vineri, 10 aprilie 2015

DEZVALUIRI: Revolutia tehnologica in Romania este posibila in cativa ani. Afla cum! Afla cine se opune!


Da, nu este nicio exagerare: în România este posibilă o revoluție tehnologică, în câțiva ani. Dacă ea nu se va produce, acest lucru se va datora intereselor străine care doresc să ne țină în mizerie, care doresc să păstreze România la statutul de colonie și piață de desfacere.

Totuși, contextul internațional complicat de astăzi, context care impune existența unui stat român puternic la intersecția intereselor marilor puteri, poate fi o oportunitate de care să beneficiem. Sau, mai exact, să fim lăsați să beneficiem…

Astăzi, inventatorii români țin în sertare, pentru “vremuri mai bune”, descoperiri extraordinare care, valorificate, ar putea genera o revoluție tehnologică în țara noastră, cu efecte globale…

În emisiunea de astăzi, pe care vă invit să o urmăriți, voi dezbate acest subiect împreună cu una dintre mințile strălucite ale României: profesorul Florin Colceag.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

14 comentarii:

Anonim spunea...

Da ,am aceasta idee de mult!Avem idei tari de tot.Putem ajunge mai bine ca elvetienii fara a ne vinde resursele(mai bine zis furate).Din pacate e cum a zis Jacque Fresco de la "Venus Project":traim cea mai urata epoca a acestei civilizatii,NEOCOLONIALISN

Iesirea Din Matrix spunea...

Tot respectul pentru Florin Colceag ... Ce Dumnezeu cauta in Clubul de la Roma?

Unknown spunea...

Va multumesc pentru acest articol, pentru doza maxima de bun simt, sintem foarte multi care gindim asa,care sustinem astfel de idei.care incercam tot felul de alternative atit energetice cit si alimentare, pacat ca nu exista un blog al ideilor benefice care ar schimba citu-si de putin viata oamenilor simpli, a oamenilor in dificultate economica. Pacat ca televiziunile mari ne arata orce numai ce trebuie nu.

Anonim spunea...

FMI nu are niciun interes sa prosperam sa ne platim datoriile.

Anonim spunea...

Cum va arăta viitorul? Mai putem aştepta ca cineva din conducerea statului să se trezească? Domnul profesor, în final, a amintit o estimare - în 2050 - 50% dintre copii se vor naşte cu autism. Îngrijorătoare cifre şi costuri pentru familii. Nu putem aştepta să se ajungă la 50% pentru a înlătura abia atunci cauzele bolii, asta ar însemna să avem două-trei generaţii compromise. Nu putem aştepta ca pentru bătrânii cu boli degenerative să se voteze eutanasierea, despre care deja se discută în occident, argumentându-se că în câţiva ani statele nu vor mai putea suporta costurile tratamentelor. Acum ar trebui pornită acea bursă pentru a se câştiga timp pentru cercetare şi definitivarea proiectelor. Ar trebui acordată prioritate invenţiilor care rezolvă problema poluării. Sănătatea mediului duce la sănătatea vieţuitoarelor.

nicu cohen spunea...

Aceasta tehnologie care credeti ca s-ar putea sa ne fie de folos ,ne va sclaviza ,implementarea ei fiind sfirsitul nostru .Oculta noii ordini mondiale doreste micro-ciparea nu numai a fiintelor umane dar a tuturor ustensilelor si masinilor si uneltelor agricole si tot ceea ce misca ,pina si ursii in padure vor sa-i micro-cipeze .Ceea ce numiti "mizerie " este de fapt starea naturala de viata .Nu va puneti speranta in tehnologie ,nu ne v-a ajuta ,este o iluzie satanica ,promisiunea Sarpelui-Nachash catre Eva ...veti fi ca Dumnezeu ,nici vorba ,ne v-a ucide .Traim apropierea dezlantuirii Satanei impotriva Creatiei .Nu va lasati amagiti ,oricum suntem numai holograme ,Cel care ne-a creat acum ne mai poate crea odata ,numai sa nu-i dezamagim !

Anonim spunea...

asa o fi !dar, prea sunt vinovati altii ,mereu si mereu ! deocamdata,Sa avem Sarbatori fericite !

un pic anonim spunea...

Motivul real al atacului asupra noastră, ca neam, este exact cel reflectat de articol. ȘI DA, pentru bălălăii care nu vor să înțeleagă (probabil pentru că ei nu simt că fac parte din această schimbare sau poate chiar din neam), SUNTEM CEI CE VOM SCHIMBA LUMEA!!! Bălălăilor, mă puteți contrazice pe mine, dar cum vă permiteți să-l combateți pe Eminescu...
Mai vreți vreun argument că sunteți bălălăi, ăștia care denigrați mereu și mereu neamul românesc.
ROxin, mă înclin.
Sărbători fericite ROMÂNILOR! Și celor care ne iubesc...

Unknown spunea...

Pentru Dl.Nick, nu sint de acord cu dv- stra,si nu inteleg cum o parabola solara cu sistem gps cu un cost derizoriu,care poate scoate 10000 litri de apa pe zi dintr-o fintina sau piriu care nu consuma energie conventionala ar putea fi ceva satanic pentru om,nu inteleg utilizarea curentilor marini sau a microrurbinelor pe cursul apelor curgatoare,a concentratoarelor solare sau transformarea caldurii unui motor cu ardere interna in curent si apoi in hidrogen reintrodus in circuitul de alimentatie plus convertirea co2 in metan, acestea sint dupa parerea dv-stra idei satanice?

Anonim spunea...

Nu armonia intre manelisti, ci Spada lepadarii de ceea ce nu e in firea lucrurilor.
ACEEA E BIRUITOARE. HRISTICA SI BIRUITOARE! Vei pierde cativa "fani" zgomotosi, dar multi te vor urma. Pe calea neclintita a intelepciunii ancestrale.

Anonim spunea...

La Institutul de la Magurele va functiona cel mai mare laser din lume, din 2018, zice-se; pentru detalii puteti vorbi chiar cu d-l profesor de fizica Alexandru Dorobantu.

Anonim spunea...

profesoru de la casa pionerilor spune ca ii trebuie milioane sa puna o inventie in picioare.

cu milioanele respective faci o fabrica de autoturisme de la cap la coada.

Anonim spunea...

Faci o fabrica de autoturisme, dar acestea sa fie ecologice (electrice sau pe baza de energii neconvenționale) și nu la noi în țară; noua ne trebuie miliarde sa ne recuperam pe noi ca nație, ca popor..... ne trebuie educație sa scoatem bărbați adevărați în fata, nu care sa fuga după prima "fusta" (NATO fusta, UE fusta, Ruso-fusta, FMI etc) dintre cele de afara....

Unknown spunea...

Nu avem nevoie de miliarde imprumutate care sa ne inrobeasca si mai tare, se pot modifica masinile actuale, se poate ajunge de la un randament actual de cca30%pina peste 80% .
Sint o sumedenie de sisteme pentru a mari randamentul iar drept vorbind motorul actual nu a suferit modificari de 100 de ani, unicul lucru este electronica ce de multe ori ne face sa cheltuim si mai multi bani.Am ajuns la concluzia ca orce lucru complicat ascunde ceva si asta in toate domeniile iar cine crede contrariul il rog sa-mi explice si mie unde gresesc.