joi, 27 august 2015

Cum îi „Țiganizează” presa franceză pe români…


Acum două zile m-am întâlnit cu un român care locuiește în Franța de 25 de ani, de la vârsta de 5 ani. Vorbind despre una, despre alta, am ajuns și la problemele sociale din această țară…

Ei bine, nu mi-a venit să cred în ce fel operează manipularea presei franceze care pare să aibă mandat să creeze o confuzie totală între țigani și români. Astfel, într-o aceeași emisiune de știri (dar am înțeles că rețeta se aplică mereu) s-a făcut următoarea prezentare: În primul caz, a fost luat de poliție de pe stradă un țigan pentru anumite ilegalități iar prezentatoarea  a spus că: „Un român, bla-bla-bla…” La a doua știre, în care s-a arătat cazul unui grup de țigani care au comis infracțiuni, aceștia au fost prezentați ca „Un grup de țigani dintr-o țară estică, bla-bla-bla…” Măi, să fie! Nici măcar nu s-a spus țara din care proveneau. Adică țiganii din România care comit infracțiuni sunt români; în schimb, țiganii din Ungaria sau Bulgaria nu sunt unguri sau bulgari, sunt țigani…


Înțelegeți unde se bate? Concluzia pe care o desprinde omul obișnuit este simplă: toți țiganii sunt români sau, altfel spus, românii sunt țigani. Și acest lucru se face cu bună știință, după o rețetă care se aplică și în alte țări. De altfel, tânărul român din Franța mi-a mărturisit că, atunci când își declină naționalitatea este adeseori întrebat dacă, în acest caz, nu este țigan; pentru că în conștiința europenilor confuzia este totală: român=țigan.

Vă pot spune că am primit multe semnale de acest fel în care românii plecați dincolo îmi spuneau că este foarte greu să își convingă colegii de muncă sau cunoscuții că românii și romii nu sunt același lucru, că România nu este Țara Țiganilor.

Cum s-a ajuns aici? Asta ar trebui să-l întrebăm pe fostul prim-ministru Petre Roman Neulander, fiul evreului bolșevic Walter Roman (Ernő Neuländer), sosit la noi pe tancurile sovietice, deoarece, inspirat de George Soros, din aceeași familie etnică, si prin susținerea unei clase politice la fel de imbecile și corupte ca cea de astăzi, nu numai că a promovat în România o lege care a transformat numele de țigan în acela de rom, dar a pledat ca acest lucru să se promoveze la nivel internațional.

Este la mintea cocoșului că niciun politician responsabil și patriot nu ar fi putut face așa ceva, pentru că numai un idiot nu ar fi realizat că se va crea o confuzie internațională între români și țiganii deveniți romi. Dar, exact asta s-a dorit, iar astăzi culegem roadele acelui moment.

Și ca și cum nu ar fi fost destul, un alt evreu, fiu de mare și toxic ideolog comunist, respectiv Alexandru Florian, președintele Institutului Elie Wiesel, cu complicitatea tâmpă a întregii clase politice, a lansat pe piață așa-numita lege antilegionară care condamnă orice, numai comunismul nu (că, de, Alexandru Florian este nu numai pui de comunist bolșevic ci și un individ care a slăvit comunismul și pe Ceaușecu); o lege care, dacă își va face efectele nu numai că ne va elimina din istorie mari personalități și eroi dar va duce la o reinstaurare a principiilor bolșevice. Imaginați-vă: legea permite realizarea unor abuzuri uriașe prin, ATENȚIE!, validarea proceselor criminale din perioada prigoanei comuniste, care sunt bază a vânătorii de luptători anticomuniști!

Să sperăm că românii se vor trezi și îi vor penaliza pe acești minoritari care trag sforile la cele mai înalte nivele și care se vor stăpânii României!

Daniel Roxin

P.S. Ca orice minoritate etnică, romii au dreptul la respect și la legi care să le protejeze identitatea și cultura, DAR această situație în care se creează o confuzie internațională între romi și români este inacceptabilă! În același timp, românii au dreptul, de asemenea, să-și protejeze identitatea și cultura. Deci…

13 comentarii:

Anonim spunea...

Vinovat e STATUL ROMAN ca nu are lege clara care sa oblige mas media sa spuna ETNIA si Cetatenia.Atunci nu mai vorbim decat de cetateni romani de etnie hindi.

Anonim spunea...

In loc sa fie cinstiti romanii care au lucrat la Turnul Eiffel , sunt denigrati si umiliti!

Anonim spunea...

Da,in Portugalia m-au intrebat de multe ori daca este adevarat ca in Romania majoritatea locuitorilor sunt tigani,adica Romania ar fi Tiganiada!

Unknown spunea...

In primul rind vinovatia este a noastra pentru ca sintem indiferenti si asteptam ca altii, adica cei platiti regeste din buzunarele noastre, sa ne apere drepturile si demnitatea.Asta nu se va intimpla niciodata atita timp cit cele trei c--ve (lumea bancara.politica si a celor care se ascund dupa numele lui Dumnezeu,pentru a o duce ei mai bine),vor lucra impreuna pentru inrobirea si denigrarea neamului nostru.
Acelasi lucru se intimpla si in olanda in care nu prea de mult in care un Romin era in cautare de lucru iar olandezu-i spune :io n- am mai vazut tigan sa lucreze.
Asa ca dreptatea ar trebui facuta de noi cei mici iar in aceste timpuri cumplite io cred ca avem nevoie de altfel de oameni care sa ne reprezinte atit intern cit si inernational.

Anonim spunea...

Trebuie iesit in strada, dar, fara organizatori, masele nu reactioneaza.

Anonim spunea...

Noi suntem prea de tot toleranti cu moschea cu ...tot ...eu stau in chirie la doi italieni care acum o saptMana s-au i intors din TRUMOASA NOASTRA ROMANIE unde si-au facut vacanta ...ma rog erau atat de incantati de istoria noastra veche de bisericile si manastirile noastre cu cate 250 de maici au mancat in restaurantul principelui Carlo din Anglia .....au ramas uimiti de pregatirea ghizilor nostrii de modul cum poporul se roaga in lacasurile de cult de pe tot teritoriul ...si au vazut doar 2 cersetori care cereau bani ....au zis ca poporul roman iubeste italienii ca nua au simtit respingere xeloc ....eu pri tre lacrimi le-am zis ca oridecate ori vroiam sa vorbesc frumos despre ROMANIAA italienii mi-au inchis repede gura ...-NU !DE ACUM INCOLO VOM VORBI NOI DE BINE ROMANIA AU ZIS ACEASTA FAMILIE DE PROFESORI LA PENSIE!...

Zob Gheorghe spunea...

În spatele acestei stratageme se află unul din obiectivele antieuropene ale americanilor: substituirea arieniloe prin extraeuropeni. Le stă Europa în gât.

Anonim spunea...

Bai ZOB.
Arienii sunt atestati de acum 2500 ani ca sunt IRANIENII.
Deci europenii nu sunt ARIENI.
Tziganii sunt populatii HINDICE din India, probabil luati prizionieri in razboaie si apoi ajungand sa fie nomazi fara tara, adica departe de tara lor.

Anonim spunea...

da, asa e,in Franta e foarte greu sa-i convingi ca tu nu esti tigan sau ma rog, rom, ca cuvantul rom nu vine de la romani...
din pacate trebuie sa stii sau sa iti permiti sa prezinti faptele astfel incat sa le inchizi gura
de ex eu am intrebat un francez care tot ma necajea ca cuvantul rom vine de la cuvatul Romania -si l-am intrebat de ce nu vine de la Roma...e o si mia mare asemanare...a inchis gura si a tacut
i-am mai intrebat si daca algerienii sunt francezi ca uite asa si cu romii ei sunt romani pt ca au pasaport pe care scrie Romania, de ce nu e francez un algerian cu pasaport pe care scrie FRANCE.. iar a tacut...in general romanii tac si nu zic nimic,de-aia isi permit...

Anonim spunea...

pentru Zob Gheorghe si altii....

Cautati pe Google despre Planul lui Richard Coudenhove Kalergi ,Plan care se "infaptuieste" in zilele noastre si care,odata declansat se pare ca va dura circa 20 de ani.....Dupa care Europa nu mai e.....

Anonim spunea...

Si eu am fost intrebata de fiecare data daca Romania este tara de origine a Ziganilor,nu va spun ce am simtit.Odata in Irlanda am fost groaznic de umilita de o australianca,aceeasi poveste,ci nu sunt bruneta.Deci concluzia mea este sa luptam pentru redobandirea numelui tari in Dacia si retrocedare monarhiei,doar asa viitorul copiilor nosstri va fi unul mai bun,doar asa aceasta tara atat de prigonita de istorie va mai putea salva ceva in imaginea ei.
Dumnezeu sa ne ajute!

Anonim spunea...

De cind tiganii din Romania si din Bulgaria au plecat in Germania, Italia, Franza si mai ales Anglia, s-au inmultit cumplit furturile si femeile cu rochii lungi care cersesc.Asa au devenit aici si mai ales in Anglia multi rasisti. Au furat si au aruncat gunoaiele peste tot pentru cä nu au nici o educatie. Sint 6 milioane de tigani in Europa si toatä Europa trebuie sä se ocupe in sfirsit cu problema lor. Vezi la "Youtoobe" Cartierul Ferentari din Bucuresti.

Anonim spunea...

Tziganii ne-au fäcut tara romineascä de ris in Germania, Italia , Anglia sin in Franza,cu furturile si cu aspectul lor.
Ar trebui ca Statul romin sä le dea altä identitate ,(ei vin din Kasmir/India,) alte pasapoarte si cind ii prinde la furat sä le dea pedepse draznice.