vineri, 6 martie 2015

Pachet promoțional “Agenda Dacică + Calendar Dacii, 2015”, la doar 35 de lei. Disponibile pe Dacia Art



Pachet promoțional “Agenda Dacică + Calendar Dacii, 2015”, la doar 35 de lei, pe Dacia Art.

Agendă personalizată cu motive dacice.
Conține un articol despre statuile de daci din muzeele lumii și 52 de citate semnificative despre civilizația geto-dacică, informații utile, agendă telefonică, datare zilnică.
Caracteristici: Format A5, 340 pagini - 4 pagini policromie, 336 pagini în 2 culori. Copertă cartonată de culoare bordo, inscripționată cu folio auriu și timbru sec Draconul Dacic.

Calendar de birou cu ilustrații pe teme dacice și 12 citate semnificative despre civilizația lor.
Ilustrații de Gabriel Tora.
Caracteristici: 21 x 19 cm, policromie, 13 file, carton.

Disponibile pe Dacia Art: http://dacia-art.ro/products-page/calendare/pachet-promotional-agenda-dacica-calendar-dacii-2015/

Un comentariu:

Melchisedec spunea...

Ai spus ca sunt putini cei care mai lupta pentru aceasta natiune. Ca macar daca ar fi 100.000 de romani adevarati pentru ca natiunea sa traiasca. Dar iata ca scriu si citesc oamenii interesati fiind de istoria neamului si sunt din ce in ce mai multi. Credem ca nu-i lucru important sa citesti si sa te informezi si apoi sa scrii in lumea asta a internetului, care este din ce in ce mai popular , intrecand televiziunile si talk-showrile politice avand un rating mic. Opinia publica s-a mutat in acest spatiu virtual unde inca mai exista exprimare libera. De aici a plecat si miscarea asta a aflarii istoriei dacilor, informatii inedite, desigur cu unele exagerari. Istoria este legatura omului cu stramosii sai, iar aflarea adevarului despre ei este important.
Orice om greseste:unul e religios, altul nu, altul e intre cele doua lucruri. Important e sa fie respect intre oameni. Te respect, eu personal, Daniel Roxin, si sa nu te schimbi asa cum cei care lucreaza in televiziune o fac in mod frecvent.
Ceea ce faci va avea ecou si va primi raspuns la vremea potrivita.
Cu parul lung si chip frumos si luminat , ai devenit pentru fete un ideal, iar pentru baieti prietenul intre prieteni, daca ai fi fost. Nu stiu din ce familie esti, dar cred ca e una nobila, romaneasca si asa ai crescut frumos in toate, iar prezenta ta certifica asta. Poate ca scriu ciudat, dar ma lasa rece :dreptul, economia si vorba de lemn a oamenilor de azi, ma intereseaza cuvintele vii. Oamenii sunt asa pentru ca nu mai citesc carti literare, ci numai hartii reci si seci de la birou.
Nimeni nu e singur, chiar daca asa credem noi cateodata, cineva acolo ne ajuta, si sper ca si tu, scriind sa primesti daruri mari, pentru a da romanilor cel mai frumos cadou:Istoria stramosilor sai asa cum nu au stiut-o pana acum...