marți, 25 august 2015

Academia Cațavencu: „Un Gestapo evreiesc…” Articol incendiar!


Țuțea, Vulcănescu, Eliade, Cioran, Ioan Gavrilă Ogoranu. Este doar un început de listă neagră afișată de directorul Institutului Elie Wisel, Alexandru Florian, omul din spatele legii care în numele condamnării legionarilor pune la zid și mitraliază mari oameni de cultură. Născut dintr-un stalinist convins, l-am numit aici pe tatăl său, Radu Florian, mai tânărul Alexandru a întors zvastica pe dos și-a pornit o cruciadă infernală împotriva unor simboluri ale luptei anti-comuniste din România. Repere ale culturii române, oamenilor de pe lista neagră a sinistrului funcționar public Florian li s-a pus pistolul în mână și au fost plasați la locul faptei în postură de criminali de război.


Instrumentul prin care memoria luptătorilor anticomuniști este pângărită cu mijloace ce amintesc de teribilul Gestapo și metodele lui de purificare este o lege strâmbă, care încearcă să acrediteze ideea că, pentru cei 3000, 10.000 sau 14.000 de evrei vehiculați a fi fost uciși la Iași (funcție de sursă), este necesar ca o întreagă elită culturală anticomunistă și, ca atare, legionară, să fie pusă la zid și scoasă din istorie. Cărțile elitei trebuie puse pe foc iar oamenii deportați în uitare pentru că, nu-i așa, un text laudativ despre o idee politică poate fi asimilat cu apăsarea trăgaciului. Întocmai ca poliția politică a lui Hitler, Institutul Elie Wiesel nu acceptă opinii contrare, argumente sau măcar simple întrebări. Cu mijloace care amintesc de Inchiziție se impune o nouă istorie creionată și se stabilesc fapte a căror veridicitate se impune cu mijloace represive. Negi, plătești cu libertatea, simplu și eficient, întocmai ca băieții de la Gestapo care, pentru simpla deținere a unor opere literare, te trimiteau în lagăr. Și întocmai ca urmașii săi din poliția politică nazistă și gașca de la Elie Wiesel operează cu liste negre și autori interziși. Care-i diferența, mă întreb?

Cu un Institut dăruit cu peste 1,5 milioane de lei, în 2015, de către statul român, și cu un salariu lunar alocat, la aceeași instituție, de 6800 de lei, adică peste ceea ce primeau pe ”ștat”, până în această vară, în România, președintele, premierul ori preşedinţii celor două Camere parlamentare, Florian este capul unui grup de tovarăși care a orchestrat această lege bolșevică. Grupul cuprinde 3 parlamentari despre care vorbesc singure numele lor: Antonescu, Gerea și Scutaru. Simpla enumerare a numelor face inutilă caracterizarea personajelor. Alexandru Florian, bugetarul de lux, a venit cu dogma iar aleșii cu ștampila Parlamentului. A rezultat o lege hidoasă prin care bolșevicii, mare parte evrei, care au invadat România în 1945 și au terorizat-o vreme de 50 de ani cu execuții pe lângă care evenimentele de la Iași pălesc (fenomenul Pitești, Canalul, gulagul din lagărele de la Aiud, Sighet, etc) sunt reabilitați și faptele lor legitimate!!!!

Legea tembelă și antidemocratică a grupului Alexandru Florian consideră valide condamnări pronunțate de justiția bolșevică iar prin asta devine ea însăși o crimă. Mai mult, documentarea marelui istoric făcută aproape exclusiv pe baza mărturiilor culese de la evreii care au trăit evenimentele din 1940 de la Iași și a cărei finalitate este o lege reparatorie care să acorde compensații financiare substanțiale urmașilor evreilor uciși nu poate constitui o bază documentară obiectivă. Până nu se pun în balanță toate evenimentele, toate crimele, inclusiv cele comise de evreii bolșevici care acționau ca trupe paramilitare ale Armatei Roșii, nu putem avea un tablou complet al faptelor și al cauzelor. Iar asta ne privează de o judecată obiectivă și rațională. Asasinarea memoriei nu poate fi în nicio circumstanță răspunsul la asasinatele etnice care au întunecat istoria României în anii ’40.

Mihai Enciu


Citește articolul integral, aici: http://www.academiacatavencu.info/opinii/un-gestapo-evreiesc-38615

6 comentarii:

Anonim spunea...

Ar fi putut fi salvate multe vieti romanesti
DACA nu ar fi fost

<< un Institut dăruit cu peste 1,5 milioane de lei, în 2015, de către statul român, și cu un salariu lunar alocat, la aceeași instituție, de 6800 de lei >>

O voce romaneasca spunea...

Ar trebui creat si un Institut care sa se ocupe cu genocidurile Romanilor Exterminati din afara actualelor granite ale Romanie.
Au fost asasinati strategic invatatori si preoti pentru ca romanii din afara granitelor sa fie usor deznationalizati.
Unii din exterminatorii romanilor sunt comemorati cu banii Romaniei!

Oare Institutul „Elie Wiesel” sprijina si pe cei care au participat la exterminarea Româniilor de Pretutindeni?

Agentia guvernamentala
http://www.dprp.gov.ro/
ar trebui sa verifice acest lucru si ar trebui sa-i comemoreze pe romanii din afara granitelor pentru lupta de as pastra identitatea.

Romanii din Ucraina sunt numai ei in prima linie de sacrificiu, o buna strategie de a-i extermina!

Anonim spunea...

Fiecare pasare pe limba ei piere.Si cine sapa groapa altuia va cadea chiar el in ea.Asa si neica Nimeni asta din fotografie deghizat in cetatean ROMAN.

Anonim spunea...

pt inca 50de cuvinte in plus . reclama adusa aiurea

ZR

Anonim spunea...

"Institutul “Elie Wiesel” vrea să interzică portul naţional pentru că este… legionar!"

http://www.ziaristionline.ro/2015/08/26/institutul-elie-wiesel-vrea-sa-interzica-portul-national-pentru-ca-este-legionar-se-vede-ca-alexandru-florian-feinstein-nu-respecta-nici-memoria-cosangenilor-sai-harry-brauner-si-iosif-berma/

un pic anonim spunea...

CE BOU...să mă scuze patrupedele...