luni, 13 iulie 2015

Veștmintele viitorului – lucruri uimitoare!


Sunt câteva lucruri în viață pe care le facem cu toții, inevitabil: mâncăm, dormim, ne îmbrăcăm… Din păcate, multe dintre aceste lucruri nu le facem cu adevărat conștient.

Câți dintre noi, atunci când ne cumpărăm ceva de îmbrăcat, privim acel obiect și din altă persectivă decât aceea că ne place, pur și simplu?

Ei bine, astăzi când se petrece o adevarată revoluție și în zona vestimentației, piața începând să conțină tot mai multe haine inteligente, haine realizate cu modele care respectă principiile numărului de aur, e nevoie sa înțelegem mult mai bine fenomenul.

De aceea, vă propun o emisiune despre Veștmintele Viitorului, alături de doamna dr. Ioana Avram, Lector la Universitatea Națională de Arte Bucuresti, un specialist care a predat designul vestimentar atât în țară, cât și în străinătate.

Vă asigur că veți afla lucruri uimitoare!

Vizionare cu folos!


Daniel Roxin

5 comentarii:

Anonim spunea...

https://www.youtube.com/watch?v=HlVxLRTl6KI

Anonim spunea...

http://www.anexigita.com/2014/09/4.html

E luata de aici,ce vrea sa zica?are legatura cu tumulu descoperit anu trecut in Grecia?

https://www.facebook.com/groups/52581959071/?pnref=lhc

Anonim spunea...

domnule roxin, va rog daca puteti sa mi ziceti numele melodiei de la inceputul emisiunii https://www.youtube.com/watch?v=vJBnvIuxO5o Multumesc din suflet!

Anonim spunea...

Încă o româncă frumoasă şi deşteptă. La final, invitata a spus o frază pe care ar trebui să o scriem în lemnul uşii de la dulapul cu haine, ca să nu o uităm: „non-viul trage din mine o parte ca să devină viu”. Dacă pe pachetele cu ţigări sunt scrise avertismente, şi cu toate acestea, industria de profil prosperă, de ce nu s-ar trece atenţionări şi pe etichetele hainelor?

Anonim spunea...

Dom Roxin, daca nu ai fi tusit si ti-ai fi dres vocea, idiot de enervant in timpul interviului, toate erau mult mai bune!
Pe de alta parte, ai tu fixatiile tale (bune in sinea lor dar trebuie contextualizate)cu Dex-ul, de pilda. Ai bagat-o in discutie, gaia-maţu, comoplet otova, noroc ca doamna a avut destul tact sa nu te "taie"...
Pacat ca dai peste cap terme realmente interesante cu subiectivismele tale! Lasa informatia sa curga, nu te baga peste ea, rostul tau e doar de catalizator, nu de "bagator in seama".
Te felicit apriori daca vei avea bunul simt si smerenia de a accepta publicarea acestui comentariu si de a nu-l sterge cu "sfanta furie" - asta inseamna ca ai mai trecut o treaptă în evolutia ta. Crede-ma sunt si om de media si... altceva, stiu deci ce spun si nu o fac cu condescendenta!