vineri, 9 ianuarie 2015

Miting pentru salvarea Parcului Eminescu din ARAD. Mâine, de la ora 11:00, la Crucea Eroilor din Parcul Eminescu. Vino și tu!


Mitingul va avea loc sâmbătă, 10 ianuarie 2015, de la ora 11.00, la Crucea Eroilor din Parcul Eminescu.

„Chemăm toți cetățenii responsabili ai Aradului să demonstrăm împotriva intenției Primăriei Arad de distrugere a parcului și transformare a lui în parcare. Doar nepăsarea sau comoditatea noastră ar putea face posibil un asemenea dezastru urbanistic”, subliniază organizatorii acţiunii de protest.

Protestul Salvați Parcul Eminescu este susținut de: Alternativa Civică, Pro Urbe, Mișcarea Arădeană, Respiră Verde, Galeria Oldart, Centrul pentru Studii și Inițiativă Civică, Asociația "Miloș Cristea”, Asociația Krysallis, Sindicatul Artiștilor Interpreți din Filarmonica Arad şi ULAL Arad.

Sursa: http://www.aradon.ro/miting-pentru-salvarea-parcului-eminescu-2/1493625

NOTA MEA: Parcul Eminescu din Arad este unul dintre locurile în care mi-am petrecut și eu multe ore în decursul anilor. A-l distruge, consider că este o ticăloșie! Copacii seculari și locurile încărcate de povești venite de demult nu pot fi înlocuite cu nimic. Dscă ești din Arad și îți pasă, vino și tu la miting!

Daniel Roxin


Un comentariu:

Anonim spunea...

... sadesti un copac ,construiesti o casa si faci un copil = om

Parcul Eminescu ,Crucea Eroilor .Frumos ,de trei ori simbolic .

Cine a venit cu idea de a distruge parcul? AAA... primaria !? Pai ,DE CE?
Probabil ,
unii dintre ei nu au atasamente nici valori .Sa lase parcul in pace , sa traiasca !

Sa auzim de bine !