miercuri, 22 aprilie 2015

BULVERSANT: Pașaportul lui NEO, din filmul “THE MATRIX”(1999), expira, în film, în 11.09.2001, ziua atentatelor de la Turnurile Gemene. Filmul “Terminator 2” (1991) ne prezintă într-o scenă incendiară tot un “11.09.” Coincidență sau Premeditare?!?




Atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001 au stârnit controverse uriașe pe toată planeta deoarece sunt extrem de multe probe care dovedesc o acțiune sub steag fals, adică o înscenare sinistră a celor care au pus mâna pe Statele Unite ale Americii și care aveau nevoie de un episod dramatic, capabil să justifice așa-numitul război împotriva terorismului, pe de o parte, și introducerea legilor Big Brother, pe de altă parte, pentru controlul populației!!!


Așa cum spunea și Noam Chomsky (cinste lui pentru curaj!), o reputată personalitate americană, de origine evreiască, “SUA este principalul stat terorist” (a nu se înțelege, prin comparație, că Rusia ar fi o fată mare!). Mai mult decât atât, Noam Chomsky ne spune, referindu-se la SUA și Israel, că: „Sunt două state care se comportă agresiv în Orientul Mijlociu desfăşurând violenţe, acte teroriste, acte ilegale în mod constant. Amândouă sunt puteri nucleare." 

 

 

(Vezi aici articolul cu declarațiile lui Noam Chomsky, integral:  http://www.nasul.tv/un-intelectual-american-acuza-sua-principalul-stat-terorist-europa-prea-lasa/ )


 

Ori, este dificil să pui sub semnul întrebării opinia unei personalități evreiești foarte cunoscute ce aduce acuzații grave la adresa evreilor care conduc Israelul și Statele Unite, tocmai datorită apartenenței lui la aceeași etnie. Dacă ar fi fost vorba de un german, român sau mexican, ar fi sărit mulți să îl acuze de antisemitism. Așa, cum să acuzi de antisemitism un evreu?!?

 

 

În aceeași serie a unor declarații incendiare legate de organizațiile oculte care au pus mâna pe SUA și nu numai, se înscriu și declarațiile făcute de o altă personalitate evreiească de top, de un curaj și o onestitate remarcabile – regizorul american Aaron Russo care demască manevrele criminale ale familiei evreiești Rockefeller. Iată ce ne spune el într-un interviu, despre ceea ce i-a relatat Nick Rockefeller: “El este cel care mi-a spus, cu 11 luni înainte de a se produce evenimentele de pe 11 septembrie 2001, că va fi un eveniment după care vor invada Afganistanul, că vor invada Irakul ca să preia rafinăriile de petrol din Orientul Mijlociu și să le includă în planul Noii Ordini Mondiale (…) La scurt timp după evenimentele de la 11 septembrie ne-am reîntâlnit și mi-a zis că îi vor urmări prin peșteri pe cei din Afganistan, Pakistan și că se va declanșa acest război contra terorismului care, de fapt, nu are un inamic real, că totul este o făcătură, dar e modul prin care guvernul va controla poporul american. Povestea aceste lucruri râzând…” (Cât cinism!) La un an după aceste dezvăluiri, Aaron Russo a murit răpus de un cancer extrem de agresiv. Ciudat, nu?!?

 

 

Aaron Russo și Nick Rockefeller


 

Vezi aici un fragnment video din interviul lui Aaron Russo (citatul de mai sus poate fi găsit de la minutul 2:33): https://www.youtube.com/watch?v=gD4f6b7iiZo

 

 

Odată făcută această introducere absolut necesară înțelegerii contextului, să intrăm în subiectul anunțat al acestui articol. Nu voi relua dovezile care incriminează 11 septembrie 2001 ca un act realizat din interiorul SUA, pentru a motiva așa-numitul război împotriva terorismului și introducerea legilor Big Brother, pentru că ele sunt cunoscute și pot fi găsite pe internet, ci voi vorbi despre două filme realizate înainte de 2001, filme care par să anunțe cu precizie milimetrică atentatul de la Word Trade Center. Să fie coincidență sau o marcare diabolică, cu anticipație, a unui eveniment la a cărui regie se lucra de mult timp? Dacă este să vorbim despre limbajul și codul secret folosit de societățile oculte, atunci putem să încadrăm faptele prezentate mai jos în modalitatea tipică de inserare a unor mesaje ascunse, cu bătaie lungă…

 

 



Și să începem cu primul film, capodopera cinematografică THE MATRIX, regizată de frații Wachowski. Ei bine, chiar la începutul filmului descoperim într-un cadru de o fracțiune de secundă (timp insuficient ca să poți detecta ceva privind pur și simplu filmul), în dosarul agentului Smith, o pagină pe care era o copie a pașaportului personajului NEO, interpretat de Keanu Reeves. Dacă opriți imaginea în chiar acel moment și citiți ce scrie pe card veți constata că dată expirării cardului personajului NEO este 11 Septembrie 2001!!! Uau! “Ce premoniție”!  Probabilitatea ca această dată să fi fost aleasă din întâmplare este extrem de mică. (Vezi în filmul THE MATRIX, la minutul 18:20)




În condițiile în care trilogia MATRIX este un film încărcat de simboluri, al cărui subiect este chiar CONTROLUL TOTAL, mi-e greu să cred că alegerea datei de expirare a cardului (alt simbol – expirare, sfîrșit, moarte…) ca fiind 11.09.2001 este un accident. Să nu uităm că industria cinematografică americană este controlată tot de etnicii evrei, aceiași care dau direcția politică a statului american!

 

 

Un al doilea film care ne vorbește despre data de 11 septembrie, cu 10 ani înainte, este “TERMINATOR 2”, în regia lui James Cameron, cu Arnold Schwarzenegger în rolul principal. În acest film, într-una dintre acțiunile cu urmăriri și împușcături, în timp ce Arnold se lupta de pe o motocicletă cu adversarul său care conducea o mașină cu remorcă, în fața lor, la intrarea pe sub un pod cu un stâlp central ce despărțea cele două benzi, apare scris pe peretele podului următoarele: “CAUTION 9-11”(în limba engleză există convenția ca luna să fie trecută înaintea zilei). Câteva secunde mai târziu, mașina adversarului lui Arnold nu mai poate fi controlată de șofer și se izbește de pod, nu oriunde, ci exact în locul pe care scrie CAUTION 9-11. Apoi explodează... Din nou, nu putem să spunem decât: “Uau, ce coincidență!” Totuși, coincidență să fie, sau mesaj pentru inițiați?



Vezi aici momentul din film despre care am vorbit: https://www.youtube.com/watch?v=-76GjRjfzog


Părerea mea este că vorbim despre premeditare. Niciun om inteligent și informat nu poate să ia în serios viziunea oficială asupra evenimentelor de la 09.11.2001. În acest context, blamata Teorie a Conspirației trece dincolo de stadiul de ipoteză fantastică și ne atrage atenția asupra unei realități cutremurătoare care pare să ne vorbească, prin multiple evenimente, că suntem în pericolul de a ne pierde drepturile și libertățile în fața unei organizații oculte cu o forță politică, militară și financiară uriașă. 


Nu numai că așa-numita Ocultă regizează evenimentele pentru a ne conduce către o Nouă Ordine Mondială care trebuie asimilată cu o dictatură modernă, electronică, dar se mai și joacă cu noi, semnalând evenimente importante, mai mult sau mai puțin la vedere, cu mulți ani înainte de petrecerea lor, dorind parcă să ne spună că deține controlul, iar crizele economice și războaiele sunt programate după interesele din agenda ei...

 

 

Să sperăm că încă nu e prea târziu pentru a-i demasca și a-i trimite unde le este locul!



Daniel Roxin

18 comentarii:

Anonim spunea...

9 feets 11 inches

Anonim spunea...

Bine ca data de nastere nu e 13 iulie '71 (care e si ziua in care "am facut ochi") ca atunci chiar era bulversant.

Anonim spunea...

CE PORCARIE ...

Anonim spunea...

Da, la trecerea pe sub pod poate fi mesajul de avertisment pentru "picioare înălțime"; dar sunt 9 picioare înălțime sau 11 picioare înălțime?

Anonim spunea...

9 picioare si 11 inch

Unknown spunea...

Secretele universului sint in mina la citeva persoane care fac tot felul de lucruri oribile pentru a avea totul la picioarele lor.Politicienii sint doar marionetele lor, se prefac mereu ca vrea binele nostru,in schimb apara interesele celor care ii comanda si le ofera privilegii.Sistemului actual nici un om politic nu-i poate rezista, comenzile bine regizate vin din alta parte, ori politicul le accepta si i-si trage si el partea, ori pleaca de unde a venit.Ar fi bine sa ne trezim cu totii iar necazul celui mai slab decit noi sa nu ne mai bucure.

Anonim spunea...

Si pe mine ma intriga buletinu' lu' Neo ! mai era un film cu "don' Semaca nu trageti ... sunt eu Lascarica" ...si cand i-a aratat Lascarica buletinu' lu' don' Semaca sa se convinga ala ca el e ... am tras cu ochiu si stii cand ii expira ? pe 22.12.1989 ! pacat ca nu am poza sa o arat ! nu suna tot a conspiratie?? Imi place ca suntem preocupati de nimicuri mai mult de atat ...trucate... doar de dragul de a ne mai pierde timpul (ceea ce fac si eu acum) ! Nu am putut sa ma abtin ...cand am vazut buletinu' lu' Neo ... si cand am vazut ca mai e amintit si inca un film din asta de ma uitam la video cu terminatorul de Arnold in care tot asa, la 11 septembrie 1991, cand a turnat secventa cu urmarirea celebra din filmul cu pricina, zi ce parea normala, si nu dadea nimic de banuit ca peste 10 ani o sa cada turnurile ... poc apare placuta pe cautiune 9 cu 11 ...in care luna e prima ca se vede noaptea si dupa noapte urmeaza apoi ziua si ...bum explodeaza ! Pai sa nu faci misto de asa viziune a autorului ? sa nu faci ? Sa ne mai scrieti ...ca vreau sa ma amuz si cu alte ocazii !

Anonim spunea...

Poate ca aceste mesaje sunt din viitor si sunt puse cumva in scenarile de film. E o idee in genul Back to the future.

Armand spunea...

Ăsta e doar vârful "aisbergului".Cine vrea poate căuta:
1.Yoishi Shimatsu şi toate cele privitoare la Fukushima, 11 martie;
2.Steve Jackson, cu al său
http://sjgames.com/SS;
3. ...

Cătălin spunea...

Pe acel act de identitate imaginea lui Neo pare a fi aplicata peste o alta imagine cu o alta semnificatie . Cred ca cele doua imagini suprapuse sunt complementare . Data expirarii acelui act indica un sfarsit de etapa si inceputul altei etape . Da , totul este programat pe etape , premonitia este doar o himera . Cat priveste podul 9/ 11 antevorbitorul anonim are dreptate dar ar putea fi si un fel de Patul lui Procust . Recunosc nu am remarcat toate acestea cand am vazut filmul . M-a captat mai mult incarcatura filosofica a notiunii de Matrix si perceptia noastra asupra realitatii care de multe ori se dovedeste a fi subiectiva . Nu stiu , e posibil sa gresesc .

Unknown spunea...

Se mai gaseste cite unu ce crede ca se urca pe scara cunoasterii insa eu cred ca treptele scarii lui duc in jos spre intuneric.Mileniile mincuinii sint spre sfirsit!

Anonim spunea...

DOMNULE DANIEL ROXIN VA ROG DIN TOATA INIMA MEA DE ROMAN SA FACI CUNOSCUT TUTUROR ROMANILOR CE S-A SPUS AZI PE PRO TV CA SA APROBAT DE CATRE STATUL ROMAN O ROAPA DE GUNOI LA MAAREA NEAGRA... SUNT DISTRUNSA ACEI MAFIOTI ITALIENI NU MAI POT STOCA IN ITALIA PENTRU CA AU OTRAVIT TOATA CALABRIA SI AU ZONE PLINE DE CANCER IN ITALIA DOMNULE DANIEL ROXIN EU TRAESC IN ITALIA DIN 2002 DEOARECE AM COPILUL AICI LA SCOALA IN TOSCAN A TE ROG FRUMOS SPUNEI LUI JOHANNIS PE FACEBOOK FA CEVA MAREA APA SI AERUL NOSTRU NU !NU MERITA SA ISI BATA NIMENI JOC DE TARA NOASTRA EI INCEARCA SA NE PACALEASCA PTR.CA NU STIU CE SA MAI FACA DAR NOI AVEM DRAG SI IUBIRE DE NEAM SI DE TARA EI NU TOTUL E UN PARAVAN IN SPATE ZACE MAFIA ,DESEURILE TOXICE CARE AU DISTRUN S TEERRE DEI FUOCHI SE NUMESC NU AU RESURSE! DE ACEEA LUCREAZA LA NOI SFRUTANDU-NE PTR.CA NU AVEM SINDICATE....ETC. VA ROGG SA MA SCUZATI CA AM DEVIAT DELLA SUBIECT.CU MULT RESPECT PR.CEEA CE FACETI MIHAELA TASLAVAN.

Zob Gheorghe spunea...

Pentru că tot vor americanii să ne bage pe gât aşa-zisa filosofie analitică aplicând-o constatăm o inconsecvenţă lingvistică şi logică: Chomski şi alţii ca el nu pot fi acuzaţi de antisemitism pentru că el nu s-a refrit la semiţi ci la evrei. Evreii şi semiţii nu sunt identici. Nici toţi evreii sunt semiţi nici toţi semiţii sunt evrei. Această grosolană eroare este practicată în mod senin de orice ipocrit. Ceilalţi semiţi nici măcar nu vizitează muzeele holocaustului antievreiesc pentru simplul fapt că epurarea Europei nu a fost pornită nici împotriva semiţilor nici împotriva nesemiţilor.

Anonim spunea...

https://biblicisminstitute.files.wordpress.com/2015/03/solzhenitsyn.jpg

Anonim spunea...

Nu vi se pare ciudat ca numarul de urgenta in state e 911? Sau celebra masina porsche 911?

nicu cohen spunea...

Apropo , Nick Rockfeller seamana cu Mircea Basescu ...realitatea este ca crypto evreii stapinesc Romanica ,iar poporul roman este condamnat la disparitie .Singurul lucru care ar putea sa-l salveze ar fi trecerea la o dieta vegetariana ,deoarece demonii se aduna deasupra locurilor unde sint ucise animale ,se hranesc cu corpurile lor energetice iar oamenii satanizati cu cadavrele lor .

Anonim spunea...

prin file transmit baietii mesaje - vezi linku de la min 17.00 - https://www.youtube.com/watch?v=Rc0NmYIWTGs
robbie williams e un alt caz similar in care i s-a ''prezis'' decesu chiar in filmele in care a jucat

Anonim spunea...

Romanilor, in mare parte le este frica de adevar, iar cand agenda se va implini, nu vor mai fi in stare sa discerne ce li se petrece, vor fi prea zombificati de evenimente, incat vor accepta orice cedare de drept fundamental in schimbul securitatii false. Pur si simplu veti fi exterminati pentru resursele solului. De ce? Pentru ca un pamant gol este un pamant fara proprietari, de aici si lipsa despagubirilor viitoare.