marți, 12 mai 2015

Secretele sexualității. Lucruri pe care nici nu le bănuiai…Una dintre cele mai puternice energii de care dispunem este cea sexuală. Aceasta, nu numai că asigură procreația și continuitatea speciei, dar este motorul care ne împinge în multe dintre acțiunile pe care le facem.
Transformată și rafinată, energia sexuală ne face mai creativi, sau chiar ne susține viața spirituală.

Cu toate că ea ne este la îndemână, cu toate că o simțim activă în mai toate zilele, majoritatea dintre noi nu știm prea multe despre această energie, despre sexualitate în general și, în consecință, nu beneficiem de tot ce poate să ne ofere.

Cercetat cu atenție de mii de ani, în special de tradițiile orientale, potențialul nostru sexual ascunde multe secrete. Pe unele dintre ele vom căuta să le descoperim în această emisiune…

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

11 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua,

energia sexuala este cea mai puternica arma data omului si in functie de cum o folosim ea ne poate transforma in zei sau demoni,de noi depinde ce vrem sa fim.Alchimistii medievali nu erau chimisti doar ca, avand in vedere ca inchizitia elimina tot ce avea aroma de divinitate si pe cei ce aveau ,,neobrazarea,,sa spuna adevarul au fost nevoiti sa vorbeasca in ,,parabole,,despre acest lucu.
Va recomand filmul :Sexul poarta catre Eden,este elocvent si usor de inteles.cine are urechi de auzit,aude...

Anonim spunea...

recomand tuturor continenta sexuala si sublimarea energiilor sexuale.....

Anonim spunea...

Excelent invitat, nu cred că altcineva ar fi putut vorbi atât de calm şi convingător despre subiecte atât de delicate.
Cu puţin antrenament, oricine îşi poate converti energia sexuală latentă în energie spirituală, dar mulţi nu au habar că se poate.

Aţi vorbit despre conceperea copiilor în momente de deschidere spirituală a partenerilor şi despre dedicarea copiilor divinităţii (sau cum scrie pe o plăcuţă de plumb tradusă: „zămisliţi în idee pioasă”). Aceasta ar trebui, cumva, să devină un fel de axiomă. Dacă cei doi îşi doresc un copil, chiar şi în cazul în care unul dintre parteneri nu are preocupări spirituale, celălalt poate, în acele momente, să invoce divinitatea. „Doamne, dă-mi un copil cu omul acesta”. Celălalt va fi flatat, nu va realiza că era vorba de o invocare, şi va ieşi un copil reuşit.

un pic anonim spunea...

Cu prietenie, este cea mai puternică energie. Și este energia care circulă prin univers (multivers?) pentru a susține viața.
Și cum este atât de misterioasă ne rezervă mari surprize și trebuie o mare forță spirituală să o controlezi.
Sau, bineînțeles, poți să o utilizezi pentru a ajunge la sursa ei. Adevărate secrete ale vieții, acum la îndemâna oricui are urechi să audă și ochi să vadă.
Nu mă pot opri din a te felicita pentru subiect.

Anonim spunea...

buna ziua,

am o intrebare :ce nu este in regula cu mesajul lansat si pe care nu l-ati publicat?In opinia mea nu era nimic obscen,obraznic....ci doar adevar pt cine il vrea

Tudor Rovent spunea...

Merci pentru articol Daniel!

Anonim spunea...

Daniel, ai atins un subiect extraordinar de sensibil, intr-adevar.

A devenit ultra sensibil pentru ca numarul barbatilor e int-o cadere primejdios de abrupta.

Anonim spunea...

Da, foarte adevarat.

Dar eu as privi un picut altfel. Ea este de fapt energia noastra vitala(astrologie --> energia martiana) si este forta suprema cu care ne construim viata. In forme primare de evolutie etse folosita foarte mult sexual, iar in forme avansate este folosita in special creativ, poate chiar pentru evolutie spirituala.

Unknown spunea...

Un articol foarte ineresant cu un invitat pe masura.
Multumim!

Fallout spunea...

Interesanta emisiune insa nu am prea gasit tehnici de redirectionare a energiei sexuale. cele de pe site-ul de la misa nu stiu cat sunt de veridice.

un pic anonim spunea...

Fallout, citește și Mantak Chia