luni, 12 ianuarie 2015

Experiment incredibil: ce se întâmplă dacă ţinem pe masă timp de 2 ani sandvişuri de la fast-food? (FOTO) Toată lumea ar trebui să știe!


O chiropracticiană din Michigan a vrut să vadă ce se întâmplă cu două produse de la fast-food, dacă le lasă timp de 2 ani pe birou, descoperite.

Medicul Jaqueline Vaughn a cumpărat în anul 2013 un cheesburger de la McDonald's şi un Taco Bell cu pui.
Cele două sandvişuri lăsate pe birou, cu un bilet unde scrie data la care au fos cumpărate  
 Cele două sandvişuri lăsate pe birou, cu un bilet unde scrie data la care au fost cumpărate
După 2 ani, timp în care produsele au stat pe biroul femeii, mâncarea nu a făcut mucegai şi nici nu a început să miroasă urât.

De asemenea, nu au apărut viermi sau insecte care să vrea să se hrănească din aceste produse, spune asistenta Jessica Freed.


Cheesburger după 2 ani    (Foto: Jessica Freed)
 Cheesburger după 2 ani
Medicul păstrează pe birou sandvişurile ca să arate pacienţilor cât de nesănătoasă este mâncarea de la fast-food, din moment ce nici viermii nu vor să o consume.

În ultimii ani au apărut multe relatări despre produsele McDonald's care nu se strică timp de ani de zile.
Conducerea reţelei de restaurant fast-food spune că explicaţia nu constă în conservanţii care ar fi adăugaţi în mâncare.


Taco Bell după 2 ani de la cumpărare    (Foto: Jessica Freed)
 Taco Bell după 2 ani de la cumpărare
Reprezentanţii McDonald's spun că aceste alimente nu se descompun din cauza lipsei de umezeală. Prin urmare, sandvişurile se usucă înainte de a permite bacteriilor să se dezvolte pe ele. (Asta este o explicatie pentru prosti - n.m.)

Sursa: http://www.descopera.ro/dnews/13755104-experiment-ce-se-intampla-daca-tinem-pe-masa-timp-de-2-ani-sandvisuri-de-la-fast-food-foto

5 comentarii:

Anonim spunea...

Viermii ar fi vrut ei sa o consume dar ouale de musca au murit inainte sa iasa viermi datorita insecticidului din mancare.
Romania ar trebuii sa aibe protectia consumatorului dotata cu medici si laboratoare de analize care sa faca analize lunare la produsele alimentare si sa le retraga dreptul de a face comertz.

Spirit Liber spunea...

Am auzit mai demult o discutie in autobuz. Cineva explica unei alte persoane si spunea asa: " Unchiul meu, care asta a fost ceva mare in armata, mi-a zis mie < Cand mergi la piata sa alegi fructele si legumele care mai au si cate un semn pe ele, care sunt si uratele, dar sa vezi ca a mancat vreun vierme ceva din ele>.Daca el mi-a zis mie asa ceva, o fi stiut el!"

gabi spunea...

Si in Romania exista laboratoare - Sanepidul le are obligat! Dar chichita la orice laborator din lume e ce analiza faci si pentru ce compus chimic si cu ce aparatura. Pentru ca daca o sa cauti insecticidul X, sa spunem, inseamna ca ai o modalitate de a-l detecta, un standard pe o aparatura, ceva. Daca nu stii ce cauti, e destul de greu sa gasesti. Probabil ca MacDonalds folosesc microundele si ultravioletele - sau macar iau carnea si alte componente ale Mac-urilor de la firmele care folosesc microundele si UV. Astea omoara tot ce inseamna bacterie, inclusiv bacteriile benefice (sa nu uitam ca organismul uman "convietuieste pasnic" cu circa 2 kilograme de bacterii care-l ajuta sa digere, sa transforme diversele toxine naturale in compusi netoxici, etc). De aceea nu intra nici o fiinta vie in acele Mac-uri - pentru ca-s moarte din start.

Anonim spunea...

Doamna Gabi, asta cu microunde si ultraviolete e valabil sa omori bacteriile la inceput si sa bagi produsul in conserva sau punga sigilata.Dar daca scoti produsul afara bacteriile din aer incep sa lucreze.Aici in fotografie e vorba de substante chimice in produs.

Anonim spunea...

In presa straina(in cea romaneasca banuiesc ca este interzis) a aparut acum cateva luni o stire potrivit careia opinia publica era informata ca la acelasi McDonald's a fost gasita care de om, mai exact de copil. Un angajat s-a revoltat si i-a dat in gat. A venit politia, au luat probe si la laborator a reiesit faptul ca era carne umana mai exact de copil. Un alt lucru despre care nu se vorbeste este McNuggets. La laborator a reiesit faptul ca sunt facute ca si margarina, adica din petrol. Toate aceste le-am citit in presa straina.