duminică, 1 februarie 2015

Cum au reușit bancherii să înșele 7 miliarde de oameni. DEZVĂLUIRI



Băncile câștigă bani din nimic! Băncile pot împrumuta de nouă (9) ori mai mulți bani decât sumele de care dispun în realitate!!! Dar îți vor lua casa sau mașina dacă tu nu le plătești înapoi, la timp, banii în mare parte inexistenți pe care ți-i împrumută și care sunt trasferați electronic dintr-un cont în altul până când ajung tot la ei.  Acest lucru este posibil  datorită așa numitului sistem al rezervei fracționate”. 

Acesta este, de altfel, și  motivul care determină falimentul unei bănci atunci când deponenții vor să-și scoată integral sumele depuse, simultan. Baca nu are, în realitate, banii lichizi pe care oamenii simpli i-au depus. DAR ÎMPRUMUTĂ ÎN DRACI din ceea ce nu au și percep dobândă sau îți iau bunurile, dacă nu respecți înțelegerea. Pentru că banca nu te iartă, chiar dacă 90% din ceea ce ea împrumută nu există fizic, NU ARE ACOPERIRE ÎN SEIF! 

În filmulețul de 17 minute de mai jos, veți afla lucruri bulversante despre bănci, stăpânii din umbră și traseul banilor. Merită văzut și mediatizat!  (Fragmentul face parte din filmul Thrive: https://www.youtube.com/watch?v=xhJKujvSIBs  )

Daniel Roxin



Vizionați și acest documentar:



10 comentarii:

Ana spunea...

sistemul inselaciunii

Unknown spunea...

https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=85114404&v=sc30Jf5d-tY&x-yt-ts=1422579428
Iata un subiect de emisiune.
Modalitatea in care bancile creaza bani din nimic, ceea ce echivaleaza cu falsificarea de moneda, este penala de la a la z. Nici unii din cei mai mari economisti, intrebati: cine creaza banii? habar nu au. E la fel ca-n facultatile de medicina, stiu si ei saracii ce sunt invatati. Daca popoarele ar sti cum sunt si cine creaza banii si cum le sunt sifonate averile reala pentru niste numere, ar porni o revolutie globala, imediat.

GC-CJ-N spunea...

Da si asta nu e tot. Acum exista acel sistem de siguranta numit Asigurare interbancara adica o banca o asigura pe alta. Asta ca sa se poata proteja reciproc in eventualitatea ca la un moment dat o banca devine necredibila si clientii vor brusc banii; si ca sa vorbim putin si de regulile bancare un mic exemplu: esti persoana fizica si ai banii munciti de tine intr-un cont la orice banca;iti trebuie banii si vrei sa ii retragi; e acum incepe: trebuie sa te programezi cu zile bune inainte ca sa poti sa-ti iei banii tai de fapt si mai mult daca suma depaseste 10.000 euro dai o declaratie pe proprie raspundere ce faci tu cu banii tai,munciti de tine, si ti se explica si de ce;ca nu cumva sa-i folosesti in,, afaceri ilegale" si asta in conditiile in care la deschiderea contului doar ai fost deja superverificat si atat timp cat ai un cont activ esti permanent monitorizat.

Anonim spunea...

Respect ,pt. toti . Indiferent ce se spune in mass-media si tv. Un lucru e sigur : inselaciune -inselaciune ,Dar ,dar in spatele scenei se pregateste un Reset global monede ,toate .Si nu este ceva de '''rau '' cum sigur se gandeste .Hai dragilor ,de ce sunt asa DISPERATII OARE BANCHERII ???? II SUPARA RASTURNAREA DE SITUATIE ACTUALA ?? OARE DE CE ????? Au reusit sa incetineasca spirala timpului din 3D holograma,dar au luat '''sf. TEAPA '' = ADEVARUL LUMINII TRIUNFA ,gata cu intunericul . Ne ameninta aceasta elita ascunsa cu boli facute in laboratoare -imprastiat prin urmele de la avioane in aer circuland curenti spiralat ii inprastie ( anunt mass-media de ''cica gripa'' sau altceva ....) si mancare cu '''gasca E-uri '''.Cineva i-a dejucat pe fata si a fost o ,O MARE SURPRIZA = le-a picat fata ca cineva se leaga de ei in felul asta.Ca cam asa.SAU LOR sa nu le pice fata ??? Numai noua ...ma lesi''...!!!!!!!! Daniel te rog mai spune celor care viziteaza saitul tau inca odata de Reset monede . Multumesc ! Pregatiti de schimbare ??? Iubirea invinge ,hai zambete si bucurii sa aveti parte. Iulia .

un pic anonim spunea...

inventia iezuitilor pusa in practica de uneltele lor.

Anonim spunea...

VIDEO Un economist britanic traieste fara bani de 18 luni
de I.R. HotNews.ro
Vineri, 21 mai 2010,

Economistul Mark Boyle si-a spus intr-o seara ca banii stau la baza tuturor problemelor din lume, asa ca s-a hotarat sa incerce sa traiasca fara ei, intr-o rulota. Dupa 18 luni, Boyle a publicat o carte - "The Moneyless Man" in care vorbeste despre viata lipsita de finante, in care dusul consta intr-o galeata agatata in copac si incalzita de soare, toaleta este o gaura in pamant iar ziua incepe cu ceai de urzica si verbina.

"Primele luni au fost grele, a trebuit sa-mi gasesc ritmul", a povestit Boyle pentru CNN. "Daca te gandesti cat de dura este mutarea dintr-o casa in alta, sau schimbarea locului de munca, imagineaza-ti cum e sa schimbi totul dintr-o data. Dar dupa doua luni a devenit foarte usor, imi dezvoltasem o rutina zilnica."

Profitul pe care il va obtine de pe urma vanzarilor cartii il va folosi sa cumpere teren pentru a crea o comunitate "Freeconomy", unde oamenii pot trai fara bani impreuna.

"Oamenii tind sa fie ori foarte deschisi cu privire la ceea ce fac, ori foarte negativisti; cred ca este vorba de 70% fata de 30%. E ciudat, in zilele astea, daca nu ai plasma, lumea crede ca esti extremist. Dar incerc sa nu ma agit cu asta; traim intr-o lume care se orienteaza in functie de bani", spune Boyle.

Inspirat de Gandhi, care a spus sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume, Boyle s-a decis, dupa sase ani ca manager al unei companii de mancare organica din Bristol, Marea Britanie, sa mearga in aceasta directie. Si-a vandut casa si a postat un anunt prin care cerea un cort sau o rulota.

"Cand am cerut o rulota era mai mult o gluma, nu ma asteptam sa imi dea cineva", a povestit Boyle. Dar a primit una de la cineva care nu mai avea nevoie de ea. Apoi un prieten i-a confectionat un cuptor de lemne pentru incalzire, iar ultimele achizitii au fost panouri solare si o remorca pentru bicicleta.

Dupa 18 luni, Boyle isi continua experimentul si spune ca nu s-a mai simtit niciodata mai fericit sau mai in forma, dar stie ca nu toata lumea poate trai ca el. Citeste mai mult despre povestea lui pe CNN.com.
http://youtu.be/5uTyjvAO6ww

Anonim spunea...

La resetarea financiara care se pare ca urmeaza , toti vom intra in aceeasi galeata ca vrem ca nu vrem .Eu vreau !!!
Aia ,, grasi ''- vor slabi ,aia slabi -vor muri .Atunci vom vedea selectie .Sistemul asta a fost facut sa nu poti iesi din el Daca totusi te ambitionezi si reusesti sa evadezi , toti ochii sunt pe tine -outlaw-adica esti dusmanul sistemului .De ce oare s-au facut atatea legi care ingradesc cetateanului dreptul de a fi self sufficient ? Tot haosul asta in care suntem , este o lupta a banditilor de a nu schimba nimic .Lor le convine ,nu? Dupa ce au furat atatia zeci de ani , cum sa renunte ?


PS. Domnul Boyle ,dupa ce si-a vandut casa ,a pus banii la Banca si si-a luat un concediu sa-si faca experimentul . Nu a mentionat totusi cum a trecut prin iarna in aceste 18 luni .De asemenea nu a mentionat cat a costat campingul pe noapte si cine si ce I-a dat de mancare ,plus alte cheltuieli - motorina etc.
Dar ,DA ,e un stil de viata daca nu esti legat de nimic.
FREEDOM! EEEEYYY !!!!
:-) Oricum ,a luat o dobanda buna in astea 18 luni cat a tinut banii in banca .

Sanatate .

Anonim spunea...

Inselaciune ,da .Dar a mai fost un ingredient la tocana asta .Stau si ma gandesc CUM ... Cum doamne iarta-ma ,CE mecanism de santaj ,de intimidare s-a lansat incat toate ,aproape toate guvernele sa fie partase la furaciunile ,distrugerile astea ?

Apropo ,unde e aurul ? Ca, hartii fara valoare avem .
V-ati gandit vreodata ca nu suntem 7 miliarde de locuitori pe planeta , ci mult mai putin si ca toate sondajele sunt false ?
Am cautat pe google sa aflu ce populatie avea pamantul in 1978 .Nu exista nici un articol dar stiu de la profu de Geogra (Prof. Holohan - Dumnezeu sa-l ierte ) ca in '78 eram vreo 4 miliarde din care 2 miliarde erau chinezi . Right? In timpurile alea ,,viata,,era linistita cu foarte mici exceptii .De atunci au trecut 36 de ani -generatia bunicilor mei aveau cate 5-6 copii ,generatia parintilor mei aveau cate 2-3 ,generatia mea 1-2 .si uite asa ,, a crescut'' natalitatea .Sa-i socotim aici si pe cei ce mureau .
Cred ca tot timpul natalitatea si mortalitatea au fost intr-un echilibru (cat de cat)Si cred ca e valabil in toata lumea .In 2011 ONU a declarat ca populatia Terrei este de 7 miliarde (60% in Asia) Iar in 1800 era doar de 1 miliard. Deci ,in 175 de ani a crescut la 4 miliarde si in numai 36 de ani aproape s-a dublat .Misto.

Si totusi ,unde a disparut aurul?

Anonim spunea...

Poate sunt eu prea dur in exprimare si prea copil, dar ... mnoo...o zic:
viata e ca o sinusoida, are urcusurile ei si coborasurile ei. Cand se ajunge la un maxim de fericire, iubire si intelegere, cineva, un tampit se va plictisi si va duce totul spre un maxim de rautate, ca apoi cand toti vor fi nefericiti, rai si haini, fara intelegere si reci, atunci se va ivi inca un tampit care va intelege cum toate merg si va duce totul iar spre un maxim de fericire. Si totul va decurce asa, cu urcusuri si coborasuri, ca intr-un joc pana cand cineva sau/si cativa vor intelege acest plan de existenta si vor vedea lucrurile altfel, intr-un mod ce nu are legatura cu termeni de genul rau si bine, plus sau minus, fericire si ura. Si de aici in colo nu are rost sa aprofundam, ca dam in discutii de genul la limita imposibilului.
Atat am avut de zis.

Sa fiti iubiti.
GiGi - Gunoi intra, Gunoi iese

Anonim spunea...

Ce sunt de fapt banii?Niste hartii carora noi le dam valoare .Initial aveau acoperire in aur .Acum acel aur nu mai exista (in banci).Daca s-ar aduna tot aurul din banci , din tezaure si de la populatie nu cred ca s-ar mai aduna 10 procente di tot aurul extras .Haide-ti sa gasim si celelalte 90 de procente din cantitatea totola de aur extrasa pe plan mondial si abia atunci vom afla cine ne conduce .