vineri, 11 septembrie 2015

De ce Invazia Arabă anunță un Război Total în Orientul Apropiat? Probabil că va începe în acest an…


Ca multe alte operațiuni sub steag fals, exemplul clasic fiind 11 septembrie, criza refugiaților din aceste zile pare să aibă rolul pregătirii unui război total în Orientul Apropiat, un război care are nevoie însă de o largă susținere a oamenilor simpli din Europa și SUA pentru că va fi costisitor și va presupune și multe sacrificii umane. Și cum altfel poți să obții susținerea populației pentru un astfel de război decât sensibilizând-o cu drama arabilor fugiți din calea ISIS. Care în parte este reală, în parte este confecționată și amplificată pentru a-și împlini rolul de factor declanșator al unei emoții generalizate.


Să nu uităm însă că rețeta este clasică: Primăvara Arabă, disoluția unor state arabe (culmea coincidenței :)), mari posesoare de țiței) a fost regizată de SUA și unele state europene, probabil cu complicitatea mascată a Rusiei, iar acum, aceleași state vin, în calitate de „SALVATOARE”, cu soluția crizei: gestionarea plină de „umanism” a dramei refugiaților și „răzbunarea” acestei drame printr-un război total împotriva fanaticilor arabi din ISIS pe care, aș băga mâna în foc că tot ei i-au finanțat ca să prindă putere și să lupte împotriva conducerii acelor state unde Occidentul vrea cu orice preț să introducă democrația (a se citi: o conducere marionetă, mascată de pluripartitism).

razboi-Orientul-Mijlociu

Așadar, rețeta a funcționat și de această dată: provoacă conflictul și apoi vino tot tu cu o soluție „salvatoare”, pe care, evident, tu – coautor al conflictului – o vei aplica și vei trage toate foloasele, inclusiv de imagine: „Iată, occidentalii sunt buni, nu au nimic cu lumea islamică. Ei luptă doar împotriva terorismului!”  ;)

Dacă e să privim dincolo de manipularea oficială, descoperim următoarele consecințe: 1. Desființarea treptată a rezistenței arabe în fața planurilor de globalizare; 2. Preluarea de către occidentali a rezervelor de petrol și gaze naturale din statele arabe; 3. Împlinirea Planului Kalergi de metisare a populației europene, de slăbire a identității națiunilor europene prin colonizarea continentului cu o populație arabă și africană…

Oameni buni, Statul Islamic este condamnat de mult, chiar dacă reacția de până acum a occidentului nu a fost mai deranjantă decât o înțepătură de țânțar pentru ISIS. Dar, așa cum spuneam, pentru a putea fi declanșat, războiul total TREBUIE CERUT DE POPULAȚIE. Iar pentru asta, omul de rând trebuie motivat. De aceea ISIS e încă în picioare – pentru că nu s-a atins pragul emoțional critic!

Prin urmare, Invazia Arabă anunță un Război Toatal în Orientul Apropiat. El se va declanșa atunci când lumea va cere în cor răzbunare; iar acest moment este aproape!

Daniel Roxin


obama

24 de comentarii:

Anonim spunea...

Se vrea amestecarea raselor pt a putea fi mai usor conduse.
Acum si la noi se vede promovarea migratiei si cine o promoveaza..
Si Nasul a sustinut pe cine nu trebuie.

Anonim spunea...

PROPAGANDA MUSULMANILOR

=

PROPAGANDA LUI HITLER!
ATENTI DRAGI ROMANI SUNT CU MULT MAI PERICULOSI MAI ALES IN VIITOR CAND COPII NOSTRI VOR FI ADULTI !
EUCAM SI ATENTIONAM SUFICIENT COPII NOSTRII?

Zob spunea...

Mi se pare că ordinea acţiunilor este alta.

Oligarhia capitalistă americană cu oligarhia capitalistă europeană vrea să scape de prostime adică de popoarele europene, de popoarele asiatice şi de popoarele africane. Pentru realizarea acestui scop la comandă americană se va declanşa un război generalizat în Europa. Pentru a declanşa război generalizat în Europa oligarhia americană are nevoie de europeni împotriva Rusiei şi Chinei. Oligarhia capitalistă americană va declanşa tulburări în Europa pentru a-i instiga pe europeni contra ruşilor aşa cum au făcut în prima etapă 1914 şi în a doua etapă 1940. Încercarea de extincţie a rasei europene va reuşi dacă europenii acceptă să acţioneze contra Rusiei.

Pentru a preveni instigarea la război fratricid contra Rusiei Rusia poziţionează forţe în Siria pentru eliberarea Siriei. În aceste condiţii oligarhia americană va fi nevoită să retragă trupele statului islamic şi găştile al qaida din Siria sau să le lase în măcelăria siriană.

Agentura islamică a americanilor serveşte pentru generalizarea luptei împotriva Europei. Agenturile islamice ale oligarhiei americane nu ar putea vinde petrolul capturat dacă oligarhiile occidentale nu le-ar cumpăra petrolul furat din Irak şi Siria.

Rusia şi China nu vor avea decât o singură soluţi: răspunsul războinic la agreiunile criminale ale oligarhiei americane.

florea mircea ion spunea...

Ultimele ramasite de petrol sunt vitale pentru mentinerea hazardanta a luxului occidental ,si nu numai.

Anonim spunea...

Sunt curios ce vor face in continuare cei care au facut cariera si multi bani denigrand, scuipand sau criticand pe esteuropeni????
Oare in ce lumina vor fi vazuti in continuare?????

Anonim spunea...

Dupa o perioada...toti acesti musulmani vor pretinde moschei ,respectarea jihadului....etc si pe cei mai labili si slabi din societatea noastra ii vor intoarce impotriva noastra! Veti vedea ne vor lua si capul in numele lui Allah ...un pic de timp si vor actiona suunt certa.

doina grecu spunea...

Excelent articol, menit sa deschida mintile, multumim pentru comentariul Zob, perfect complementar articolului.

D. Pavel spunea...

OBAMA STOP ISIS! mi-e imi suna retoric! De ce? Pai el este seful la vedere a acestei grupari teroriste...restul - "Guvernul Mondial" - ii doar spune ce poate fi spus public.

Lucian. spunea...

In tot acest teatru care este sustinut de serviciile secrete CIA,MI5;6 si MOSAD se doreste destabilizarea Europei si introducerea unui regim politienesc prin inscenarea unor atentate de genul Falce Flag/ Prin aceste miscari populatia va cere masuri sporite de securitate si asa va incepe un nou Spectacol spre dominare si control. Se va juca ping pong intre presupusi teroristi sau agenti mai bine zis si securitatea nationala. In spatele cortinei se afla fortele intunecate ale nobilimii negre iuzuiti si sionisti care controleaza acest Show. NU trebuie sa cadem in plasa si trebuie sa refuzam ori ce masuri sporite de securitate. Nu Sirienii sunt teroristii adevarati. Teroristii adevarati sunt cei care pretind ca ne vor apara.

Anonim spunea...

Luna septembrie este o luna importanta in istoria omenirii sa speram ca vom intelege scpul nostru in univers.
Poate in curind vom intelege cu totii cine si de ce lumea a fost intoarsa pe dos inca din antichitate.
Totul este fals sau incomplet iar cine a incercat sa spuna adevarul nu a ramas nepedepsit.
E timpu sa spunem GATA!

Lucian. spunea...

P.S
Oare de ce credeti ca dupa criza din Grecia s-a declansat exodul refugiatilor?
Pe unde trec refugiatii cu voapoarele ? Oare adevarata "criza" a fost pt a negocia acest exod care trece prin Grecia?.

Anonim spunea...

Noi suntem un popor crestin care avem radacini extrem de vechi de dinainte de crestinism .Dimensiunea spirituala a omului e viu prezenta la noi , noi ca popor ne-am aparat si sper ca ne vom apara eficient si impotriva acestor extrmisti care par atat de inofensivi si sunt atat de periculosi dragi romani.

Anonim spunea...

Excelent articol, menit sa deschida mintile incetosate si adormite... la fel si comentariul lui Lucian

Anonim spunea...

de multe ori am auzit in presa ca am fi 7 miliarde ,deci simplu si lesne de inteles ne-am imultit si urmeaza sa fim cernuti / imputinati acesta este scopu ascuns al invaziei musulmane sustinut de cei care ne considera multi ,prea multi pentru a popula o planeta atit de mica si de poluata cu gauri de in ozon .......si multe alte rele pe care le-a facut omenirea deci urmeaza sa fim rariti la 2 miliarde ......de sclavi pentru bogatii planetei care oricum sint doar citeva sute .

Anonim spunea...

Rusii si americanii se bat pe Siria.
Rezultatu se vede.

Anonim spunea...

amestecul deja a-nceput. ascultati ''muzica romaneasca 2015''pe youtube
https://www.youtube.com/watch?v=XR9oz2yAlvg.
Toata e doar texte anglo-spaniolo-portugheze pe ritmuri orientale, mediteraneene.
Ori artstii s-au prostit de cap, ori de fapt nu-s romani, ci urmasii migrantilor din imperiul otoman aterizatzi in capitala nesimtzirii neamului. Melodiile nu fac decit sa intareasca vorba 'singele apa nu se face'.

Anonim spunea...

Ungaria ne ajuta constient sau mai putin constient; multumim Ungaria.....

simona spunea...

Bine, bine ,dar de PACE n-a auzit nimeni .Chiar atat de prosti sa fim si sa nu vedem ca toata lumea (mai putin noi romanii ca de ne-am omorat industria de armament )le vinde arme ,munitie etc .Vad ca in secolul 21 nu pledeaza nimeni pt Pace .Daca chiar vor sa porneasca un razboi in Europa eu nu inteleg cati dintre noi vor muri 100-200 ,500 de milioane de oameni ,si chiar atat de prosti sa fim sa participam la razboiul lor pe post de carne de tun,cum am facut-o in cele 2 razboaie mondiale .A castigat cineva ceva ?Trebuie sa luam atitudine ,e strigator la cer niciun partid ,nici o tara din Europa n-a adus in discutie pacea .Omenirea trebuie sa se trezeasca ,de data asta nu e vorba doar de popoarele arabice sau de banii lor astia tin neaparat sa extermine rasa umana .Toate formele de canducere sunt depasite (capitalism,monarhie,comunism)E clar ca avem nevoie de o alta gandire si de o evolutie rapida a gandirii, daca nu vrem ca secolul urmator sa gaseasca ce va mai ramane din omenire in pesteri cu bate in mana.

Anonim spunea...

E TIMPUL SA NE GANDIM LA NOI CA POPOR PENTRU CA NU SE GANDESTE NIMENI LA NOI

ACESTI MUSULMANI CARE SE INMULTESC CA IEPURII SI NU RESPECTA VIATA CARE NE-A DATO DUMNEZEU,
UCID IN NUMELE LUI MAHAMED CARE A APARUT DUPA 500DE ANI DUPA DUMNEZEU IN VIS LUI MOHAMED !
SI TOT IN VIS DRAGII MIEI I S-A DICTAT BIBLIA ...O NO !SCUZE
CORANUL........
CHIAR ISLAMUL V-A FI TOTALITARISMUL DE MAINE?????
NOI CHIAR VOM PERMITE ASA CEVA????????????
NU DRAGI ROMANI NU PERMITETI MOSCHEIA DACA VA IUBITI TARA !!!!!.....
STITI CE TIN ASCUNS IN MOSCHEI?....
TOTATE TIPURE DE ARME ARME...etc ...va rog nu ajutati islamistisunt periculosi pentru nepotii nostri care nu vor avea liniste cand devin adulti din cauza acestir indoctrinati,va rog!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Aceste persone ucid in numele lui allah!
Violentano in nomele lui.
Chiar vor face parte din societaatea noastra cu moscheile lor care ascund arme?
Mie nu mi se pare adevarat!!!! De ce?
.

Anonim spunea...

http://www.ziare.com/international/ucraina/ucraina-infiinteaza-o-brigada-de-asalt-pentru-apararea-bucovinei-de-romania-1383537

Unknown spunea...

Nu uitaţi de tensiunile dintre India şi Pakistan, dacă toate acestea se vor împlini România una dintre puţinele ţări
autosuficientă are nevoie de mari şi costoase infrastructuri(spun unii) pentru a face faţă la ce ne aşteaptă.

Anonim spunea...

Diplomatici....dar ininteresul in copiilor nostrii,e necesar .

Anonim spunea...

..."aș băga mâna în foc că tot ei i-au finanțat"....Dar... cei "de peste garla" au recunoscut deja acest lucru...