duminică, 25 ianuarie 2015

Salutul Satanic în lumea occidentală: de la Papă la Președinți de state, de la vedete la sataniști declarați. GALERIE FOTO


Prin manipulare, acest simbol este perceput în occident ca un simbol al iubirii, un simbol spiritual. În realitate el este folosit intens de cultele satanice din întreaga lume. Sunt convins că sforarii planetari au amestecat lucrurile intenționat ca masele să îl folosească, convinse fiind că fac ceva pozitiv. Cele 20 de fotografii din această galerie sunt edificatoare...


















16 comentarii:

Unknown spunea...

Daca te apuci sa spui oamenilor simpli ca in lumea banilor nu poti sa ai succes, succes insemnand sa aduni bani cu nemiluita indiferent la etica si morala, decat daca te vinzi unei anumite energii si aceasta energie poate fi numita satan. Bancheri, preoti, presedinti, stele de cinema, vedete ale muzicii pop-rock, fotbalisti, politicieni etc... toti se recunosc intre ei, se accepta si se protejeaza. Pentru ei suntem doar o masa de exploatat in diferite moduri dar trebuie sa ne fie mila de ei pentru ca in fond si in ceea ce conteaza ei sunt de fapt saraci lipiti!

Atlant55 spunea...

Ar fi bine de stiut....pentru IGNORANTI ce inseamna acest mudras :


"Precum in Cer asa si pe Pamant, cum este Sus asa si Jos" .


Si ca deobicei s-a facut o cacialma din acest simbol, a fost denaturata utilizarea de catre teribilistii excentrici si alti ignoranti ( nu este prima data, vezi cazul zvasticii ).

Anonim spunea...

Poate au făcut semnul în scopul de a câştiga un anume public. Mă gândesc la noi, la câţi au folosit culoarea mov în momente cheie, încercând să transmită unui grup ţintă mesajul că fac parte din clasa iniţiaţilor sau măcar că au sprijinul acelora. În realitate, sunt negri în interior.

Anonim spunea...

Majoritatea care fac acest semn sunt niste biete gloabe ostentative care se vor a fi cool si bineinteles care nu cunosc nicio simbolistica, ritual sau doctrina. Ar fi bine ca atunci cand afisati un om ,,important sau reprezentativ,, scrieti langa el si valoarea I.Q.-ului. Unele nume pot fi rasunatoare, dar atat!

un pic anonim spunea...

Saracii...ultima suta de metri...

Anonim spunea...

Big Like pt tine si Roxin de asemenea

Anonim spunea...

si sefii de la munca mai nou, iti vand minciuni si mai trag asa cate un semn dinasta pe fatza sa sti cine le e taticu.

Anonim spunea...

http://mudraguide.com/index.php/mudras/other-mudras/49-apaan-mudra

Spirit Liber spunea...

Acest semn a fost facut de "patriarhul" Irineu de Oltenia la una din televiziunile locale. Neavizatii au crezut ca a facut semnul facut de Iisus in icoane dar NU AU FOST ATENTI. Astept inca sa fie dat jos (dar nu mai am rabdare). Solutia ca acele fiinte sa nu mai poate functiona viciat e ca toata lumea sa fie cu ochii pe ei. Sa nu mai aiba niciun fel de credibilitate, pentru ca atata timp cat oamenii inca mai zic la slujbe "sa ne rugam" pentru cutare si cutare iar ei noaptea fac ritualuri masonice pe opusul luminii, si le fac de ani multi, solutia e sa-l arunci de acolo, ca ani de zile de rugat pentru ei nu au folosit. Cand omul are raie sau alta boala o trateaza nu sta cu ea pe el.( ca il mananca) NB: pe mine deja ma ustura acea prezenta si multe altele dar cum se zice :"De Sus se lucreaza, se lucreaza".(usturimea simbolica e prezenta iar actiunile pe o alta frecventa e alta). Am o intrebare pentru cine stie legile legate de cine ii alege si ii da jos pe astia: SUB CE FORMA POT FI DATI ASTIA JOS DIN FUNCTII? (Daca o fi treaba cu "sinodul" unde e si ala plin de masoni, e clar).Totusi un avocat ceva, pe aici, se gaseste?

Spirit Liber spunea...

Pentru "Domnul Atlant":
Pentru alt gen de neavizati, ca sa nu folosesc si eu "ignoranti": aceasta "mudra", domnule, daca puteti simti energiile activeaza planurile de sub centrul unu, carevasazica sunt in legatura cu centrul unu, trei care sunt aspirate catre IN JOS! Ce mai vorbesc oamenii docti din carti...(Centrul unu este energia de la baza coloanei, energie de frecventa cea mai joasa; centrul trei este sediul unde subtil se poate pozitiona orgoliul-ego-ul sau fiecare cum i-o spune punctului de asamblare a energiei ne-pozitive din fiinta umana, suprapus peste ficat, nu degeaba in ficat se acumuleaza intotdeauna efectul furiei, maniei) Acest semn le place pentru ca le da senzatia de putere, asta e 1+3. Energia planului material in speta banii + energia de a-i controla pe altii= 3 rezulta putere de control in general, e nebunia aia in care unii se simt invincibili. Care sunt toate miturile din literaturile tuturor tarilor: mesagerul planului lipsit de lumina care l-a tentat pe om cu bani, femei, glorie, PUTERE ca sa-si vanda sufletul. Uite, ca am explicat si din carti sa nu ramana nimeni nelamurit.

parbrize spunea...

sunt niste semne atat de vechi incat nu se pot spune daca sunt satanice sau demonice, dar daca papa face parte inseamna ca e satanic

Anonim spunea...

In Filipine oamenii cred ca semnul inseamna ,,te iubesc ,,Asa o fi la catolici .
Ce sa zic si eu ? . Bulgarii dau din cap de la stanga la dreapta pentru ,,da ,, si de sus in jos pentru ,,nu,, ???????????????
Asa stiu ei .Cate case atatea obiceiuri .
Pentru noi ,semnul e satanic .
Cu atata simbolistica ...mai bine sa ignoram .

De ce oare n-au facut semnul Crucii? Ca se cred crestini !

un pic anonim spunea...

NU ...sa nu ignoram. Pentru ca ignoranta va pierde. Simbolul este cheia lumilor nevazute. Cine cunoaste puterea lor stapaneste lumea cea vazuta si cea nevazuta. Este arhetipal. Spiritul Liber stie ce scrie!
Absolut toate societatile secrete si ocultistii folosesc simbolurile. Ele le gasiti pe cladiri, in carti sfinte, in cele satanice, toate de fapt chei catre lumile pe care vrei sa le accesezi.
Oare semnul crucii ce este? Si cum de este purtatoare de energii inalte? Lucrurile sunt atat de simple, de ce sa le ignoram.

Anonim spunea...

sau poate cunosc prea bine aceasta simbolistica...

Omul spunea...

Am sa spun si eu parerea mea putin de-anvaslea.Nu conteaza ce mudre fac masonii,modul in care se sustin.Conteaza modul in care reactionam noi.Ai sa observi un lucru interesant vizavi de natura umana redata de aceasta fraza''MORALA ESTE CEVA CONVENTIONAL SAU CU BANII JOS''sau se poate spune si asa''PAINEA DESCHIDE ORICE GURA''.Putem si traduce.Asa zisul om este foarte usor coruptibil.El se bate cu pumnul in piet aratand ce fac masonii si demoniaci,dar asta fiindca inca nu i s-a oferit si lui pretul corect.Exista cativa oameni care nu pot fi corupti,poate acei sfinti parinti.Personal eu nu ii judec nici pe cei care pot fi corupti.Gandeste-te ca o duci rau la limita subzistentei,si vine cineva si iti spune.Vrei sa o duci bine? Dupa ani de zile de chin si foamete,99,9% din oameni cum crezi ca ar reactiona,dupa ce o viata intreaga au suferit ? S-ar mai intreba cineva cine e Dumnezeu sau Satana.Vezi tu aici e un mare paradox.Intr-o lume normala dar absolut normala nici nu s-ar pune problema ca tu sa fi de o parte a binelui sau raului,sau incercat intr-un fel anume.Fiindca daca tu esti incercat inseamna ca in ceruri se face pariuri pe tine.Ori cine te iubeste nu te face sa suferi,iar cine te face sa suferi nu te iubeste.Virusul inoculat de asa zisul crestinism cu suferinta,e un virus asa cum bine am zis.Al doilea aspect.Noi mergem pe acelasi patern de mii de ani.Ceea ce arata ca inteligenta sau IQ-ul nostru e varza.Masonii,satanisti asta ca sa vorbim in termeni de bine si rau,ne fac sa ne simtim fraieri,umiliti fiindca noi le permitem acest lucru.Nu iti trebuie multa inteligenta sa iti dai seama de acest lucru.Ei sunt intr-o grupare,noi in alta grupare.Ei se distreaza,si noi suferim.Ei vor doar sa se distreze,in ce fel nu mai comentam.Cert este ca le reuseste.Noi de ce nu reusim sa ne distram?.Fiindca in fiecare dintre noi este un mic mason sau un mic tiran care ofera teren fertil pentru ceea vor satanisti sa insamanteze.Daca noi cealalta grupare am fi uniti,si ne-am ajuta toata masoneria ar cadea ca o statuie cu picioare de lut.Gandeste-te cate mijloace alternative sunt de a ne ajuta fara a utilza banii,cate chestii pot face oameni prin fraternitate si in cate moduri pot fi umiliti masonii,guvernele,satanisti,incat sa planga de ciuda,si pana la urma ,sa vrea si ei sa fie ca tine.Dar de ce ar vrea ei sa fie ca tine,cand tu esti ca si ei ,tot rau,meschin,individualist,nici macar uniti nu suntem ca si ei,in plus ,nu ai nici bani suficienti,deci total insipid si fara farmec.Acum stiti de multi se indreapta catre tabara cealalta.In rest puteti sa o dati voi cu binele si rau cat vreti.PRACTIC EI AU UN ROL BINE DETERMINAT.EI POT FI DE FAPT OGLINZILE NOASTRE.FOLOSITI GANDIREA ALTERNATIVA,ADEVARATA INTELIGENTA,SI ATUNCI SA VEDETI CUM SATANISTI VOR SA-SI SCHIMBE CULOAREA.HMMM,PROBABIL CA LA ''PASTELE CAILOR''DECI PANA ATUNCI TINETI-O CU ''NENEA UITE CE NE FAC ASTIA''.

ile spunea...

ce ma amuza la acest simbol este faptul ca facut cu simt de raspundere din profil mana pare a fi un cap de lup si uite asa facem desene pe pereti...si cele doua degete sint urechile iar restul face un bot si un ochi..asa ca daca proptesti bine mediusul de police iese un cap dragalas de caine ..lup ce o fi el..numai sa FIE DIN PROFIL..nimic nu poate speria daca imbecilii fac simboluri se gaseste mereu si o alta fata sau chiar mai multe pentru fiecare aspect