duminică, 3 mai 2015

ADN-ul FANTOMĂ – o descoperire senzațională a oamenilor de știință


Cu fiecare an care trece, noi descoperiri, noi invenții ne duc pe un alt nivel de cunoaștere și înțelegere. Evoluția descoperirilor științifice din ultima vreme este atât de accelerată, iar posibilitățile născute din aceasta atât de mari, încât aproape tot ce vedem în filmele SF pare că este posibil să se materializeze în timpul vieții noastre…

Printre multe altele, tot ceea ce credeam noi despre ADN, până nu demult, suferă o radicală modificare de perspectivă, ca urmare a descoperirilor ultimelor decenii. Ceea ce s-a descoprit modifică atât de dramatic viziunea oficială a științei încât mulți medici sau biologi nu pot să țină pasul, mintea lor refuzând evidența. Practic, ca urmare a descoperirilor din fizica cuantică și a cercetărilor asupra ADN-ului, până și MAGIA NEAGRĂ poate fi explicată științific, așa după cum veți vedea într-un alt articol (un articol cu această temă veți putea citi în câteva zile pe www.cunoastelumea.ro).

Dar să începem cu începutul…

În anii 90 ai secolului XX, biofizicianul rus Vladimir Poponin a efectuat mai multe experimente prin care a dovedit că ADN-ul uman influențează lumea materială printr-un așa numit câmp nou și necunoscut până acum, numit de unii specialiști Câmp de Torsiune, un câmp informațional foarte extins.

La începutul experimentului, Poponin a creat vid într-un tub, măsurând distribuția fotonilor din acesta. Așa cum se aștepta, distribuția particulelor de lumină era aleatoare. După aceea, a plasat în respectivul tub vidat ADN uman și a măsurat din nou distribuția fotonilor. De data aceasta s-a constatat că distribuția fotonilor s-a schimbat, aceștia grupându-se după tiparul materialului genetic.

Deși chiar și rezultatele obținute până în acest moment erau spectaculoase, dovedind că ADN-ul are capacitatea de a influența mediul din jurul lui, descoperirea uluitoare a venit abia după scoaterea ADN-ului din tubul vidat.

Citește continuarea aici: http://www.cunoastelumea.ro/adn-ul-fantoma-o-descoperire-senzationala-a-oamenilor-de-stiinta/

4 comentarii:

Unknown spunea...

Un articol in care realitatea incepe sa prinda contur.Ce ne relatati in acest articol eu cred ca se stie deja de foarte mult timp.Noua ni s-a dat sa cunoastem adevaruri numai pe jumatate si am crezut ca acela este adevarul pur insa nu este chiar asa.Alchimia si fizica cuantica exista de mii de ani, piramidele egiptene au avut alt rol fata de cel pe care-l stim noi,in piramidele artificiale se intimpla lucruri inexplicabile de actuala stiinta.Nu de mult am cunoscut un profesor de fizica egiptean care printr-un procedeu alchemic poate transforma mercurul si acidul sulfurui in aur.Avea o carte veche scrisa in araba cu tot felul de tehnici alchemice, odata mi-a spus ca ce am invatat eu la scoala m-a facut sa fiu doar mai nestiutor sa nu zic altfel.Oricum sper ca in viitorul apropiat multe mistere sa fie dezlegate, sa fie folosite in scopuri utile omenirii si poate sa fim cu adevarat liberi.

un pic anonim spunea...

Marele secret al cabalei și al stăpânilor acesteia a fost devoalat: noi suntem creatori al universului, al realității, al materiei la nivel subtil. Nu avem voie să știm asta pentru că am fi - așa cum scrie și daniel dănăilă - LIBERI și adaug eu FERICIȚI și PROSPERI.
ADN-ul ordonează materia !!! Cruntă realitate pentru manipulatori dar și pentru manipulați.
Adevărul de mai sus și secretul suprem privind rolul glandei pineale dezintegrează lanțurile milenare aruncate în sufletele și pe mințile oamenilor. Acum știința vine și certifică spusele înțelepților!!!

Anonim spunea...

Despre ADN sau informaţia primită: E un obicei foarte răspândit, văd, împărţirea iconiţelor aduse din pelerinaje sau chiar de la hramul bisericilor din oraş. Imediat ce sunt primite în dar, sunt puse în portmoneu sau în geantă. Ar trebui duse mai întâi (iar) la biserică, poartă cumplit de multă informaţie de la cel care le-a dăruit, chiar dacă acela e, în felul său, un om credincios. De regulă, cei care fac acest gest sunt oameni cu probleme de sănătate sau personale majore.

Unknown spunea...

Ma bucur ca mai sint oameni care gindesc si putin altfel fata de cum au fost invatati de stiinta clasica.Informatiile concrete pe care le avem daca nu sint raspindite,nu sint puse in practica,nu le punem toate cap la cap ar fi ca si cum am avea o magazie plina de scule,insa dintre ele nu stim sa folosim niciuna.Frica as crede ca este un mare defect al omului,de asta se mai si spune:copilul mic are frica de intuneric insa omul mare are frica de lumina sau daca tu incerci sa te ajuti si Dumnezeu te va ajuta.