joi, 20 august 2015

Legea antilegionară ar putea să fie CEA MAI MARE DIVERSIUNE a acestor ani. Află de ce!



Scandalul generat de legea antilegionară ar putea să fie unul programat și dorit de cei care stau în spatele acesteia. Așa cum deja mulți s-au prins până acum, și așa cum au subliniat o serie de evrei onești (și aici îl amintesc pe rabinul Eli Caufman), adepții sionismului au nevoie de antisemitism pentru că antisemitismul este combustibilul acțiunilor lor. Dacă lumea nu ar fi antisemită, ei și-ar pierde o parte din obiectul muncii, nu ar mai avea cum să se victimizeze. Și atunci crează contextul și provoacă atitudini antisemite.

În logica acestei abordări, am putea privi legea antilegionară, ca și tupeul cu care Alexandru Florian, președintele Institutului Elie Wiesel, cere interzicerea unor mari personalități ale românilor, ca pe niște provocări deliberate al căror scop este crearea unui curent antisemit, cel mai bine pentru ei a unei mișcări antisemite radicale care să-i blesteme pe evrei în gura mare, pe străzile României. Acest lucru le-ar permite să arunce anatema la nivel intenațional asupra României, mai ales că unele țări, printre care și SUA, se știe că au “capitala” la… Tel Aviv și le-ar da tot concursul mediatic și nu numai!…

În același timp, o lege abuzivă, antiromânească, provocatoare, cum este această lege așa-zis antilegionară, mai poate avea rolul de identificare a rezistenței românești, de detectare a patrioților adevărați, pentru a ști și ei cu cine urmează să se lupte acum și în viitor…

Desigur, unii s-ar putea întreba ce fel de luptă și pentru ce? Ei bine, acest lucru ni-l spune foarte direct și clar Shimon Peres, fost președinte al Israelului între anii 2007-2014, care se lăuda într-o conferință publică, cu o aroganță extremă, că Israelul a CUMPĂRAT Manhatanul, România, Ungaria și Polonia (vezi video mai jos). Cu Ungaria și Polonia nu prea le-a mers, totuși. În schimb, America e toată a lor, la fel cum se pare că urmează să devină și România!!!

Tocmai de aceea, interesul lor cu această diversiune ar putea să fie provocarea apariției unei mișcări antisemite radicale, pentru a compensa în sens negativ imaginea de popor tolerant care a votat în fruntea țării un etnic sas (e drept că unul care ne-a înșelat total așteptările!) și, în același timp, așa cum spuneam, identificarea rezistenței românești!

În concluzie, atenție la reacțiile extreme! Legea trebuie blocată, dar fără a face jocul marilor sforari. În același timp, le cerem evreilor onești din România să se solidarizeze cu noi împotriva acestor acțiuni care urmăresc să creeze ură și dezbinare, și să ia atitudine publică față de abuzurile pe care această lege le permite. Interesul este comun!

 Daniel Roxin

10 comentarii:

Gioga George spunea...

Este evident o manipulare in scopul distragerii atentiei de la alte evenimente si fapte planificate in "Agenda":

- legea prin care vor sa ne hraneasca numai cu alimente modificate genetic (pamantul este suprapopulat, nu-i asa?, la fel si Romania?), legea prin care trebuie sa cedam gratis toate resursele Pamantului Romanesc (cum spuneau si "baietii" de la Catavencu : "Romania pamant romanesc!")

- zecile/sutele de blocuri aflate in constructie in Bucuresti si in Tara, alaturi de zecile de mii de apartamente goale, in asteptare. Oare ce noi locatari asteapta?

Atentie! in luna septembrie 2015 se incheie "anul Sabatic" precum si "anul Kipur". A se vedea pe youtube emisiunea :

- "Ce se va intampla in septembrie 2015 ?"

In acest context, respectiva "lege" poate fi doar un inceput modest de pe lista "Agendei"!

Si sa ne amintim Dumnezeu nu este neaparat Iahve!

lin aura spunea...

si mai ales SA NU DEVENIM ANTISEMITI...ANTIEVREI MAI BINE ZIS...
ori ca sa fii antievreu trebuie sa ai o buna doza de absurd... si sa ai impresia ca in jurul tau sint numai prosti...
ceea ce este de discutat astazi este LA CE SERVESTE SI CUI II SERVESTE ANITISEMITISMUL... eu una nu cred ca serveste pe sionisti sau pe evrei... evreii adevarati nici nu se ocupa cu aceste povesti... tot ce este in ISRAEL CA POPULATIE ESTE UN COSMOPOLITISM DESAVIRSIT... cu care se face rontairea teritoriului ca sa fie al Israelului si nu al Palestinei... care de fpat NICI UNA SI NICI ALTA NU EXISTA.. caci nu au acte de nastere ca teritorii si ca determinare, ca granite si ca constitutii personale...
cei ce vins sa ne vorbeasca impotriva evreilor au ceva prostie asta este adevarat... caci au fost victime de manipulare si nu indraznesc sa mai dea inapoi... dar in rest TOATA ACEASTA POLITICA ANTIEVREIASCA ESTE O MINCIUNA MARE SI GOGONATA... cine se ascunde dupa ea? toti cei ce vor sa nu fie acuzati de mirsavii... de ticalosii... si se declara contra evreilor... si atunci nu ne mai uitam la ce au facut ci la ce au zis...si astfel sint PROTEJATI IN IDEEA DE A FI EVREI PENTRU CA ZIDURILE IDEII SA II TINA ACOLO IN BULA LOR DE PACE... sa si digere mirsavia... LUMINA !

ile spunea...

oamenii calmi si inteligenti ar trebui implicati in aceasta lupta...imi place initiativa cu WC ul de la universitate -merita botezat si consfintit in memoria ANa Pauker, e chiar o pagina pe facebook. este adevarat ca legea asta e absurda insa e diabolica:daca merge e bine -a mers..daca se va lupta impotriva ei atunci vor reactiona asa cum ati spus ..deci au avantaj dusmanii neamului.Reactia trebuie sa fie naucitoare cam ca la legile lui Murphy (daca nu poti sa-i convingi zapaceste-i)... e lupta de guerilla.
Redau un fragment dintr-un comentariu al unui om intelept despre Tsipras'''https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2234336953371870&set=a.1832453496893553.38017.100003867614875&type=1 Apare SYRIZA cu puternică prezenţă în MASS MEDIA, Întotdeauna pozitivă, conducătorul Tzipras, deși este spion evreu cu fals nume grecesc, numele real fiind Cipra, ateu declarat, deși fiu de miliardar MASS MEDIA îi păcălește grecii că ar fi mare conducător... socialist (simpatic, nu?)!!!! Este promovat strălucitor de MASS MEDIA ca un nou Mesia politic, salvator al celor oprimaţi, câştiga alegerile. Întreaga Lume este bombardată cu ideea că un întreg popor se opune tiraniei Uniunii Europene. Iată că se poate!!!'''(la noi este Johannis si s-a actionat altfel).
Unii din noi au umor si tot posteaza despre meteoriti, extraterestri, Rusia, 2,3 milioane vor trece in alta dimensiune...Sint dintre creatiile si dezinformarile Ocultei menite sa ne sperie si sa ne aiureasca, unii le-am preluat si acum cred ca nu convine nimanui cum se povesteste despre disparitia Americii(meteoritul) si a Israelului (lunile rosii,diverse prevestiri)..si pe de alta parte icoanele de care se agata romanii( dacii Zamolxe, Carpatii, Sfinxul romanesc )nu intra in calculele Ocultei ..acest efect nu era de dorit ca romanii sa-si aminteasca doreasca ceva intoarecrea reinvierea trecutului lor efect care se extinde in poporul asta....altfel spus daca ne dorim ceva se poate intampla in timp ce conform zicalei romanesti''de ce ti-e frica de aia nu scapi ''nu este fatalism,este posibil sa asistam la o prabusire a celor care se cred puternici tocmai pentru ca se tem sa nu piarda puterea, de aceea e o intelegere a legilor universului...puterea unui om,unui grup, unui popor in fata universului si cu ajutorul acestuia poate-si va invinge si dusmanii. Desi nu inteleg nimic din ce zic niste domni respectabili din BEIJING -inima Chinei ei canta bine muzica Folk mongola ca niste urmasi ai lui Gingis KHAn -trimit linkul ..grassland and horses https://www.youtube.com/watch?v=1IamoKQkjE4

doina grecu spunea...

Perfecta analiza. Multumim. Tehnica veche, tehnica globalista de mulgere a victimilor.
Dar: iata dusmanul e clar, e in fata noastra. Ramine pina a urma, dusmanul din noi.

un pic anonim spunea...

Absolut corect. Dar...e valabil și pentru monștrii ăștia. Se devoalează ca și dușmani ai românilor, pentru cei ce nu credeau sau nu vedeau până acum. Aici aveți instrumentele mizere ale celor care ne împiedică să ne cunoaștem trecutul, care vor să ne distrugă valorile, care ne vor sclavi sau dacă se poate ...morți!
Românul are o vorbă: nu mor caii când vor câinii! Marș de aici!

un Roman. spunea...

In fiecare Roman adevarat trebuie sa fie un Daniel Roxin!

Anonim spunea...

SIMPLU , VOR SA NE STEARGA DE PE FATA PAMANTULUI , DACA NU DESCHIDEM OCHII SI NU REACTIONAM , O SA LE REUSEACA , SI TOTUL DIN VINA NOASTRA !

Anonim spunea...

pai da, sint de acord, dar nu in anonimat ne vom apara tara... dar in legatura cu harta europei, trebuie stiut ca in occident exista o harta europeana pe care fostele state socialiste nu mai apar- ex. cehia si slovacia(si altele)... harta este in cadrul agentiei de lucru frantuzeasca ce se numeste pôle emploi... nu pot sa scriu altfel caci deja sint in vizorul marilor vinatori fara sa fiu nici spioana ci numai un cetatean simplu... asa cum eu observ lucrurile le observa toata lumea dar se tace...

Anonim spunea...

cind eram in clasa a treia, avea granita cu POLONIA; nu uit niciodata ca trebuia sa o aratam cu batul pe harta... astazi nu mai avem granita cu POLONIA... in schimb sint tari ce au disparut de pe harta Europei... de exemmplu CEHO SLOVACIA nu mai este mentionata pe o harta ce functioneaza pe un sit al agentiei de munca... pôle emploi... ciudat... deci nu este grea disparitia... dar, crearea STATELOR UNITE ALE ROMANIEI... dupa cum spune dl Chelaru pe youtube in emisiunea din 26.08.2015 valori euroatlantice... este o buna idee...
sa auzim de bine... ! LUMINA IUBIRE CONSTIINTA... !

lin aura balaura spunea...

PROBLEMA PRINCIPALA ASTAZI ESTE CA: ideea STATELOR UNITE ALE ROMANIEI a fost, cred eu, gresit exprimata de dl Chelaru; caci acum in acest moment asultind ep dl EMIL STRAINU la emisiunea puterile secrete din 11.09.2015 inteleg ca de fapt MOLDOVA ISI EXPRIMA DORINTA DE A FORMA FEDERATIA STATELOR MOLDOVEI prin care rusii ne ar ceda partea MoLDOVEI de peste PRUT - ce i tot a noastra, vatra stramoseasca de la STEFAN CEL MARE SI SFINT - si ungurii ne vor lua ARDEALUL... ceea ce eu spun de peste 15 ani ca se va intimpla luind in consideratie tot ce EUROPA PREVEDE CA MODIFICARI TERITORIALE... iar asta este o noua catastrofa...
eu am inteles de la dl CHELARU ca se vor declara STATELE UNITE ALE ROMANIEI IN CARE VOR INTRA MOLDOVA TOATA ARDEALUL PINA APROAPE DE TISA... SI BUCOVINA SI DINCOLO DE DUNARE IN JOS, cu KALIAKRA SI DUROSTOR... si ce mai este pe linga hotarula ctual al romaniei si a fost rontait de cei din jur... mi se pare josnic totul... si nu inteleg si nici nu ma trazneste prin cap: DE CE VOR CEI DIN UMBRA DISPARITIA ROMANILOR???? ma depaseste.... este cineva cine ar putea sa mi explice ??? caci tot ce am auzit pina astazi nu ma ajuta... sint puerile si fara sens... sint inodore ncolore si insipide toate justificarile ... dar cel mai greu de suportat este grava proba de prostie legata cu rautate... LUMINA IUBIRE CONSTIINTA... !