCEDATA UNGURILOR CARE AU OMORAT MULTI TOPLITENI ...FAPTE DOCUMENTATE .

CE E DE FACUT????????

DUPA MINE TREBUIE FACUT EXACT CE FACE PARTIDUL ROMANIA MARE .


......pana nu e .....prea tarziu ....oameni buni..... .

Anonim spunea...

ASA E ,AU DREPTATE CAT MAI TREBUIE SA-I SUPORTAM? EU VIN DINTR-UN TERITORIU MARTORIAT DE UNGURI TOPLIITA HARGHITA PRACTIC DUPA REVOLUTIE S-A MAGHIARIZAT :SCOLI ,RETROCEDRI.....etc.CHIAR DACA MINISTRUL DUSA AL APARARI E CHIAR DIN TOPLITA?????

Anonim spunea...

Oricum era de stiut dragi romani ,voi cei care nu locuiti cu iei nici nu va imaginati ceea ce se intampla .E trist ca la atata timp della revolutie ungurii din ardeal au devenit practic impulsivi si rautaciosi ,in loc sa se cintopeasca cu neamul roman ei au accentuat in mod inechivocabil toate diferentele inrautatind situatia iremediabil dupa mine,deoarece ei vor merge inainte in demersurile lor ....dat faptul ca sunt lasati in pace....

Anonim spunea...

rezolva johannis

Anonim spunea...

Este ciudat, conducatorii care au permis distractia aceasta inca sunt la putere, nu sunt de ai nostri.Cand era tata mic dupa meciul de fotbal pe o caldura insuportabila, un ungur vindea inghetata dar nimeni din echipa nu a putut cumpara decat daca vorbeau maghiara, asta pe teritoriul romaniei.Acel om trebuia scaldat in propria inghetata. Ungurii au taiat romance gravide si le-au scos fetusul pe urma, cat erau inca vii l-au taiat in doua de fata cu ele, ultimul lucru ce vad in viata sa fie o atrocitate morbida.Acest popor salbatic deghizat in oameni civilizati nu doreste nimic decat a ocupa teritorii cu bestialitate si cand vor avea ocazia vor ucide in mod brutal.Ei se tin cu romanii cat sa ia informatii pe urma le impart intre ei si distrug prietenii intre romani(prin simple glume batjocoresti si folosul celui ce rade de altii), pana cand ajung sa nu se mai intalneasca ai nostri decat cu ei in jur acest lucru neremarcat le permite un control dinauntru.Nu trebuie ajutati la asta trebuie expusi si impinsi in propria lor inghetata.Aceasta problema nu poate fi rezolvata de stat, deoarece ori ce lucru impiedica acea mana de oameni sa faca bani va fi un obstacol de ocolit si nu vor ajuta cu nimic, mai ales daca apar presiuni din occident cum a fost cu tiganii(nu avem nevoie in strainatate sa mearga in tara lor, nu India ci Romania). Trebuie rezolvata aceasta problema tot dinautru.Cei jumatate unguri care vorbesc maghiara ori doar cu tatii, ori doar cu mamele lor sunt la fel, nu ne ajuta , ei sunt la fel de confuzi precum homosexualii indiferent de orientarea lor sexuala.Daca suntem condusi de maghiari sau romani ei nu fac diferenta. Aici oculta, profita de situatie si ne ataca pe noi romanii iar pe ei ii lasa in pace, noi gresim lasandu-ne dusi in vicii iar ei preiau incet incet controlul. Desi pe vremuri noi biruiam, castigam o victorie, pe urma eram atacati de altii si castigam din nou, acum suntem atacati de toti in acelasi timp si nu doar trecutul ne poate fi lumina necesara care ne invata cu cine sa ne asociem.Daca este sa fie cu nimeni, oricum vom birui si de data aceasta, munca trebuie insporita si viciile lasate deoparte.Fara credinta in Dumnezeu nu facem nimic acum cand devine la moda sa fi propriul Dumnezeu , incurajarea asta ne duce la pierderi mai mari decat cele de la comunism incoace.

Anonim spunea...

Da asa e.As vrea sa iti raspunda un ungur ,ca tare sunt curioasa sa vad ce zic ei?

Anonim spunea...

DA VOM PIERDE MULT MAI MULT DECAT PANA ACUM DRAGI ROMANI!

TARA NU E A VOASTRA SI A COPIILOR ,COPIILOR VOSTRII !!!!

Ponta accepta universitati maghiare dupa atatea scoli aghiare construite cu fondurile FARE , O RUSINE PONTA RUSINE CE FACI E IMORAL .....SI CA TE LASA.

Anonim spunea...

ROMANILOR

CONSTIINTA NATIONALA LA ROMANI E VIE ATAT CA TREBUIE SA VA FACE-TI AUZITI .....V-A PLACUT CAND ACEL SECUI A SPANZURAT ACEA PAPUSA TARAN ROMAN SI S-A VAZUT PE TOATE POSTURILE?????????????????????????????????????????,
VA PLACE CA PONTA A ACCEPTAT UNIVERSITATII MAGHIARE ?????????????????????????????????????????????????????????????
VA PLACE CA IN ARDEAL SE CONSTRUIESC SCOLI MAGHIARE CU FONDURILE FARE CARE S-AU FINALIZAT SI FUNTIONEAZA CU MARE SUCCEES LA MAGHIARIZAREA ORASELOR TRANSILVANE.....?????????????????????????????????????????????????????????????????????????


DRAGI ROMANI UNITI TREZIREA PANA NU E PREA TARZIU !!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

ma revolta tot ceea ce face udmr, dar ma revolta si mai tare faptul ca noi stam... trebuia sa facem ceva, oare cei din tara stiu ca fiecare elev-indiferent de conditia materiala- care invata in clasele cu predare in limba maghiara primeste un ajutor finaciar de la budapesta? oare de ce? si asta in paralel cu bursa pe care o primeste de la statul roman-in cazul in care indeplineste cerintele de bursier-
de ce trebuie inscriptii bilingve, , ei justifica prin faptul ca limba romana e o limba straina pentru ei, dar ei nu sunt in stare sa invete o limba straina? ca tare destepti se cred

Anonim spunea...

Ungurilor de ce nu raspundeti???

NU STITI SA SCRIETI ROMANESTE ?CHIAR DACA AVETI CETATENIE ROMANA?
O ROMANCA CARE CONVIETUIESTE CU VOI VREA SA VADA MACAR UN RASPUNS AL VOOSTRU UNGURILOR ...CE VRETI DE FAPT?CE GANDITI DE FAPT CU ADEVARAT..CE V-AU FACUT ROMANII?
DE CE VA CONSIDERATI MAI PRESUS DE NOI? EU VA STIIU!

RASPUNDE CINEVA VA ROG?

nicu cohen spunea...

Ce vorbiti voi e pierdere de timp .Sint altele mai importante .Americanii (sionistii americani) vor sa ne ucida si pe noi si pe unguri .
Apropo de alterarea valorilor ,ia uitati cu ce ne-au blagoslovit americanii !Conspiratia organismelor modificate genetic in Romania
Organismele modificate genetic (OMG) sunt interzise a fi cultivate în Uniunea Europeană. România este excepția pentru că aici doar cercurile grase primează înaintea oricărei legi care are rolul de a proteja cetățenii. Într-un fel sau altul, pe ascuns sau folosindu-se mijloace de manipulare în masă, politicienii care s-au perindat în fruntea acestei țări au creat anumite breșe pentru cultivarea plantelor modificate genetic sau pentru importul lor.

Această nenorocire este atribuită marilor corporații care au prins slăbiciunea oamenilor politici pentru bani. Corporațiile au oferit șpaga necesară, iar clasa politică a creat legislația necesară pentru ca OMG-urile să ajungă pe masa românilor. Nu contează că tot mai mulţi oameni mor de cancer, boli cardiovasculare sau metabolice, atât timp cât cecurile grase continuă să intre în buzunarele unor persoane corupte care pun mai presus interesele lor decât sănătatea şi viaţa cetăţenilor propriei ţări.

În primul rând OMG-urile sunt periculoase pentru sănătate, nimeni nu poate contestă acest fapt, dar ele pun în pericol și viitorul agriculturii. Pentru transferul de ADN se folosește o bacterie, agrobacterium tumefaciens, care provoacă în mod natural leziuni majore plantelor. Apoi, pentru a modifica genetic plantele naturale, se folosesc tot felul de bacterii şi microorganisme, pentru a încrucişa materialul genetic de bază cu al acestora. În toate aceste cazuri, rezultatele pentru sănătatea umană nu se pot cunoaşte, fără studii îndelungate a efectelor OMG-urilor organismului uman.

Un alt fapt dăunător produs de OMG-uri este distrugerea agriculturii și al plantelor naturale. În timp, culturile naturale dispar fiind contaminate de bacteriile din OMG-uri și astfel semințele din agricultură tradițională vor deveni istorie. Mai mult de atât, corporațiile care au creat plantele modificate genetic dețin un brevet asupra codului genetic al plantei inventate. Dacă peste 10 sau 20 de ani întreaga agricultură se va baza pe OMG-uri, toți cei care cultivă plante vor fi nevoiți să plătească o taxă anuală corporației care deține brevetul. Acest fapt va duce la dispariția țăranilor și astfel devenim sclavii corporațiilor.

Prin aceste măsuri aberante se încearcă manipularea, cât și controlul populației globului pentru că punctul final să fie reprezentat de exterminarea în masă a celor care suprapopulează planeta.

Spirit Liber spunea...

Cred ca mai e destul de putin pana ce acestor fiinte barbare o sa le cada in cap o "cometa".

Anonim spunea...

Nationalitati conlocuitoare .Prin anii ' 80 circula un banc - de 23 August se defila pe trei grupe si anume : Sasii cu valizele ,ungurii cu cutitele si romanii cu steagurile .
Francezii au emis un ordin de evacuare -48 ore( parca) -pentru cetatenii francezi de origine maghiara care cereau autonomie teritoriala in Franta .Nu-mi aduc aminte prin ce an dar asa le-au inchis gura .Pe veci . Neamul asta are pretentii teritoriale peste tot pe unde se aseaza. Nu-ti convine ,pa si pu ! Ura si la gara .Au stat la noi ca viermii in untura ,aveau cele mai usoare servicii - frizeri ,coafeze ,bagatori de seama ,etc adica se trageau deoparte de la munca .Au produs vreodata ceva ? In afara de matreata ,capul lor a fabricat vreo idee desteapta ? Nu poti sa ceri cuiva ce nu are !!! E interesant totusi cum la anumite intervale acest UDMR se crizeaza .Au pusee ,din ce in ce mai dese si s-ar putea sa termine in convulsii .Cer de la altii precum tiganii .Apropo ,cine-a fost primul in Ardeal?

Anonim spunea...

Asa suntem noi, permisivi. Cei in drept probabil nu au pregatire, au ajuns in functii care presupun diplomatie si maturitate dar ei nu le au, nu au cum sa ia atitudine. Si uite ca unii au sesizat asta si profita. OK, nu ai pregatire, dar trebuie sa te duca capul sa ceri sfatul altora. Avem inca oameni in varsta in functii si pensionari care stiu cum sunt facute jocurile, de ce nu li se cere sfatul? Esti in Bucuresti si nu stii ce se intampla in teritoriu? Si acolo sunt oameni care iti pot arata calea de rezolvat o situatie. Trebuie numai sa vrei sa fie bine. Invatul are si dezvat, tot pe cale diplomatica se pot rezolva multe.

Anonim spunea...

VEDETI NICI MACAR UNUL SINGUR DINTRE EI NU RASPUNDE SUNT ATAT DE UNITI CA MA SPERIE ATITUDINEA LOR TRAIND IN TERITORIILE UNDE SUNT RASPANDITI NU MA GANDEAM CA SECUII SAU MAGHIARII NU VOR RASPUNDE ....INTELEGETI DRAGI ROMANI UNDE STA PERICOLUL?

Anonim spunea...

Nu numai ca nu au produs nimic ! tara lor nu are un munte nu are o cariera de piatra nu are rauri si izvoare si nici dealuri sau paduri ca in ardeal, au doar vanturi care le matura strazile unde stau ascunsi politai cate cer si acum spaga la toate microbusurile romanesti !!!!!!!! Oricum fiti atenti ei se cred cu mult mai destepti ca noi.Eu le-am invatat limba lor pocita mi-au trbuit un an si7luni ca sa vorbesc cursiv si sa-i inteleg atat de mare a fost ambitia mea chiar daca nu imi foloseste la nimic da sunt sigura ca nicii un ungur nu isi v-a mai bate joc de mine in anumite circumstante le dau la toti unguri cate o lectie sa stie clar ca nu suntem atat de idioti cum cred ei .....la toti aceeia care zic sau intreaba faca transilvania e a noastra le spun asa - Noi am fost intodeauna aici cu oile noastr pe munte ,pe campiii ca daca erau ungurii inaintea noastra crezi ca ne lasau sa ne asezam ppe teritoriile lor?

Anonim spunea...

acest partid ,ca o facatura, trebuie analizat si ca structura si ca intentie si ca 0 mixiune de interese ,mereu ale celor ce vor puterea!vreau sa cred ca se poate fara ai folosi,lasati sa dispara la fel cum au venit !

nicu cohen spunea...

Ce parere aveti ?Sint locuitori ai acestei tari care nu-i cunosc numele !
https://www.youtube.com/watch?v=awwPcxmrxzU

Anonim spunea...

sa va fie rusine ,ati mancat amarata de pita alaturi de noi,am multi prieteni maghiari dar niciunul nu poate intalege ce interese aveti,straini in ungaria si pe contre cu neamul asta tolerant.de ce nu germaniii,sarbii,turcii,aromanii,slovacii.CE DORITI STIM<CE poti obtine ne costa,doriti atitudini sau o convietuire asa cum a fost de secole ?

Unknown spunea...

dacu dd
Dacian tribes attested by Ptolemy: Buridavensii and Cotensii and below them Albocensii, Potulatensii.
1. BURIDAVA and BURIDEAUA BURIDAVENII the name of the river, near the villages Burdeaua Balaki. The name comes from A Z-Burda, freedom. I think the location is Buridaua city. I think it was the city of Rosiori Costesti route and see where it Burdea River -Pitesti BURDEAUA, or BURDEAVA = BURIDAVA.
2.COTEANA, and COTENII , COTEANA city and the river COTMEANA the same meaning as today between Bălăneşti and Brebeni.
3. ALBOCENII, Albokensioi, ALBOTENI, ALBOTA town near Pitesti.
4. PITULATENI, and pot Potulatensio, from Dacian word , and Pitesti. Ptolemaios you certify these localities, but some a little misplaced as position
5. CUCOIENII and current city CUCA but Cocu and mountain CUCAIU on greks language, KOGAION, COCAION.
Cocu, Cuca in Romanian language in DEX means hilltop, rounded mountain.
6. We and the word SATIDAVA SAT and apparently attested in the SATU MARE.Avem Danish and Icelandic ie North German Saeta and Sitia as a place .But sitting in Sanskrit Sata as possible "asezare". place and SAT if the language understood by human settlement, instead of stationary and verb " a sta".Latin influence in the formation fosat but that word exists in English if the SAT. We prove in Sanskrit SATA, which means Sitting and SIT Satta in English. Although Wikipedia is a place believed to be Setidava quote the likes of origin of the tribe Costobocae who Were in Possession of Areas in what is now Poland, as late as ca. 170 AD. I think it's just to Tisa Satu Mare area.
7. Arkinna = currently " Arcan", see Ptolemy's maps of northern Europe.
8.River HIERASU in reality SHIERASU of Shiru, Shiru water, river SHIROAIE is SIRETU. etc. (shiriu)
9. Mount RARAU and perhaps river flowing beside him is attested by an ancient Greek Herodotus named ARARUS positioned in southern Romania. A - Raru becomes Raru , RARAU.
10. Raul PRUTU certified as PURETU means stream, or PA RAUTZ. (stream).
11.Avem certified Dacian town watered (Hydata), and current city and river UDA.
12. ARGESENII are GETENII , Getae-Dacians city , silver stronghold inhabited by Getae, on the banks of Arges and ARGETOAIA town.
Dacii speak Romanian.
/////