joi, 9 iulie 2015

Marea Adunare Națională din Chișinău se mută pe 12 iulie în Piaţa Universitătii din Bucureşti



Sute de tineri s-au pornit pe jos din Chișinău în direcția Bucureștiului duminica trecută. Ei au plecat de la Marea Adunare Națională din Chișinău, unde aproximativ 40 000 de români basarabeni au cerut Unirea cu România.

Pentru a fi solidari cu ei, Platforma Unionistă Acțiunea 2012 organizează o amplă manifestație duminică, 12 iulie, la ora 14:00, în Piața Universității din capitală. Atunci, mii de bucureșteni alături de români din toate colțurile țării îi vor întâmpina pe tinerii sosiți din Basarabia.

afis

Gestul de a parcurge pe jos această distanță dintre cele două capitale românești ne-a impresionat profund. Înainte de a participa la manifestația pregătită duminică la București, coloana de tineri basarabeni e așteptată sâmbătă de sute de români din zona Moldovei la Prut, la Vama Ungheni, în jurul orei 10:00.


11693819_992569117460594_3369346602241025362_n

Facem apel la toți unioniștii din București să se implice săptămâna aceasta la organizarea Marșului Unionist de duminică, 12 iulie! E datoria noastră să ne întâmpinăm frații de peste Prut așa cum se cuvine.
11223536_992199324164240_3742583282815583312_n

sursa: ACȚIUNEA 2012

5 comentarii:

Anonim spunea...

Colonizarea Romaniei a inceput!!!
http://www.europafm.ro/romania-se-ofera-sa-preia-aproape-2-000-de-imigranti-clandestini/

Marius - burebista2012 spunea...

OK Sunt de acord sa ne unim ptr. ca este teritoriu romanesc, Si ..??!
Lipim o saracie cu o alta saracie... Ca sa devenim un stat puternic cum am fost pe vremea lui Burebista trebuie sa avem o economie puternica care sa nu depinda de nimeni si nimic si niste conducatori patrioti, romani adevarati.
In ce situatie suntem noi azi ? O tara subjugata economic si financiar de catre elita sionista de la Washington si Bruxelles, cu o clasa politica 100% aservita, tradatoare si constituita in mare parte din evrei care nu au constiinta acestui neam. Noi suntem pe marginea prapastiei si vrem unire....
Daca romanii nu se trezesc in ceasul al 12-lea peste 5 ani Romania nu va mai exista ! Acum este ceasul trezirii ! In prezent se prefigureaza o noua ordine planetara, cu un nou sistem financiar si politic. Noi suntem sclavii impostorilor care au adus lumea in acest dezastru pentru a instaura Noua Ordine Mondiala conform principiului: ,,Spre noua ordine prin haos". Mai intai trebuie sa facem curatenie si ordine in ,,propria ograda" si apoi vedem cu restul.
In alta ordine de idei, daca se doreste Unirea atat de mult, presedintele Iohanis de ce nu i-o cere lui Porosenko? Ucraina este condusa acum de catre americani si ei sunt ,,prietenii" si ,,aliatii nostri", nu ?Eu nu cred ca s-ar opune, iar Putin nici atat.. Deci fratilor fiti cerebrali si actionati cu adevarat daca vreti UNIRE ! Inlaturarea clasei politice de la putere, ruperea de UE si NATO, instituirea unui sistem socio-economic sanatos si demn, nationalizarea bancilor, si resurselor naturale ale tarii, confiscarea averilor tuturor demnitarilor corupti, politicieni, judecatori, avocati, oameni de afaceri, iar banii sa intre in circuitul economic si-n investitii, scoli, spitale, agricultura, etc.
Nu mai visati...acum tot ce se intampla se intampla daca occidentul vrea !
Iar acest occident care ne-a tradat de nenumarate ori in istorie nu vrea ca noi sa ne ridicam din statutul de SCLAVI !
Cu Dumnezeu inainte !

Anonim spunea...

In urma acestor manifestatii ar trebui sa se faca niste documente scrise adica cereri catre parlamente sau cereri de referendumuri sau cereri de recunoasterea unirii de catre ambasade straine.Sa zicem cerem Italiei sa recunoasca unirea.Un inceput.
Dacu dd

Unknown spunea...

Istoria este prima carte pe care o natiune ar trebui sa o citeasca,in ia se gaseste trecutul acesteia si o parte din prezent insa de multe secole acei fara de Dumnezeu si-au gasit originile in iudaism au imbracat vesminte de ingeri si prin viclenie au reusit sa schimbe numele unor tari,sa infiinteze altele noi sa mute hotarele dupa placul lor sa inventeze religii si cel mai grav SA FALSIFICE ISTORIA!
Ziua dreptatii bate la usa, ne unim cu frtii nostri iar europa NU NE MERITA!

D. Pavel spunea...

ROMANIA MARE ESTE A VOASTRA! Faceti-o la fel de frumoasa asa cum sunteti si voi! Doamne ajuta!