duminică, 21 iunie 2015

Mihai Toma, românul prezent în celebra colecție muzicală Buddha Bar, susține astăzi, de la ora 17:00, un concert în Cișmigiu…


Peste 2.000 de artiști, o paradă impresionantă a costumelor populare cu aproape 600 de participanți, orchestre, fanfare, ansambluri folclorice, târg de meșteșugari, artiști consacrați de muzică populară și nu numai, toate acestea sunt reunite în cadrul celei de-a IX-a ediții a Festivalul Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții în Cișmigiu” care se desfășoară  chiar în aceste zile în  București…


În acest context deosebit, muzicianul Mihai Toma, prezent și în acest an în celebra colecție muzicală Buddha Bar, chiar pe prima poziție a compilației muzicale scoasă în mai 2015, va susține un concert în parcul Cișmigiu, duminică, 21 iunie, de la ora 17:00, pe scena Fan Zone.
Cu această ocazie, veți putea să îl ascultați live interpretând teme muzicale de inspirație tradițională românească, într-un sound modern, inedit.
Aceasta este melodia care a ajuns în colecția muzicală Budha Bar din acest an:

Un comentariu:

Iesirea Din Matrix spunea...

Ce sincronicitate. Aseara am descoperit pe albumul XV de la Buddha Bar o alta piesa a lui Mihai Toma care m-a ravasit https://www.youtube.com/watch?v=pUoFck3SMpw ... canta minunat tipul.