vineri, 8 mai 2015

Un singur președinte a mărturisit ADEVĂRUL despre societățile secrete care controlează lumea și a murit. Ascultă-i mesajul! Video și audio



Imediat după preluarea mandatului, J.F. Kenedy a ţinut un discurs extrem de incomod, care a alertat mulţi factori decidenţi la nivel naţional şi global.
La 50 de ani de la asasinarea lui, discursul fostului preşedinte american rămâne la fel de actual. Faceţi abstracţie de imagini. Ascultaţi mesajul. (Sursa: http://www.nasul.tv/un-singur-presedinte-a-rostit-adevarul-si-a-murit-ascultati-i-mesajul-vorbeste-despre-romania/ )
Ascultați și vizionați până la capăt. În partea a doua veți vedea câteva lucruri bulversante…



4 comentarii:

Unknown spunea...

Din trecutul indepartat si pina in ziua de azi cam toti care au spus adevarul au avut acelasi sfirsit.
Aldo Moro a fost si el ucis tot din aceleasi motive,chiar si Ceausescu care a facut mult rau natiunii noastre,insa in ultimul timp cind se pare ca a vazut pericolul a avut parte si el de un sfirsit tragic.Important este insa cum sa facem sa nu mai depindem de un sistem mondial corupt,nu este deajuns sa gasim cauza unei, ,boli",trebuie sa gasim si tratamentul acesteia care incepe cu informarea si se termina cu independenta de sistem.
Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Asa e si la noi. Crezi ca pe Iohannis l-a ales poporul? De ce oare s-o fi dus el atunci la resedinta lui basescu? Sa se intalneasca cu el? nu prea cred. A fost ales e baiettii aia mari pe care nu-i stie nimeni pentru ca au nevoie de romania sa fie o zona de tampon in razboiul ce va urma.

Unknown spunea...

Google-complice al crimelor impotriva umanitatii.Si atunci ce braizer sa utilizam?Mozila este recomandat?Ertati-ma ca am atita ignoranta in domeniu.Va multumesc mult de tot p.Lumina care o aduceti prin articolele D-voastra,a unei echipe, banuesc.Si vreau sa va rog ceva:sa transmiteti prin blog-ul D-voastra,daca e cu putinta,o ruga -cine are putinta si bunavointa sa trimita energie de Lumina si vindecare in cadrul Meditatiei de la ora 21.00 sau orisicind - micutei basarabence Andrea,care a subit un intervent chirurgical-tumoare pe creer acum o luna.Si parintilor Anatol si Lilia care sunt ingrijorati de consecinte.Cu mare recunostinta si cu mult drag matusa Elena.

Anonim spunea...

Si la noi exista un anumit consiliu care vrea sa destrame Romania; inca n-am dovezi palpabile despre acest consiliu, asa zisul "Consiliu celor 5"; ia ghiciti cati unguri sunt in consiliu! deocamdata "no comment"; pe vremea comunistilor erau "razvratitii din munti"; acum sunt grofii la vedere.....