duminică, 29 martie 2015

DANIEL ROXIN: Astăzi, dragul meu tată VICTOR SAMUILĂ a plecat în Lumea de Dincolo... Îi rog pe toți prietenii mei, știuți sau neștiuți, să spună o rugăciune sau să aprindă o lumânare pentru sufletul lui. Mulțumesc!


23 de comentarii:

Anonim spunea...

Dumnezeu să-l odihnească in pace,liniste si impăcare sufletească urmașilor lui! Time

Anonim spunea...

"Şi amintiţi-vă că nu este om care să fi existat şi să nu fi murit! S-a transformat în lumină şi ca atare încă există. Secretul stă în faptul că particulele de lumină revin la starea lor originală."- Nikola Tesla

Anonim spunea...

Dumnezeu sa-l tina in lumina invierii!Condoleante si nadejde Daniel!

George G. spunea...

Condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca.

Anonim spunea...

Condoleante draga Daniel pentru pierderea grea suferita. Dumnezeu sa-l odihneasca iar tie sa-ti dea putere si energie spre a merge mai departe. Tu sti ca moartea nu exista si vei avea spiritul lui alaturi atunci cand iti va fi mai greu. Iar acum voi spune rugaciunea "Tatal Nostru" pentru tatal tau Victor Samuila.

Anonim spunea...

Condoleante Daniel ! Dumnezeu sa il odihneasca !

Anonim spunea...

Zamolxe sa-l aiba'n paza lui.

Rodica spunea...

Sincere condoleante. :(
Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace Amin !

Daniel Roxin spunea...

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune!

Anonim spunea...

Drum lin spre lumina! Să vegheați de acolo de sus poporul român.

Anonim spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca la piepul sau pe Victor Samuila si din lumea in care a plecat sa se roage pentru noi pacatosii ramasi in aceasta lume in care raiul si iadul se impletesc precum spirala de ADN.Da in aceasta lume spiritul uman are sansa sa se desavarseasca sa poata alege sa fie demon sau inger.In fiecare moment trait pe pamant daca suntem treziti si nu ne ducem viata ca niste dobitoci putem vedea maretia creatiei lui Dumnezeu.Lumea este magica si mistica ,nimic nu este ceeace pare.Acum 2000 de ani Fiul Lui Dumnezeu a veni cu mesajul iubirii si cu darul vietii.Bucurati-va!

Anonim spunea...

La daci ca si la alte popoare doliul este alb.
Sa nu plangem pe cei care pleaca din lut pentru ca ei renasc acolo de unde au plecat.
Cei ramasi sa-i pastrete amintirea si seva vietii traieste mai departe in urmasi.
Lumina din lumina,iubirea sa-i primeasca scanteia tatalui tau Daniele draga.Fericit este parintele care se bucura in prunci.
Multa putere si pace sufleteasca iti doresc tie si familiei tale Daniel,stiu prin ce treci.
Eu ca prezenta pe pamantul asta am primit semne de la tatul meu la cateva zile dupa ce i-am depus trupul in pamantul stramosilor.

Anonim spunea...

Nu cred ca randurile mele î-ti vor putea alina durerea si tristetea prin care treci.Golul lasat în urma prin stingerea din viata a fiintei dragi nu poate fi acoperit de nimeni si de nimic .Dumnezeu sa-l odihneasca în pace,iar familiei îndurerate sa-i dea mangaiere .Cu respect Mihai

Anonim spunea...

Sa il ierte Dumnezeu!

Unknown spunea...

condoleante pentru toti cei dragi lui iar pentru el mii de multumiri pentru ce a lasat in urma sa..
sa fiti iubiti...

Unknown spunea...

Condoleante!Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

Anonim spunea...

Pe 28 martie s-au implinit 27 de ani de cand spiritul tatalui meu a plecat intr-un alt univers. Stiu prin ce trece un om cand isi pierde aici pe pamant un parinte drag. Dumnezeu sau forta universala ii ajuta pe cei care isi pierd parintii. Nu exista moarte, totul se transforma. Acesta este mesajul pe care l- am primit de la tatal meu dupa ce a plecat.

Cristian Teodorescu spunea...

Dumnezeu sa-l odihnesca si sa-l aseze lângă dreptii neamului nostru nemuritor. Sincere condoleante.

Anonim spunea...

Multa tristete si in sufletul nostru.

Anonim spunea...

https://www.youtube.com/watch?v=CFU2MLUVgww

https://www.youtube.com/watch?v=zm1I_vU2O7I

Anonim spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Condoleante

simona spunea...

Condoleante pt pierderea suferita .Sunt sigura ca tatal tau a fost mandru de tine si de munca pe care o depui ca deschizator de drumuri spre trecut ,dar asemeni dacilor suntem siguri ca moartea nu e decat trecerea spre vesnicii .Zamolxis sa-i ghideze sufletul etern si mama Geea sa-i cuprinda in imbratisarea ei trupul pamantesc .

Mira spunea...

Sa-i fie bine acolo unde este!
Iar tie, Daniel, sa-ti dea Dumnezeu puterea de-a intelege - asemeni stramosilor nostri, dacii - ca nimeni, niciodata nu moare. Dupa ce constientizezi acest Adevar totul capata un alt sens. Zalmoxe sa te aiba in paza si sa fii sigur ca tot ceea ce se intampla are un anumit scop. Iti trimit un gind bun, iti multumesc pentru munca ta in folosul nostru si te asigur ca, in aceste momente, nu esti singur.