joi, 11 iunie 2015

Românce frumoase și faimoase (I): IRENE GHICA, cea care i-a furat inima lui Errol Flynn


În noiembrie, 1949, rubricile de monden ale ziarelor de peste Ocean aveau o nouă preferată: o prințesă româncă de numai 19 ani, care i-a furat inima celui mai râvnit bărbat din Cetatea cinematografiei: Errol Flynn.

„Errol Flynn s-a logodit cu o prinţesă adolescentă”, titra publicaţia The Milwakee Sentinel, în secolul trecut.


2rr32j7

Actorul australian era un playboy cu iz hollywoodian, iar ea era o prinţesă ingenuă, care la 17 ani fusese cucerită de şarmul şi siguranţa de sine ale lui Errol Flynn, atunci în vârstă de 40 de ani. Prinţesa Irene Ghica era româncă şi considerată „exotică”, toată lumea fiind de părere că relaţia lor va dura.
Cei doi s-au cunoscut la Paris şi au petrecut împreună vacanţe luxoase pe Coasta de Azur, înconjuraţi de prieteni bogaţi şi excentrici. Într-un interviu, Errol Flynn a declarat despre Irene Ghica:

Citeste continuarea aici:  http://www.cunoastelumea.ro/romance-frumoase-si-faimoase-irene-ghica-cea-care-i-a-furat-inima-lui-errol-flyn/

2 comentarii:

Anonim spunea...

Da, în alb negru pare totul mai interesant - te ajuta sa te focalizezi mai mult pe umbre și pe frumusețea de dincolo de umbre, pe când la cele color ți-e putin stopata imaginația, toate culorile având umbrele de aceeași "culoare' - neagra. Aici trebuie sa "scoți" din umbre lumina - ca atunci când, cu ochii deschiși te focalizezi pe un obiect și, închizând ochii reușești sa-l vezi la fel, deși la început era numai o umbra multinuantata de lumina sub pleoapele tale...

Unknown spunea...

Avem multe femei frumase, elegante cu mult rafinament si gingasie insa eu privesc mai mult in interiorul persoanelor iar adevarata frumusete porneste din interior.Orce femeie poate deveni frumoasa daca este sincera,bine educata,generoasa neconditionat care-si iubeste jumatatea pentru ce este, nu pentru ce are.
Cu ceva timp in urma am citit ceva despre fericire care era cam asa:
Daca vrei fericire pt, o ora, trage un somn
Daca vrei fericire pt,o luna,casatoreste-te
Daca vrei fericire pt,1 an, mosteneste o avere
Daca vrei fericire pt,o viata,ajuta pe altii
La ultimul punct am reflctat cel mai mult si cred ca doar cu onoare,umilinta si generozitate putem sari peste barierele pe care omul singur le-a creat.Cred cu tarie ca, "a darui "inseamna "a primi"