miercuri, 10 decembrie 2014

Nicola Tesla si fantasticele sale inventii


Cel mai mare geniu modern, Nicola Tesla pare să fie și astăzi, la 70 de ani de la moarte lui, cu mult înaintea epocii actuale.

Invențiile sale sunt absolut fabuloase; și par cu atât mai uimitoare cu cât Tesla nu a avut niciodată nevoie de a face teste pentru a le verifica funcționalitatea. Totul era creat în mintea sa, iar apoi invenția prindea contur în lumea materială, funcționând din prima încercare.

De altfel, dacă invențiile lui ar fi fost valorificate în interesul umanității, acum am fi avut o civilizație prosperă, cu energie liberă gratuită și, probabil, am fi ajuns mult mai departe în Cosmos.

Odată cu moartea lui, toate documentele cu informații despre cercetările sale au dispărut și multe invenții uimitoare au fost ascunse de cei care vor să dețină controlul planetar.

În această emisiune sunteți invitați să aflați povestea lui Nicola Tesla și a invențiilor sale fantastice, demne de cele mai avangardiste filme SF. Vizionați până la capăt pentru că merită!

Daniel Roxin

6 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.gandul.info/magazin/placutele-lui-bitus-artefacte-dacice-oprite-de-la-vanzare-la-o-licitatie-in-bucuresti-care-este-povestea-placutelor-de-aur-si-cu-cat-voia-sa-le-vanda-proprietarul-13712191
Ce zici de porcaria asta?

Anonim spunea...

nikola tesla era român din croația(istroromân)

Anonim spunea...

Nicola Tesla este roman dupa mama si atrait intr-o comunitate de romani in Croatia.Geniul sau inventiv l-a mostenit de la mama sa care inventa tot felul de ustensile care ii usurau munca in gospodarie .inventiile lui Nicola ,peste 100 nu cred ca sunt pierdute ci mai degraba ascunse de noi pt ca principiile sale le foloseste Oculta Mondiala in tehnologia care o detine si care dupa spusele unor persoane implicate in proiecte de acest fel sunt cu cel putin 50 de ani inainte fata de tehnologia actuala.Mehran Tavakoli Keshe, fondatorul fundatiei belgiene cu acelasi nume, inginer in fizica nucleara de origine iraniana, a facut timp de multi ani cercetari in domeniul obtinerii energiei din vidul cosmic (sau a "free energy" cum mai este denumita) si din plasma. A realizat o serie de dispozitive care ar revolutiona obtinerea energiei de orice fel pentru oamenii de pe intreaga planeta cat si transporturile de orice fel, de la cele locale pana la cele galactice, care ar "incheia" pentru totdeauna era combustibilor fosili si dictatura corporatiilor energetice mondiale. Tehnologia denumita MAGRAV se anunta astfel un prim pas catre lumea de maine, catre eliminarea programelor de control si catre manifestarea abundentei.
In anul 2012 fundatia a invitat reprezentantii tuturor statelor planetei la o conferinta in care li s-a pus la dispozitie aceasta tehnologie in mod gratuit cu conditia respectarii pacii planetare. Din 21 martie 2013 fundatia a inceput o serie de conferinte publice referitoare la aceste subiecte si la implementarea cat mai rapida a lor in viata comunitatilor.


Fundatia Keshe a lucrat mai bine de doua decenii pentru a inregistra patente in toata lumea, astfel incat atunci cand noua tehnologie va fi prezentata pe piata, sa nu fie nevoie de sume colosale pentru a putea fi folosita, deoarece intentia primara este aceea de a fi oferita in mod caritabil tuturor oamenilor de pe aceasta planeta.

Fundatia a fost inregistrata ca o organizatie non-profit in Olanda si are un birou permanent in Ninove – Belgia, iar scopul sau este dezvoltarea de noi tehnologii spatiale precum: transporturi, generarea de electricitate, sisteme de sanatate si de nutritie pentru calatoriile spatiale.

Se pare ca singurele conditii pentru ca acest pas sa fie facut erau cooperarea guvernelor si implicit a oamenilor de stiinta din fiecare tara si intentia de a folosi aceasta noua tehnologie intr-un sens benefic, ceea ce, in ciuda nivelului de constiinta mediu de pe planeta care este destul de scazut, poate deveni realitate.
Din pacate aceasta realitate sta in mana unor psihopati care nu vor bine nostru ci doara al lor.D. Pavel spunea...

...poate era bine de adaugat in acest film extraordinar de bine facut ca savantul roman Henri Coanda avusese cel putin o conversatie cu Nicolae Teslea si ca savantul a spus - ar trebui sa fie pelicula la TVR dupa venirea in tara a lui Coanda - ca s-au inteles unul cu altul intr-o romana neosa!

Apoi!

Toate "teoriile" lui Einstein ("savantul" khazar 100% sarlatan) se bazeaza pe teoriile (scrise ) ale francezului Diraque (?), ecuatiile lui Lorentz si STIINTA lui Tesla!

Pentru tenacitatea sarlatanuliui absolut KHAZAR - sunt dovezi indubitabile - "evreii" l-au prea-marit pe acesta pentru a arata ce minte "iluminata" a dat cel mai mare grup etnic de crima organizat de la Cristos incoace, umanitatii!
NU rideti fratilor ca stiu ce spun!; si - mai devreme sau mai tirziu - dupa multe lecture venite din diferite coltuir, veti ajunge si voi la aceasta - SINGURA - convingere!

Anonim spunea...

O emisiune exceptionala, la fel ca toate celelalte emisiuni de la Mistere la granita cunoasterii. Astep de fiecare data cu nerabdare un nou episod al acestei emisiuni!

Anonim spunea...

am si eu o nelamurire... oare acea arma de care se vorbeste ca ar distruge: tancuri, meteoriti, ar dezintegra nave de razboi... Nicola, sa evite controlul total a distribuit-o la toate tarile din lume... Daca oculta se ocupa de aducerea lumii sub un singur guvern mondial si bancar... oare nu vor putea si pune in functiune aceasta arma? Daca o fac nu ar adeveri ce a fost scris despre arcul fara sageti? Adica o arma asa de puternica incat nu va fi nevoie sa fie folosita si va garanta pace o buna vreme? Atunci ar avea sens si implantul de cipuri, daca circuli dintr'un loc in altu fara sa ai cip vei fi pulverizat nici sa nu se stie ca existi sa fie lumea blocata in locurile lor? ar fi extrem de naucitoare.