joi, 15 ianuarie 2015

Viața… după pragul morții. VIDEO


Probabil ca cea mai tulburatoare intrebare pe care ne-am pus-o vreodata are legatura cu ce se va intampla cu noi dupa momentul mortii… Ne neantizam? Ajungem intr-un alt plan? Exista rai si iad?

Cei mai multi au cautat raspunsul in mesajul unor religii. Altii au refuzat sa le dea credit…

Astazi, stiinta vine cu argumente dintre cele mai serioase care ne spun ca viata continua, ca moartea nu este sfarsitul… Numerosi specialisti au investigat mii de cazuri de moarte clinica iar concluzia lor este clara: viata continua!
Alaturi de un foarte avizat cercetator al acestui mister, un om de stiinta cunoscut in Romania,dar nu numai – dl prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan, de profesie neurolog – va invit sa aflati lucruri extraordinare despre cercetarile de granita care ne vorbesc despre VIATA… DUPA PRAGUL MORTII.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin



Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna ziua,
Inteleptii din totdeauna au incercat fie prin povesti nemuritoare fie prin anectode(pentru a scapa de consecintele inchizitiei)sa vorbeasca despre faptul ca nu exista moarte decat pentru corpul nostru fizic care apartine acestei lumi si trebuie evident sa ramana aici in timp ce noi ne intoarcem ...acasa.Noi suntem parte din acea energie sublima si inteligenta ,oniscienta si omnipotenta careia ii spunem Dumnezeu cum sa murim?Venirea noastra aici este pentru ca ...am ramas ,,corijenti,, la anumite lectii si ne-am intors pentru ,,un nou an de scoala,,si pentru alte si alte examene.Planeta Pamant este o planeta scoala spun inteleptii,una din cele mai grele scoli din Univers iar menirea noastra in aceasta lume nu este doar sa mancam,sa bem,sa facem copii si apoi sa plecam.Avem o misiune pentru care am venit,o stim oare?!Stim cine suntem,de unde venim si ce rol avem in aceasta existenta?