miercuri, 23 septembrie 2015

Informația si Câmpul Akashic. Ce spun oamenii de știință?


Deși conceptul de Akasha este născut în spiritualitatea orientală, semnificația lui fiind aceea de memorie a Universului unde s-ar înregistra toată cuoașterea și tot ceea ce s-a petrecut vreodată, constatăm cu surprindere, astăzi, că termenul a intrat și în vocabularul unor reputați oameni de știință din România și străinătate. Cum este posibil așa ceva?

Ei bine, cercetările științifice au confirmat existența unui astfel de câmp energetic unde se păstrează orice informație care a fost eliberată în eter, de unde și asocierea cu spiritualitatea orientală. Până la urmă, mai toată lumea a auzit acest enunț celebru: în natură, nimic nu se pierde!

Oamenii de știință curajoși și nonconformiști, sparg tiparele viziunii mecaniciste și ne oferă o altfel de perpectivă asupra universului, asupra vieții…

În această emisiune realizată la nașul Tv, alături de Prof. Univ. Dr. Leon Zăgrean, coordonator al catedrei de fiziologie și neuroștiințe din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, vom vorbi despre Universul inteligent în care trăim și despre Câmpul Akashic, din perspectiva oamenilor de știință.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin


3 comentarii:

Anonim spunea...

Ceva da de gandit ca se pune ceva la cale legat de cifra sase .sase sase.
Ultimile evenimente :
1.cea mai mare moschee din Europa, pe langa care sa functioneze o universitate cu 6.mii de studenti . adica cifra sase 6.
2. Romania ar urma să primeasca in jur de 6 mii de refugiati din 66.000 de extracomunitari distribuiti din Italia şi Grecia,, iar cifra sase
3. Guvernul a aprobat cresterea numărului de angajati în Politie şi Jandarmerie. 6.400 de noi posturi vor fi înfiintate în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Iar cifra sase.
Intrebare .ceva nu miroase a bine cu cifra sase si chiar sase mii.
4. Decizia JAI nu se rediscută în CE. Este bun luată. Vom primi 6000 de euro pentru fiecare refugiat. Iar e vorba de sase si sase mii.
Lasa impresia ca cineva a pus la cale tot scenariul asta cu emigrantii si are in subconstient cifra sase. Ce organizatie satanista o fi in spatele evenimentelor .Oricum una anticrestina, anti-europeana si pro-rusa, pro-americana si pro –hebreiasca.

Unknown spunea...

Numai ca această informaţie, cunoastere se emite prin univers într-un limbaj necunoscut, sau măi bine spus ar fi ca una emisiune de radio transmisă înainte de se inventa el aparatul radio. Foarte puţin dintre oameni înţeleg informaţia şi deocamdată doar pot citii titlul.

Anonim spunea...

Bravo Daniel!
Ai realizat o emisiune cu multa consistenta si cunoastere.
Te felicit!