duminică, 28 iunie 2015

UNIVERSUL HOLOGRAFIC – Aplicațiile în biologie. Revelații ale științei de azi


Noile descoperiri ale științei ne oferă o altfel de perspectivă asupra realității. Dacă până nu demult, ideea unui univers mecanicist era îmbrățișată de o mare parte a mediului știițific, astăzi această dogmă este spulberată de savanți renumiți care ne vorbesc despre un univers viu, un univers holografic în care “totul” se regăsește în “parte”. Parcă ne sună cunoscut, nu?


Probabil că multora vă este familiară inscripția de pe peretele Oracolului din Delphi care spune: “Cunoaște-te pe tine însuți”, cu sensul că în acest fel vei cunoaște natura tainică a Divinității.

De asemenea, sunt convins că vă este familiar si dictonul “Ceea ce este sus e precum ceea ce este jos, iar ceea ce este jos e precum ceea ce este sus”. Nu în ultimul rând, am auzit cu toții că “Dumnezeu este prezent în fiecare lucru și ființă”.


univers holografic 2


Iată deci că, încă din antichitate, oamenii spirituali au avut o perspectivă holografică asupra realității, confirmată astazi de descoperirile științifice.

Experimentele cu rezultate fabuloase realizate în laboratoarele moderne de cercetare, experimente pe care le prezentăm mai jos, modifică radical paradigma științifică, oferindu-ne o viziune a realității cu adevărat surpinzătoare…

Pentru a vorbi despre Universul Holografic și aplicațiile acestei viziuni în biologie, am avut-o invitată la emisiunea Mistere la granițele cunoașterii pe doamna Lector Univ. dr. Mihaela Gheorghiu, de la Universitatea de Medicina si Farmacia Carol Davila din Bucuresti.

Vizionare cu folos!


Daniel Roxin

3 comentarii:

un pic anonim spunea...

Foarte interesant. Este o redescoperire a vechilor noastre cuno-științe!
Să ne gândim un pic la ce utilități are abordarea holografică în istorie. Acel număr critic pe care și ROxin l-a amintit de mai multe ori. Poate acum, încet, încet, românii/dacii se vor mobiliza și cu gândul la unison vor schimba fața țării!Doamne ajută!

Unknown spunea...

Ce frumos ar fi daca la scoala chiar incepind de la clasele mici, copiii ar invata si altceva decit ce se invata la ora actuala..

Luciang spunea...

Cred că doamna se referea la un experiment legat de fotoni nu de electroni (experimentul EPR - doi fotoni separaţi prin distanţe mari pot să ,,comunice instantaneu" sau se mai spune că sunt cuplaţi cuantic)