sâmbătă, 7 februarie 2015

SVASTICA și YIN YANG pe teritoriul României – o istorie de peste 7.500 de ani. Patru minute VIDEO care te vor pune serios pe gânduri!


Reprezentări străvechi, atât simbolul Yin Yang, cât și Svastica, au fost descoperite pe artefacte cu o vechime de peste 7.000 de ani, pe teritoriul României, punând sub semnul întrebării presupusa lor origine orientală. Pentru că dacă le găsim aici, cu atîția ani în urmă, avem dreptul să ne întrebăm: nu cumva locul lor de pornire către celelalte părți ale lumii se află într-o zonă mai largă ce include și teritoriul de astăzi al României?!

În ceea ce privește spațiul carpato-danubiano-pontic, în special simbolului Svasticii îi poate fi urmărită evoluția pornind din cultura Turdas Vinca, trecând prin Cucuteni și cea traco-geto-dacă, până în Evul Mediu și perioada contemporană.

Dovezile care subilniază acest lucru sunt incontestabile iar prezența Svasticii aici, înaintea apariției ei în celelalte culturi europene, pare să ne indice încă o dată locul adevărat al Vetrei Vechii Europe.

Într-o țară cu o putere politică responsabilă și cu lideri ai mediului știițific dedicați cu adevărat interesului național, bogăția arheologică pe care o avem ar fi trebuit să fie de mult valorificată, în așa fel încât toți românii să fie conștienți de moștenirea pe care o au.

Ce constatăm? Cultura Turdaș Vinca, căreia îi aparțin și Tăblițele de la Tărtăria, este o Cenușăreasă de care știu doar cei preocupați de istorie, cultura Cucuteni este scoasă aproape total din manualele copiilor, deși a reprezentat vârful cultural din Europa acum 5.000-7.000 de ani…, siturile geto-dacice sunt în imensa lor majoritate părăsite, fără vreun indicator care să le marcheze existența, iar marii noștri voievozi medievali sunt împroșcați cu noroi de niște amărâți inconștienți sau de cozi de topor lipsite de conștiință, care vor să ne facă să credem că nu avem nici istorie, nici eroi, nici identitate națională. Cine sunt cei care tratează în acest fel istoria națională? Pe cine servesc ei cu adevărat? Câți dintre aceștia sunt alogeni mascați sub nume românești?!…

Tocmai de aceea, o parte din responsabilitatea redescoperirii și promovării istoriei noastre îi revine societății civile, din care faci parte și tu. Iar dacă tu, care ne urmărești activitatea, trimiți mai departe informația pe care noi o prezentăm, vom avea cu toții foarte mult de câștigat!

În filmulețul de 4 minute de mai jos, vei găsi dovezile materiale care confirmă ce am spus mai sus – faptul că simbolurile Svasticii și Yin Yang au apărut pe teritoriul României, în culturile străvechi, încă de acum peste 7.500 de ani.

Fă cunoscut acest material! Trimite-l mai departe!

Daniel Roxin


Vizionează aici și filmul integral din care face parte fragmentul de mai sus: FABULOASA ISTORIE STRĂVECHE DIN CARPAȚI


 

8 comentarii:

Anonim spunea...

Zvastica a fost folosita si la bine si la rau. Totusi noua ni s-a spus de mici sa nu urmam simboluri.Asta ar explica de ce acest semn a fost pierdut de-a lungul secolelor.Adoptat de oameni dornici sa se afirme.

Anonim spunea...

Vazand un film corean istoric in timpul cand mongolii atacau Corea si Europa undeva in spate era intr-un templu budist si semnul asta. Cred ca semnul vbine cde la sanscriti, preluat de grecii antici, chinezi si alte popoare antice.
Oricum acest sem este litera "Z" si inseamna ZEU .iar unul din zeii antici era SURIA adica SOARELE.
Este si semnul soarelui care se roteste zi de zi pe cer si o ia de la capat a doua zi. Soarele era foarte important pentru cei din era glaciara.

Anonim spunea...

Salut Daniel, felicitări pentru articol și mulțumesc din suflet pentru că faci atâtea eforturi pentru a ne informa despre adevărata istorie si despre evenimentele care au loc în lume.
Mulți istorici se feresc să facă asemenea afirmații despre svastica, având interese ascunse sau de frică că vor fi acuzați de așa zisul "antisemitism".
Nici referitor la "atentatele" din Franța nu ai rețineri în a spune adevărul. Respect!

Tocmai de aceea vreau să te întreb:
Ce părere ai despre frauda NASA si despre minciunile lor?
Se pare ca tot ce are legătură cu Nasa este fals. Nici măcar stația spațială internațională nu există. La search pe YouTube sau Google cu: international space station hoax , apar dovezi clare 100% că acei astronauți nu sunt pe așa zisa stație si nici în "spatiu".
Oricine abordează subiectul Nasa cu doza recomandata de scepticism găsește decât: imagini falsificate, filmări trucate și povești de adormit copiii.

Ar fi extraordinar să aflăm și opinia ta despre acest subiect foarte important.
Mulțumesc

D. Pavel spunea...

Draga Daniel,

....la mine la Falticeni in anii '60 copiii staiu de la bunici ca zvastica este de fapt "supranumta" roza vinturilor...
Bunica mea s-a nascut in 1998 si a murit in 1983! A fost martora la cele doua razboie mondiale, iar dumneaei stia de la bunica ei acest lucru (pe cale orala)...
Explicatia data mie a fost ca este roata fara de inceput si sfirsit care se misca incontinuu; "ROZA VINTURILOR" in popor...
"Arienii germani" (partidul nazist) au preluat-o tocmai pentru a arata ca de la ei incolo vor conduce pentru vesnicie pamintul!

Si - chiar daca nu-ti vine sa crezi - Hitler a fost ceea ce este acum Putin pentru omenire: singurul care vrea sa sa lupte - si RUSIA nu va ceda niciodata - cu Lacustele Mondiale; de ieri si de azi, iata ca controleaza financiar bine de tot si USA; cel putin de la Kennedy incoace...ei sunt cei cu "democratia albastra"...

Tot ei controleaza si DNA-ul - "nu ridea" - pentru ca daca Romania ar fi iesit de sub control - cum este Ucraina si Rusia acum - cum si-ar mai fi putut recupera de la noi cele peste 50 de MILIARDE de Euro imprumut? Cum? Deci deocamdata ei sunt sustinatorii DNA pina isi vor vedea banii inapoi! asta dupa ce ne-au saracit prin "baietii" lor askenazi!!! ca plina mai era televiziunea romana in decembrie 1989 de ei; cu nume romanesti, se intelege!
Halal proportie! Ei erau in toata tara cam 30.000, iar noi romanii in jur de 20 de milioane!

"Big Brother" vine ca sa controleze Internetul pentru a NU afla tot tugulanul cine sunt "semitii" de pretutindeni...

Publica te rog! Pot sa-ti transmit toate datele mele...sa ma "ascunda" de tot sionistii daca tot vor acum un alt razboi al lumii!

Daniel Roxin spunea...

Penultimului anonim: nu sunt in masura sa ma pronunt asupra subiectului...

Anonim spunea...

romanii latini aveau semnul in secolul doi.
http://es.wikipedia.org/wiki/Esv%C3%A1stica#mediaviewer/File:Romswastika.jpg

Anonim spunea...

#poate ca simbolurile yingyang, swastica si dragonl/sarpele au legatura si cu natura electrica a universului - vezi thunderbolts projects pe youtube - Symbols of an Alien Sky (Full Documentary)

#matematic zwastica poate fi obtinuta in Qfractalnow cu ecuatia fractala :
[conjugat(z)^p+c], unde [p real]=4,0;[p imaginar]=0,0; [c real]=0,457; [c imaginar]=0,48

#pt dragon avem fc, c=-0.835-0.2321i

ecuatiile fractale [complexe/hipercomplexe] pot defini orice forma naturala cu conditia sa gasim combinatia dorita

Anonim spunea...

Este prea complicat.
Semnul este SOARELE (SURIA in limba sanscrita) si inseamna litera "Z" de la ZEU.
De altfel RATA SURIA =ROATA SOARELUI.
DD