vineri, 7 august 2015

MORȚI MISTERIOASE - Doctorul american care susținea că vaccinurile provoacă autismul și alți cinci medici asociați au murit în împrejurări suspecte
În luna iunie un val de morţi suspecte (cinci la număr) a lovit două state americane învecinate, Florida şi Georgia, vizând exclusiv medicii naturopaţi. Dincolo de speculaţiile nenumărate din mediul online şi de glumele negre ale presei independente, care a concluzionat că, la momentul actual, profesia respectivă prezintă cel mai înalt grad de periculozitate în SUA, cel mai proeminent dintre aceste cazuri şi ramificaţiile sale ridică reale semne de întrebare.


Pe 19 iunie 2015, dr. Jeff Bradstreet(FOTO), un medic din Georgia care practica terapiile alternative pentru autism, el însuşi fiind tatăl a doi băieţi diagnosticaţi cu autism, a fost găsit împuşcat în piept pe malul unui râu. Aceasta se întâmpla la scurt timp după ce FDA, Autoritatea Americană pentru Alimente şi Medicamente, făcuse o percheziţie la sediul centrului său de wellness, unde s-a căutat substanţa care se numeşte Gc-MAF – Factor de Activare Macrofagică derivat din proteina Gc, despre care se spunea înmandatul judecătoresc că reprezintă un produs greşit prezentat („misbranded”) din punct de vedere al legii federale americane.
Proteina Gc este un component care se produce de obicei în organism şi, combinată cu vitamina D3, devine un factor major de activare a imunităţii, respectiv a celulelor macrofage, care „înghit” literalmente tot ceea ce atacă organismul: viruşi, bacterii, celule canceroase.
Într-un interviu radiofonic citat de website-ul NaturalNews.com, dr. Ted Broer, un expert internaţional în sănătate şi nutriţie din statul american Florida, a sugerat că cercetările făcute de dr. Bradstreet îl puneau pe acesta în mare primejdie. De asemenea, se pare că cei cinci doctori naturopaţi decedaţi în zonă recent erau cumva „interconectaţi” prin interesul faţă de cercetările realizate de dr. Bradstreet şi de un al şaselea medic, dr. Nicholas Gonzalez, care trata cu succes cancerul la New York printr-o terapie alternativă cu enzime – decedat şi el în data de 23 iulie, aparent de infarct. În interviul radiofonic citat, dr. Broer spunea despre GcMAF că este „probabil cel mai eficient lucru din sistemul imunitar care poate ucide celulele canceroase”.
O enzimă, duşmanul necunoscut al imunităţii
Ceea ce descoperise dr. Bradstreet şi alţi câţiva colegi este că activarea acestui compus în sistemul imunitar era compromisă de enzima cu numele de alfa-N-acetilgalactozaminidază, pe scurt, Nagalază (eng. nagalase), produsă de obicei în mici cantităţi în intestin şi care serveşte la descompunerea unui anumit tip de glicoproteine din alimente. Când această enzimă este secretată în exces de celulele canceroase şi de cele infectate cu viruşi, ea împiedică combinarea proteinei Gc cu vitamina D3, ceea ce stopează producerea de GcMAF, care are loc doar cu ajutorul respectivei vitamine. Rezultatul este că celulele macrofage nu se mai activează, deci nu apare răspunsul imunitar adecvat la boală.
Dr. Tim Smith, în cartea sa, The GcMAF Book, explică precizia uluitoare cu care nagalaza atacă proteina Gc şi adaugă că, atunci când macrofagele nu sunt activate, nici ceilalţi „soldaţi” ai sistemului imunitar nu devin activi. O singură moleculă de nagalază poate distruge nenumărate proteine precursoare ale GcMAF şi nu există nimic care să poată combate acţiunea acesteia, spune medicul.


Epidemia de autism şi un efect mai puţin explorat al vaccinurilor
La centrul său de wellness, dr. Bradstreet, naturopatul găsit împuşcat în piept, taxa cu 50 de dolari o injecţie cu GcMAF. Inspirat de studiile lui Yamamoto, el lucra la tratarea autismului prin această metodă. Împreună cu un grup de cercetători europeni, el a obţinut din practica clinică statistici care arătau că, din peste 2.000 de copii autişti trataţi cu GcMAF, 15% erau complet recuperaţi, iar alţi 70% prezentau diverse nivele de îmbunătăţire a simptomelor.
Observând creşterea cu 23% a cazurilor de autism în numai doi ani, între 2006 şi 2008, dr. Bradstreet şi colaboratorii spuneau că proporţiile acestei afecţiuni au devenit epidemice. Autismul apare în primii trei ani de viaţă, iar copiii autişti prezintă niveluri ridicate ale infamei enzime denumite nagalază, deşi această particulă nu se găseşte şi în organismul nou-născuţilor. Aceasta l-a îndemnat pe dr. Bradstreet să creadă că ea este introdusă în organism prin procedurile de imunizare, adică prin vaccinuri, care de obicei conţin tulpini virale. Editorul website-ului NaturalNews.com crede că şi ceilalţi medici dispăruţi i-ar fi împărtăşit opinia.
Problema este că, de curând, toate studiile făcute de dr. N. Yamamoto şi colaboratorii săi au fost retrase din revistele de specialitate în care fuseseră publicate. Aceasta înseamnă discreditarea respectivelor cercetări din diverse motive.
Compania europeană care produce GcMAF are probleme cu autorităţile
Între timp, nici partenerii de cercetare din Europa ai dr. Bradstreet nu o duc prea bine. Compania Immuno Biotech s-a trezit anul trecut cu conturile blocate la entitatea operaţională din Guernsey (un ţinut insular din Canalul Mânecii, care depinde de Coroana Britanică, dar nu face parte din UE) şi anul acesta cu un raid din partea oficialilor britanici din sănătatea publică la sediul lor  din Cambridgeshire, Marea Britanie. Autorităţile de sănătate publică britanice au declarat că GcMAF nu ar avea licenţă ca tratament, nu i s-ar fi dovedit eficacitatea şi ar fi contaminat, deoarece la fabricarea acestuia s-ar folosi un derivat al plasmei umane etichetat cu următoarele cuvinte: „A nu fi administrat oamenilor şi a nu fi folosit pentru producerea niciunui medicament”.
Pacienţii care achiziţionaseră tratamentul cu GcMAF de la această companie au fost insistent îndemnaţi de oficiali să ia legătura cu medicul de familie şi să continue cu tratamentul prescris de acesta.
David Noakes, fondatorul şi directorul executiv al Immuno Biotech Ltd, a declarat despre GcMAF că este absolut sigur şi eficient, deoarece compania face 9 teste de sterilitate pe toate produsele sale, folosind chiar laboratoarele guvernamentale în acest scop. El a amintit că şi în Olanda au avut necazuri similare, dar, după testare, autorităţile au confirmat sterilitatea perfectă a produselor lor, care au fost deja folosite de peste 9.000 de clienţi. Câteva măruturii ale acestora se găsesc aici.
Noakes a spus depsre GcMAF: „Este o proteină umană fabricată în mod natural în organismul oamenilor sănătoşi. Are efect doar în 50 de boli şi la circa 60% din populaţie, un rezultat mult mai bun decât în cazul medicamentelor farmaceutice, despre care nu trebuie să uităm că sunt pe locul patru în topul cauzelor de mortalitate” (după cum o recunoaşte chiar FDA, Administraţia Americană pentru Alimente şi Medicamente pe website-ul său).
Despre autorităţile britanice din domeniul sănătăţii, directorul Immuno Biotech a mai afirmat: „Nu au aprobat niciodată un medicament care să nu aibă efecte secundare. Aşa că al nostru ar fi o premieră.


Ei blochează accesul publicului la ştiinţa modernă şi protejează vechile monopoluri de miliarde de dolari ale companiilor farmaceutice, care îi finanţează. Sute şi mii de vieţi ar fi  salvate dacă ei nu ar exista. Agenţia Britanică de Reglementare pentru Medicamente şi Produse de Sănătate (MHRA) reprezintă puterea şi controlul absolute. Nici măcar nu le permit oamenilor să primească câteva miliardimi de gram de GcMAF, care este de fapt propria noastră proteină, fabricată chiar de corpul nostru. Practic, ei vor să pună licenţă nu pe un medicament, ci pe o parte a corpului uman”.
Într-adevăr, sistemul de licenţe este cel care face accesul la medicamente şi îngrijiri medicale mult mai greu şi mai scump, din moment ce patentele puse pe anumite substanţe şi metode de tratament permit crearea de monopoluri, ceea ce menţine preţurile sus. De exemplu, în tot acest timp, se lucrează la patentarea unor imunoterapii contra cancerului, care costă de ordinul sutelor de mii de euro, în comparaţie cu terapia cu GcMAF, ale cărei costuri sunt de ordinul sutelor de euro.8 comentarii:

Anonim spunea...

Nu e de mirare ce se intimpla. avem de-a face cu programul de exterminare in masa gindit de cei 1% care ne conduc la nivel global.
Binenteles ca vor interzice si discredita orice metode de reala vindecare a defectelor technice ce distrug corpul uman.
Pe site-ul pubmed daca cautam GcMAF mai gasim citeva articole publicate despre produs dar si o erata ce incearca de fapt sa discrediteze autorii respectivelor studii, venite din partea diversilor ''experti'' platiti de industria farmaceutica.
Similar se intimpla in EU si USA [eusa] cu tratamentul cu celule stem adulte, mai precis e interzisa tratarea chimica sau modificarea biologica a celuleror pacientului, ceea ce in fapt inseamna ca nimeni nu are dreptul sa reprogrameze codul genetic in scopul repararii si vindecarii pacientului, fapt technic posibil inca din 2008. Daca s-ar da voie, ar pica toata industria medico-farmaceutica si de transplant pe stilul actual, tot ce am avea nevoie ar fi doar reprogramarea unei cantitati suficiente de celule care odata reinjectate, sa elimine definitiv boala. Intr-o lume cu adevarat libera, medicii de ex. ar fi practic niste bio-ingineri capabili sa repare corpul uman. Si tot la sanatate, planul baietilor ce negociaza pe furish tratatul TTIP este sa privatizeze complet serviciile medicale din EU in cadrul unor corporatii cu sediul in USA, unde deja treaba e in marsh fotzat, unde daca n-ai bani potzi crapa in liniste in strada. Ei vor practic sa infiinteze un MEGA-SRL Transatlantic unde statele nationale sa dispara sau sa fie cit mai mici, sub 10milioane, ca sa fie usor de controlat prin intermediul mafiei locale. Daca iese o sa ajungem ca-n filmu IDIOCRACY - bine de vazut:)

un pic anonim spunea...

Unii își plâng soarta ce-i așteaptă (niște slăbani care vor pleca din această lume tremurând),alții se sacrifică pentru a face cunoscut adevăruri despre criminali și instrumentele lor.
Lupta continuă.

Anonim spunea...

Unele site-uri vorbesc de mai multe decese suspecte,parca 9 (crima sau moarte in conditii neelucidate) in intervalul a doua luni,toate victimile avand ceva in comun (in afara de faptul ca traiau in State).
Sa speram ca altii implicati in cercetarea proteinei GcMAF nu vor avea aceeasi soarta.Pentru cei interesati despre subiect,vedeti https://youtu.be/KqMohmjJ4mg

Anonim spunea...

detalii pe http://right.is/politics/2015/07/explosive-the-real-reason-holistic-doctors-are-being-murdered-34084.html

Anonim spunea...

va amintesc ca, multe produse romanesti au fost scoase de pe piata ca sa fie inlocuite cu produse care n-au niciun efect dar costa mult, astfel infiltratiile cu Boicil durau vindecau total si durau o viata, am facut astfe de infiltratii acum 20 de ani si nu mai am probleme cu zona aia. De ce putin si bun cand se poate mult si prost si constisitor.

Anonim spunea...

http://www.naturalblaze.com/2015/08/another-doctor-osteopath-found-slain-in.html

Anonim spunea...

http://www.naturalblaze.com/2015/08/another-doctor-osteopath-found-slain-in.html

Unknown spunea...

Lumea condusa de criminali in care alimentele te otravesc,vaccinurile te inbolnavesc,masinile facute sa se transporte in primul rind pe ele si apoi pe sluga acestora,electrocasnicele cu viata programata,in cap ne cerne chemtrailss, avem ploi cind nu ne trebuie, ce sa mai vorbim, traim foarte bine asa cum a fost urarea unui sef al statului si ne -am luat si tara inapoi dpa cum zicea altul.
Trai nineaca!