duminică, 15 februarie 2015

S-a format primul pluton care va lupta contra rușilor. Toți sunt voluntari! :)))


Și când te gândești că nenorociții și cozile de topor din conducerea României i-ar trimite pe tinerii români să moară pentru interesele americano-evreo-occidentalilor într-un război împotriva intereselor rusești...

Să meargă ei la război pentru că nu este războiul nostru. Nu trebuie să îi permitem statului mafiot (DNA-ul ne arată în fiecare zi cine ne sunt conducătorii) să ne mai folosească!!! Și rușii și occidentalii sunt la fel! Să se bată ei între ei!

Pluton, atenție! Marș din fața noastră! Executați-vă!

Daniel Roxin

11 comentarii:

Anonim spunea...

Buna poza asta :))), sa stii... cand te uiti la occidentul depravat nu prea merita sa iti risti viata doar ca ei sa stea la caldurica... La urma urmei e bine ca este de unde alege... si rusii si occidentalii au plusurile si minusurile lor.

Anonim spunea...

Ei cei din linia intai

Anonim spunea...

Lasand laoparte bascalia.
Vad unu sau doi in poza care sigur vor pleca la razboi contra noastra.
Nu va fi nici-un razboi.
Rusii sunt slab tehnologic si le tremura nadragii pe ei de frica ca o sa ramana cu o tara mica si saraca.
Lupii de abia asteapta dezmembrarea imperiului.Unii lupi sunt chiar, japonezii, coreenii, chinezii, mongolii, turcii, si apoi vin leii si tigrii.

Anonim spunea...

Da,da,...au planurile lor cum au avut si 44 de au asteptat bunici nostri in munti sa vina Americani,si...au venit Rusi.

Anonim spunea...

Buna ziua,
DA da da...sa mearga toti din aceasta fotografie la razboi...si toata clasa poitica mafioata si toti cei care doar se gandesc sa fure, sa mearga toti la un razboi creat special pentru ei, undeva unde nu perturba pe nimeni si nimic si unde sa se "bata" cu pari cu nuiele si cu pietre, pe un ciolan de mamut si pe o grota confortabila clasa 1...
Si sa ramana acolo, la mama lui ALA ,in meditatie profundA
Bunica Monica

Daniel Roxin spunea...

Chirita Lepadatu, cand te lepezi de prostie, revino sa mai faci comentarii. Pana atunci, ia niste calmante!

Anonim spunea...

Buna seara,
am aflat ca in secret se lucreaza la legea privind incorporarea obligatorie a tinerilor intre 20 si 35 de ani care evident vor fi carne de tun intr-un razboi care nu este al nostru.Si stiti care va fi cea mai mare nenorocire ?Toate statele care sunt membre NATO vor fi atacate de cele care nu sunt pro NATO:Rusia,China si altele.Presedintele nostru daca iubeste cu adevarat aceasta tara si acest popor ar face bine sa ne scoata din aceasta plasa de paianjen ,caci nu din merite am ajuns membre ci din cauza pozitiei strategice in care ne aflam insa nu in avantajul nostru ci al acestor nenorociti care n-au facut altceva decat sa cucereasca ,sunt mult mai rai decat Imperiul Otoman.
Cat de pregatiti vor fi copii,fratii,nepotii,sotii nostri cand una din primele actiuni a fost sa se elimine stagiul militar?Dumnezeule sfant!Am si eu un baiat si sunt cu sufletul pierit,pe el il am atat...

Anonim spunea...

Da unde-i comentariul lu nenea asta,Chirita ca nu se vede?sau era prea incarcat cu virusi?:)

Anonim spunea...

Daniel, sunt ferm convins ca razboiul este cea mai mare crima impotriva omenirii - dar nu este la latitudinea noastra, iar razboiul face parte din istoria omenirii, este CHIAR istoria omenirii. Problema pusa de tine mi se pare "intoarsa" - nu impotriva cui lupti, ci pentru ce sau pentru cine lupti. Intreaba pe cei mai in varsta cum s-a trait pe timpul ocupatiei rusesti - si mai gandeste-te ! Toti ne nastem datori - "un om poate sa moara linistit pentru tara sa sau sa moara fericit pentru o femeie" a spus un filozof german; eu as dori sa traiesc linistit in tara mea - chiar daca pentru asta va trebui sa lupt. Cu respect. E. Serban

Anonim spunea...

daca baga legea de recrutare obligatorie io zic sa iesim in strada si efectiv sa refuzam incorporarea.

probabil ca ar trebui sa dam foc si la casele boierilor ce au aprobat legea, sa-i tirim in strada si sa-i linsham, asa cum au procedat italienii cu musolini.

boierii ar trebui sa-si aminteasca si de Lapusneanu - un model demn de urmat in cazuri extreme.

probabil ar trebui sa inchidem toate oficinele straine de pe teritoriul romaniei si sa ne declaram neutri, ca resurse umane si materiale avem har domnului - sa nu uitam ca EI AU NEVOIE DE NOI, SI NU NOI DE EI.

sa nu ne mai lasam antrenatzi in conflictul secular dintre gasca psihopato-megalomana iudeo-anglo-sexona aflata acum in picaj si ''puterile continentale''ex rusia - alti nebreznici, ambele avide de putere si control.

Anonim spunea...

Foarte buna ideea cu formarea acestui prim pluton care sa intre in prima linie a razboiului Acestia si inca multi altii de prin politica si mass-media ar trebui sa formeze batalioane de voluntari care sa mearga sa se sacrifice ca smn al iubirii si dragostei pentru mareata si binefacatoarea america. Cei care vor o alternativa, pot alege lupta corp la corp cu cei din gruparea ISIS.
Daca nu le place frigul din Ucraina, pot alege caldura din zona Irak, Afganistan, Libia etc...