miercuri, 8 aprilie 2015

FISCUL LICHIDEAZA PRIMUL MILION DE ROMANI ! VEZI DACA ESTI PE LISTA !


La umbra verii anului trecut, exact inainte de inceperea campaniei electorale la prezidentiale, vicepresedintele ANAF, celebrul Tunaru, a copt un ordin prin care peste 1 milion de romani vor fi macelariti in anul 2015!

Dupa 4 ani de ambiguitate legislativa, Fiscul recalculeaza, amendeaza si confisca banii a peste 400.000 de PFI, mici antreprenori inregistrati la ANAF drept Persoane Fizice Independente. Iata lista domeniilor de activitate care vor plati din urma taxe uriase:

agenţiile turistice
firmele imobiliare
bănci şi companii financiare
companii de asigurări

însă controalele care aplică ultimele norme metodologice vizează și:


cabinete de medicină umană
cabinete de medicină veterinară
farmacii

Eu cred ca nu e vorba doar de foamea de bani a lui Ponta avind in vedere ca guvernul sau tradator de tara nu a venit cu nicio solutie economica viabila si a prabusit economia Romaniei! Eu cred ca e vorba de un plan mafiot de scufundare a Romaniei, de lichidare a peste 1 milion de mici companii, de transformare a acestor mici antreprenori in saraci ai Statului, dependenti de pomenile electorale si „cuminti” la votare! E un plan de saracire a Romaniei!

Fiindca ordinul criminal al lui Tunaru de la Fisc nu are acoperire in legislatie, ba chiar exista o Hotarire definitiva si irevocabila a Inaltei Curti de Casatie si Justitie care nu permite aceste abuzuri grotesti, golanii care l-au pus pe Vilcov ministru de Finante vor acum sa modifice Codul Fiscal, in acest sens, pentru a nu putea fi acuzati si condamnati pentru banii deja confiscati, de ordinul sutelor de milioane!

Odata trecut noul Cod Fiscal, banditismul va fi generalizat si legalizat si vor fi lichidati toti cei 400.000 de mici intreprinzatori inregistrati ca PFI, odata cu familiile lor, adica peste 1 milion de romani care sint buni contributori la Bugetul de Stat!

Oare ce folos vor mai avea acesti romani, odata „lichidati”, atunci cind vor cistiga procesele impotriva Statului Mafiot, peste ani de zile?!?!

In plus, sa nu uitam, aceste PFI-uri genereaza alte 500.000 de locuri de munca si taxe la Buget!

Este incredibil ce se intimpla sub bagheta acestor killeri : puscariasul ministru de Finante Vilcov (autor al noului Cod Fiscal), evazionistul si off-shore-istul Gelu Deaconu (seful ANAF) si unealta puscariabila Tunaru, autorul asasinatului (vicepresedinte ANAF implicat in finantarea ilegala a campaniei electorale a PSD)!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

7 comentarii:

The Linux Terminal spunea...

This is bad news, right? Bad...

Anonim spunea...

TTIP pus in aplicare pe plan local de cozile noastre de topor.
Daca nu ne trezim sa introducem o kriptomoneda paralela gen bitcoin intre toti micii intreprinzatori din romania, ne-am fript.Timpul nu e inca pierdut. Banii sint o fictiune, o conventie, iar cel ce o controleaza, are putere asupra celor ce cred in ea. Daca descentralizam si secretizam fictiunea, nici unul din participanti nu mai are controlul complet asupra ei, iar in acest fel piatza se echilibreaza deoarece doza de egoism ce ne sustine in viatza e matematic relativ uniform distribuita intre participantii la conventie.
Pasul doi - nimeni sa nu-si mai platesca taxele la stat, sa vedem unde ne baga pe toti la puscarie, ca deja locuim intr-una cu gratii invizibile.

Anonim spunea...

Asa-i ,scufundarea Romaniei ,dupa cum s-a conturat contextul politic intern corelat cu cel extern...de unde pe cale de consecinta se deruleaza planul lor,instaurarea haosului, blocajelor la toate nivelele, starea de jungla,de care pe care ,scapa cine poate ...presimt ca mai este o strategie care la vremea si momentul potrivit se va declansa ,ca nu mor caii cand vor lupii ... nu deznadajduiesc !

Ioana spunea...

Sincer nu stiu cu voia cui se intampla toate astea,ba Ponta, ba Iohannis are intelegeri cu Germania dinainte de alegeri, dar eu cred ca vestul Europei este cel care vrea sa ne transforme in ceea ce ei sunt azi. Locuiesc si studiez in Germania din sept 2014, nu exista mici intreprinzatori aici, magazine alimentare de bloc nici atat, daca vreau paine trebuie sa ma duc la supermarket, cat despre legume si fructe nici nu mai vorbesc ca majoritatea sunt importate sau modificate genetic. Noi trebuie sa inchidem micii intreprinzatori ca sa facem loc marilor companii ce vor scoate profitul din tara. Astfel vom fi mai mult decat dependenti de ei, pentru ca tot ce vom avea pe piata va fi ceea ce vor vrea ei sa vanda.

Anonim spunea...

Dupa tabloul românului atotinginer, os de specialist termotehnist, iata ca a sosit timpul finantelor. Gustul de veche tragedie greceasca se incearca a fi impus. Până in 2015 notiunea de patron-angajator-administrator de societate comerciala a fost asociat cu ,,nu-ti trebuie nimic''. Școală, o minima calificare in domeniul respectiv, legalitate in acte, nimic nu s-a voit a fi. Oare cât timp poate dura o minune?
S-a infiintat o categorie sociala care poate avea venituri -de multe ori substantiale- fara absulut nici o durere de cap. Iar atentia noastra este pe iluminatii, masoni,reptilieni.
Este tare ciudat când omul incepe sa gândeasca! In cazul de față martirizarea este chiar scabroasa.

Anonim spunea...

Ideea este sa nu avem cu ce plati imprumuturile in felul acesta Romania intrs in insolventa si va fi guvetnata de fmi bm etc

Anonim spunea...

Eu vad ca acest guvern incepe sa mearga din ce in ce mai bine si unii BASISTI incearca sa puna bete in roata sa nu functioneze ! Au dat pensiile si salariile inapoi taiate de Basescu si guvernul Boc cel mai corupt din ultimii 25 de ani ! Din iunie o sa fie TVA de 9 % la tot ce mananca romanii !