luni, 9 februarie 2015

Actorul Mihai Gruia Sandu vorbește despre aurul, istoria și spiritualitatea geto-dacilor. Deosebit de interesant și pitoresc!…


Un număr tot mai mare de personalități din mediul cultural și artistic își exprimă public punctul de vedere în legătură cu istoria geto-dacilor, cu nevoia de a recupera adevărul, condamnând falsul istoric perpetuat de generații.

Una dintre aceste personalități este și cunoscutul actor Mihai Gruia Sandu, profesor la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică din București.

Poate cea mai pitorească dintre cele pe care le-am făcut până acum, emisiunea pe care vă invit să o urmăriți aduce în prim plan lucruri inedite, unele absolut surprinzătoare.

O emisiune pe care nu o veți uita! Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

P.S. Emisiunea Adevăruri Tulburătoare poate fi urmărită pe Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 22:00 și în reluare, duminica, de la ora 11:00

3 comentarii:

Mapster spunea...

Sa nu uitam ca noi dacii pe columna eram in lanturi. Istoria dacilor este si acea cautare a celor ce isi iubesc tara mai mult decat pe ei insisi. Satui de "stiintificii" precum un Vasile Prvan, si altii, care arunca cu noroi in cei ce indraznesc sa aiba alta opinie decat cea a lor. Cine sunt ei? Ce interese au avut? Nu vom intra in detalii, dar faptele tot mai evidente care au iesit la suprafata in ultima perioada dau dreptate "visatorului" de N. Densusianu si nu academicienilor vremii. Acolo unde sunt, probabil ca le e rusine de cele afirmate...
Adevarul iese la suprafata, chiar si prin deceniile de minciuna propagandistica, care au mutilat atatea generatii, vaduvandu-i de onorea fireasca a numelui de dac, care il avem adanc in inimile noastre,si nu mai poate fi sters de nimeni atata timp cat suntem si vom fi romani. Asa cum spunea Daniel Roxin intr-o emeisiune Tv, unde spune la un moment dat, vazand obtuzitatea celor din studio, ca in interiorul fiecarui roman adevarat, simtea ca ceva e in neregula cu teoria aceasta a romanizarii, si nu o accepta. Citez din memorie , dar cam asa suna replica lui geniala. Caci inima ta iti vorbeste adevarul, chiar daca altii te mint, pentru a -si atinge scopurile lor rele.

Anonim spunea...

Da ce ziceti de dovada asta:
THE ALEXIAD OF ANNA COMNENA
BOOK VII War with the Scyths (1087-1090)
[168]
AT the approach of spring Tzelgu (the supreme commander of the Scythian army) crossed the passes above the Danube with a mixed army of about eighty thousand, composed of Sauromatians,Scythians, and a number from the Dacian army.

Uite DACII nostrii ca erau in anul 1090.si aveau si armata si deci si un conducator.

Anonim spunea...

Sa-l lasi pe maestru sa vorbeasca!Sa nu intelegi gresit, apreciez toata munca ta,dar pe maestru il prinzi rar iar adevarurile care le poate rosti ....NU le cunoastem! Multumesc!