vineri, 12 iunie 2015

Evreul Peter Singer, supranumit DOCTORUL MOARTE, pe TVR: UCIDEREA unui fetus uman nu este mai gravă decât omorârea oricărui animal!!!


Universitatea din Bucureşti îl onorează pe “Profesorul Moarte” Peter Singer, susţinător al pruncuciderii, zoofiliei, pedofiliei şi căsătoriilor homosexuale cu Doctor Honoris Causa, ne spune ziaristionline.ro

După ce în urmă cu putin timp un propagandist olandez al pedofiliei mascat în profesor de „sexologie” a fost invitat să conferenţieze în cadrul „Lunii Homosexualilor” la Facultatea de Sociologie a Universității București, sacrilegiul fiind oprit de SRI şi organizaţiile de apărare a vieţii şi copilului, iată că aceeaşi instituţie recidivează la cote şi mai “înalte”.


De data aceasta, invitatul special este “renumitul filosof” Peter Singer, un susţinător deschis al infanticitului, pedofiliei, sodomiei, sadomasochismului şi… zoofiliei. Da, aţi citit bine. Iată că s-a ajuns şi la asta. Pe dalele unde au păşit Spiru Haret şi Mircea Eliade vine acum şi Peter Singer, “renumitului filosof” si “biotetician”, după cum este gratulat în invitaţia Centrului de “Etică Aplicată” al Universităţii Bucureşti. Conform ActiveNews el ar urma să primească şi titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Bucureşti. Cultura Vieţii ne confirmă că acest “eveniment” va avea loc pe 21 mai, la ora 10, in Aula Facultăţii de Drept, chiar acolo unde a fost interzisă Conferinţă doctorului în bioetică Virgiliu Gheorghe împotriva “culturii morţii”. Pe lânga Prinţul Charles, Regele Mihai şi Patriarhul Ierusalimul de ce să nu meargă un Honoris Causa şi pentru un ideolog al “mişcării de eliberare a animalor” şi nu numai, după cum e cunoscut Peter Singer?
Singer este invitat să conferenţieze pe 20 mai la Universitatea din Bucureşti de un acolit de-al lui Tismăneanu şi Liiceanu, marxistul Valentin Mureşan, de la aşa numitul “Centru de Cercetare în Etică Aplicată”, pentru a susţine, chipurile, o conferinţă despre etica şi “drepturile animalelor”. Peter Singer, profesor de “etică” la Princeton şi membru al Partidului Verzilor, e “faimos” de unde vine atât pentru susţinerea înfocată a “căsătoriilor” homosexualilor cât şi pentru apologia crimei, a infanticidului, respectiv pentru “dreptul” părinţilor de a-şi omorî copilul după naştere, aşa zisul “avort post-natal“, militând totodată şi pentru uciderea copiilor cu disabilităţi, din raţiuni de “economie”. Momentul în care aterizează în România, în plină dezbatere privind legalizarea “parteneriatelor civile”, este, desigur, întâmplător, deşi ar fi fost mai de folos dacă Remus Cernea nu omitea să introducă în proiectul său şi legalizarea căsătoriilor între vacile apărate de “societatea civilă” şi boii susţinuţi de “lumea academică”.
Potrivit ActiveNews, în 1979, Singer a scris în cartea sa, “Practical Ethics”, (1st ed. Cambridge: Cambridge University Press, 1979): “Copiii umani nu au conștiință de sine și nu sunt capabili să priceapă faptul că există. Nu sunt persoane. În consecință, viața unui nou-născut are o valoare mai mică decât viața unui porc, a unui câine sau a unui cimpanzeu“. Referindu-se la copiii nou-născuţi şi cei cu disabilităţi, “profesorul de etică” foloseşte în scrierile sale pronumele pentru obiecte sau animale: “it”.
“Dacă o formă de activitate sexuală aduce satisfacţie celor care o practică, şi nu răneşte pe nimeni, ce poate fi imoral la ea?”, se întreba Singer, revoluţionarul animalelor şi al “stângii darwiniene”, într-un “editorial” pro-homosexualism şi pro-pedofilile din 2006, publicat de Guardian. “Argumentul” în cauză este folosit cu “copy-paste” în mai multe scrieri ale “renumitului filosof”. Astfel, Singer susţinea încă din 2001 că sexul cu animalele ar trebui condamnat doar dacă provoacă brutalizarea acestora. Altfel, dacă însă există o “satisfacţie mutuală” ca urmare a activităţii sexuale de natură bestială, nu ar fi nici o problemă. Filosoful american Tom Regan, profesor emerit de filosofie la Universitatea Statului Carolina de Nord, a făcut observaţia că, atunci, “acelaşi argument poate fi folosit pentru a justifica sexul cu copii” (Regan, Tom. Animal Rights, Human Wrongs. Rowman & Littlefield, 2003, pp. 63–4, 89).
Într-un “eseu” circulat al “renumitului filosof” acesta militează pentru normalizarea “sexului între specii” şi a “plăcerilor sodomiei”. Sensibiloşii intelectuali oripilaţi de limbajul frust al scriitorului Nicolae Breban – care transpunea practic în câteva cuvinte “epoca” Patapievici la ICR – vor găsi cu siguranţă mai multă întelegere la “renumitului filosof” care susţine sexul paşnic cu animalele folosind expresii “academice”, probabil kantiene sau hannaharendtiene, ca “blowjob”, cunt”, “fucking”
“Să salvăm balenele dar să omorâm copiii”, se scria despre activitatea celui poreclit “Profesorul Moarte”, înainte de instalarea lui la Princeton, în 1999, soldată cu manifestaţii de protest din partea organizaţiilor pro vita şi ale persoanelor cu handicap. Singer David Albert Peter provine din Australia şi este ateu declarat, conferenţiind şi la Convenţia Mondială Ateistă desfăşurată la Melbourne în 2012, manifestare sponsorizată de Fundaţia Ateistă din Australia şi Alianţa Internaţională Ateistă.
Numirea sa la Princeton a atras şi criticile publicaţiei evreieşti Jewish World Review: “Profesorul Moarte se potriveşte perfect la Princeton” ridiculiza jurnalistul JWR Don Feder numirea sa la chiar la Centrul de studii asupra “Valorilor Umane” al Universităţii. Acelaşi autor oferea şi un citat al celebrului evreu “vânător de nazişti” Simon Wiesenthal, dintr-un protest transmis unui Târg de Carte din Suedia, unde urma să fie lansată o lucrare a “renumitului filosof”: “Un profesor de morală care justifică uciderea pruncilor cu handicap este, în opinia mea, inacceptabil de a fi reprezentat la nivelul Dvs”.
În urmă cu un an, pe 26 mai 2014, la propunerea aceluiaşi Centru de “Etică Aplicată”, Universitatea din Bucureşti oferea titlul de Doctor Honoris Causa unui discipol al lui Peter Singer, Julian Săvulescu, un alt “filosof”, născut în Australia, din tată român, care la rândul său susţine infanticidul şi eutanasia. Profesorul universitar de bioteică dr. Pavel Chirilă a amintit la vremea respectivă conducerii Universităţii câteva citate din “opera” premiatului: “Totuşi scopul publicaţiei Journal of Medical Ethics – publicaţia lui Săvulescu, nota red – nu este să prezinte Adevărul sau să promoveze o vedere morală sau alta… Dacă avortul este permisibil, şi infanticidul ar trebui să fie”“Putem schimba din nou definiţia morţii […] mutând momentul un pic mai devreme în procesul de a muri” (J. Savulescu, Death Fiction and Taking Organs from the Living); ş.a.
“Prin acordarea titlului de Doctor Honoris Causa profesorului Julian Savulescu, Universitatea din București onorează performanţa profesională a unui filosof cu recunoaștere internațională”, se afirma în Comunicatul oficial al Universităţii cu 150 de ani de onorabilitate.
Rectorul Universităţii, Mircea Dumitru, înainte de 1989 instructor la Casa Pionierilor Buftea, a fost angajat al Fundaţiei lui Andrei Pleşu, Noua Europă, şi al Editurii Humanitas a lui Gabriel Liiceanu, postură din care a tradus mai multe cărţi din germana pe care nu o cunoaşte. Cu toate acestea, numele său figurează pe traducerea din germană a lucrării „Cercetări filosofice” a lui Ludwig Wittgenstein, apărută la Humanitas, conform unei anchete publicate de Cotidianul privind frauda intelectuală jenantă. Mircea Dumitru l-a susţinut şi pe falsul doctor Horia Roman Patapievici să obţină titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii de Vest din Timişoara. Preşedintele Senatului Universităţii este deputatul “liberal” Vlad Nistor, istoric moşit de Zoe Petre şi declarat pe 6 mai a.c. drept incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate.
Victor Roncea

Iată ce spune individul, invitat pe TVR:  

“Intrebarea e cand devine gresit sa iei viata, sa-i pui capat.

   Cum spuneam mai devreme, faptul ca vorbim despre viata unui membru al specie Homo sapiens nu este esential in plan moral. De ce ar fi mai rau sa ucizi un om, decat un animal?
   Unii ar aduce argumentul faptul ca omul are ratiune face sa fie mai grav sa ucizi oameni, decat animale. Dar faptul ca are ratiune inseamna si ca poate sa-si planifice viata, sa spere sa faca anumite lucruri in viitor … Asemenea lucruri diferenteaza oamenii normali de animale. Cu anumite rezerve in cazul primatelor mari sau al elefantilor, care isi pot planifica viata intr-o oarecare masura, chiar daca nu asa cum facem noi. 
   In cazul avortului e vorba de o fiinta, dar nu de una constienta, care sa-si poata planui viitorul. De aceea nu cred ca uciderea unui fetus este ceva mai grav decat uciderea oricarei alte fiinte care are acelasi nivel de dezvoltare mentala. Un nivel care nu e nici macar egal cu cel al unui cimpanzeu. Ba chiar e mult mai mic.
   Asa ca daca asta e ceea ce vrea femeia, nu exista un drept la viata al fetusului care sa o impiedice.”




Universitatea din Bucureşti îl onorează pe “Profesorul Moarte” Peter Singer, susţinător al pruncuciderii, zoofiliei, pedofiliei şi căsătoriilor homosexuale cu Doctor Honoris Causa - See more at: http://www.ziaristionline.ro/2015/05/15/universitatea-din-bucuresti-il-onoreaza-pe-profesorul-moarte-peter-singer-sustinator-al-pruncuciderii-zoofiliei-pedofiliei-si-casatoriilor-homosexuale-cu-doctor-honoris-causa/#sthash.zSLaXgSR.dpuf
Universitatea din Bucureşti îl onorează pe “Profesorul Moarte” Peter Singer, susţinător al pruncuciderii, zoofiliei, pedofiliei şi căsătoriilor homosexuale cu Doctor Honoris Causa - See more at: http://www.ziaristionline.ro/2015/05/15/universitatea-din-bucuresti-il-onoreaza-pe-profesorul-moarte-peter-singer-sustinator-al-pruncuciderii-zoofiliei-pedofiliei-si-casatoriilor-homosexuale-cu-doctor-honoris-causa/#sthash.zSLaXgSR.dpuf

14 comentarii:

Anonim spunea...

Cum au putut să gândească. Zoofilia este explicată ca un drept al animalelor, doar satisfacţia trebuie să fie reciprocă, .. sau nu înţeleg eu bine?

Pe pagina de wikipedia am găsit o informaţie suplimentară: Poziţia lui faţă de mama sa, bolnavă de Alzheimer. Într-un interviu din anul 2000, povesteşte cum sora sa a preluat responsabilitatea deciziilor referitoare la mama sa. Dacă ar fi fost după el, mama sa s-ar fi putut să nu îşi continue viaţa. (He did say that, if he were solely responsible, his mother might not continue to live). Păi… poate într-o zi are să afle singur dacă în maladia respectivă nu cumva creierul preia întreaga informaţie din afară dar nu poate să comunice către exterior. Şi va asculta cum alţii, în jurul lui, discută despre eutanasiere…

http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Singer

Anonim spunea...

Apelativul "profesorul Moarte" nu i se potrivește; de ce sa dam noi sensul asta Morții? Moartea e cu totul altceva.
Pentru ce face omul, "no comment"; poate doar ultimul vers din Floare Albastra si sa nu uitam ca bolovani sunt multi, asa si oameni..... Si printre noi si oameni care ne amintesc de Fabrica Mortii...

rinio spunea...

Incet incet intreaga societate umana e adusa acolo unde se planuieste ca trebuie sa fie,in acel grad de decadenta in care glasul oricarui element al constiintei sacre sa nu mai existe.De acum vom fi mereu convinsi ca suntem doar un material genetic fara spirit etern,fara insuflare divina,fara bun simt uman real,fara orice dram de responsabilitate si compasiune.Adica un “goim“ perfect,caruia i s-a rupt relatia cu sufletul pt a putea fi definitiv controlat si supus.Acesta e marea calamitate a speciei umane intregi,si prin aceasta practica doar cei ce se cred alesi pot sa se legitimizeze ca zei inaintea lumii supuse astfel,acel soi de zei infernali.Acum Sionul abia se naste,acum se trezeste acel concept de “popor ales“ ce domina popoarele si rasa umana si acum are toate sansele sa triumfe demonic.De acum omenirea incepe a musca adanc cu inconstienta din tortul cu multe artificii numit Apocalipsa.Trebuie doar ca astfel de filosofii gen Singer sa convinga guvernele,media si oamenii in general ca doar ele singure reprezinta moralitatea deplina si acel ceva pretins superior numit ratiune elevata.Pervertind acele doua cuvinte ce sunt baza edificiului uman,moralitate si ratiune,ce nu mai sunt puse in slujba semenului ci aservite direct instinctelor individuale cele mai mizere si le cauta justificare,noi suntem vanduti direct diavolului si pierduti pe vecie in propria pasivitate si inconstienta,rautatea de briliant va fi moto-ul vietii noastre in continuare.Un plan mai perfect diabolic nici nu poate sa existe.Deja institutiile de cultura vedem bine ca sunt slujbase acestor filosofii,deci creierul institutional deja este inrobit,urmeaza implementarea,educarea noastra cu toate aceste rele si minciuni grotesti ce revendica norma de bine si adevar.“E rusine omenirii sa va zica voua oameni“ ar cuvanta iar Eminescu..Dar nu disperati,inconjurate de mocirla diamantele stralucesc si mai puternic in Lumina,asa va fi si cu oamenii ce isi vor pastra reala moralitate si demnitate umana intr-un societate deja actuala si viitoare pervertita.Apoi diamantele sunt luate,la timpul cuvenit ce il stie doar Tatal si puse pe hlamidele de purpura ce vor reprezenta acel “vina Imparatia Ta“,vom straluci doar prin lupta pasiva,superioritatea ratiunii ceresti ramase in noi,vom invinge doar cu gandurile si inimile,nu exista o victorie mai pura si definitiva ca aceasta.Si abia atunci va incepe adevarata existenta pt acei ce se numesc cu adevarat Oameni.E un lucru cert acesta.

Anonim spunea...

Doamne iarta-ne si pazeste-ne, "nu exista niciun drept la viata al fetusului", uite ce neoameni sunt uniii oameni, cum este posibil asa ceva? Ce anume ii denatureaza si ii scranteste mintal si sufleteste pe unii oameni? Au aparut din nimic si se cred ca ultimele nimicuri stapani si cunoscatori pe viata sau altele pentru care ei sunt un bob de nimic.

MARIUS B spunea...

dupa mentalitate, un criminal prin definitie

Anonim spunea...

Daniel,
Ai citit vreuna din cartile scrise de personajul articolului tau?

Anonim spunea...

Unele rase umane au creierul subdezvoltat.
Si cel din figura face parte din aceste rase inferioare.

D. Pavel spunea...

....ce nu se spune in articol:
DA! pruncii pot fi ucisi daca si numai daca sunt GOIMI!

Acesti "semiti" Ashkenazi au ajuns sa controleze si mediile academic in mai toata lumea! BRAVO ARIENI! Voi/ noi am facut toate descoperirile mai importante pentru umanitate, iar ei "urmasii" de aiurea a lui Cristos fac bani din inteligenta noastra si - din cind in cind - ne mai si "imrumuta" in stil camataresc!; deoarece sunt singurii pentru care camataria este legala!

Hello Earth planet!; wake up, until is not too late!

Anonim spunea...

Off topic

adevarul.ro/cultura/istorie/neo-otomanismul-turc-prinde-contur-sila-bucuresti-1_5579b669cfbe376e352f743a/index.html

Anonim spunea...

https://tiparituriromanesti.wordpress.com/2013/03/19/pedepse-pentru-proxenetism-si-devieri-sexuale-in-pravila-lui-vasile-lupu-iasi-1646/

Anonim spunea...

Pentru rinio:

Ca deobicei un comentariu exceptional....Si profund.Respect.

rinio spunea...

Iti multumesc,desi acelor oameni ce ofera posibilitatea de a ne scrie gandurile noastre bune,frustrarile uneori si incurajarile reciproce deseori,lor li se cuvine toata stima si admiratia.Iar tu,un anonim ce esti in asentimentul unor astfel de gandiri bune,nu poti decat sa fii tu insusi un motiv temeinic de inspiratie.Unul profund.Respect pt tine si cei ca tine,intregul de aici.

Unknown spunea...

Eu cred ca multi din actuala politica, administratii comunale si locale au fost in trecut elevii lui, iar o alta parte dintre Romini care se comporta la fel ca ei au copiat cite ceva din tezele lor de doctorat si apoi le-au pus in practica.
Lumea este plina de astfel de profesori care la rindul lor au format alti profesori ce nu vegheaza decit la formarea elevilor in avantajul cercului mafiei mondiale.
Astazi se intilnesc in AUSTRIA multi dintre ei pentru a discuta si "ajuta omenirea" ,
La noi si -au atins scopul, au distrus 1256 de fabrici,ori prin vindere la doi bani direct lor,cele care le -ar fi putut face concurenta au fost date la fier vechi,la fel si cu flota maritima deoarece transportul pe apa costa putin si noi trebuie sa consumam mult petrol, si iata ca 17 nave sint deja in China,19 in Grecia,9in Siria,19 in Turcia,6 in Ukraina si alte numere mai mici dar in multe tari a lumii.
Sintrm condusi si adusi la saracie cumplita de neromani, care au introdus in toate punctele cheie cite unul sau chiar mai multi dintre ei.Cred ca nu exista nimic in care incidenta lor sa nu fie prezenta,au stiut foarte bine din vechi timpuri sa imbrace straie de prieteni de oameni ai binelui si unii chiar imita creatia pe acest pamint.
Singurul lucru bun este ca multa lume stie iar cind si mai multa lume va sti ,poate abia atunci vom incepe si noi sa mergem pe un drum mai bun.(depinde de noi)
Einstein printre altele a mai spus:Lumea nu va fi distrusa de cei ce-i fac rau acesteia,ci de acei care doar privesc si refuza sa intervina.

ile spunea...

https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2015/06/18/dezvaluiri-sinistre-despre-google-adn-uman-si-controlul-total/#comments
puterea gandului de a actiona asupra celorlalti sau chiar asupra ta si a urmasilor tai,numai prin gandul repetat in mintea ta intr-o zi sau zile la rand...modificarea ADN-ului posibil,poate..inteligenta celulelor noastre...transmitem si receptionam informatii fara sa fim chiar constienti de ceea ce primim sau am transmis deja mai departe fiintelor si lucrurilor din jurul nostru...Un secret care scapa manipulatorilor care ar vrea sa controleze si sa transforme fiinta umana este ca si ceea ce copnsidera prostii obiecte fara viata..muntii copacii raurile scaunul de lemn sau de metal floarea vie naturala din gardina sau cea artificiala creata de mana oamenilor sint vii..cumva si numai conexiunea cu universul este cea care le guverneaza, nu niste pigmei numiti oameni ,din orice organizatie secreta ar fi ei