miercuri, 2 septembrie 2015

O cruce din piatră de peste o tonă a fost plantată pe terenul Mega Moscheii


Ghiaurii Cătălin Berenghi și Cătălin Ion au lovit din nou! Aseară, pe terenul viitoarei dorite Mega Moschei, cei doi au „ridicat o Sfântă Cruce (veche de 100 de ani) pe locul unde „Îngenunchiatul Ponta Turcitul” a „dăruit” ca din moșia mă-sii un teren pentru o Mega Moschee.”



Evenimentul se petrece la puțină vreme după ce același Cătălin Berenghi a plimbat o turmă de purcei în acest loc și a îngropat o carcasă de porc pentru a „spurca” locul și a-i determina pe musulmani să renunțe la construirea moscheii… (vezi mai multe aici)

În discuția telefonică pe care am purtat-o cu Cătălin Berenghi acum câteva ore, acesta mi-a spus, printre altele, că a informat și conducerea Patriarhiei Române despre acțiunea sa de protest și că speră ca, măcar în ceasul al 12-lea, Patriarhul Daniel va avea o atitudine în spiritul înaintașilor care se luptau cu turcii.

Părerea mea este că mai degrabă administrația Bisericii Ortodoxe Române va cere scuze „Înaltei Porți”, decât să se opună proiectului, deși criza imigraționistă cu care se confruntă Europa, ca și excaladarea radicalismului islamic sunt suficiente motive pentru a nu încuraja acțiunile de expansiune islamică pe care le dorește Ankara.

În orice caz, Cătălin Berenghi ne asigură că nu va da niciun pas înapoi și că este convins că, până la urmă, nu se va construi nici o Mega Moschee în inima Bucureștiului…
Daniel Roxin


cruce colaj

cruce mega moschee

cruce mega 3

23 de comentarii:

Anonim spunea...

Astia da patrioti nu ca ponta care face jocuri jegoase sa-si salveze cullo.Finca prea ne prostesc maharii cu drepturile omului cand vor ei sa puna la cale planurile lor jegoase.

Anonim spunea...

Well done!

But is hard to fight with all corrupt political mass, especially from Romania. Anyway, good luck and perseverance!

Anonim spunea...

Sunt orbi si inconstienti cei care ne conduc,nici nu ma mira,se vede cata indolenta fata de Romania dau.,asta denota incultura.
In Olanda aproape pe fiecare strada exista cate o moschee,nu va puteti imagina parerea olandezilor la asa ceva nu le convine cand pe strada lor se construieste alta moschee,sunt asimilati total ce musulmani,platesc tribut istorie ca deh,nordici au fost si sunt creatori colonialismului,acum sa suporte,dar nu le convine absoult deloc,intr un orasel de langa Amsterdam au vrut sa deschida o scoalq islamista,nu li s a dat acceptul la acesta cerere.
Deci concluzia este ca olandezi nu sunt tocami poporul religios al Europei,dar le sta in gag cand pe strada lor se deschide alta moschee.,sunt asimilati total de musulmani,se si vede cq peste sute de ani nordul Europei va fi total unil islamic din pacate,asta este si ideea sa ne asimileze incet,incet.,sa mearga si popoarele crestine sa construiasca catedrale in tarile musulmane,atunci sa vedem vom fi acceptati. Vai de capul vostru de politicieni orbi si incapabili.

Anonim spunea...

Foarte bine au facut cei doi tineri, sper sa se alature si altii, sa stie tovarasii ca pe-aci nu se trece. Nici macar turcii nu si-au permis sa ridice moschei pe teritoriile administrate de romani, timp de aproape 700 de ani, iar acum o sa fie una intr-o Romanie condusa de alogeni, datorita unei populatii de oi pasive care nu-si cunoaste interesele. In sfirsit cineva cu 'cojones', ca ale conducatorilor nostrii iubiti lipsesc cu desavirsire, ei fiind eunucii servili alesi sa indeplineasca planul finantei mondiale de a crea un amalgam exploziv in Europa, care sa duca in final la un razboi mondial, cu distrugerea tuturor religiilor si popoarelor actuale si instalarea noului regim planetar totalitar peste o populatie obedienta, fara vreo identitate clara['omul nou'de care tot pomeneau kominternistii]. Baietzii mondialisti exploateaza in cazul de fatza religia, care dupa cum zicea si Seneca, e adevarata pt oamenii simpli, falsa pt cei destepti si folositoare pt politicieni. Nimeni nu discuta in media romaneasca din aceasta perspectiva, ca le temura chilotzii c-o sa-si piarda postuletzul cald de ziarist. Romanii ar trebui sa iasa in strada sa se opuna primirii de imigrantzi de genu asta. Odata intratzi, n-o sa mai scapam de ei, vor fi mai rai ca tziganii. Merita de vizitat situl http://www.barenakedislam.com/ sa vedem la ce ne putem astepta. Romanii sa fie atenti ca daca apa e prea mare, cara toate pietrele la vale.

Anonim spunea...

apropo de erdogan si sustinatorii americani, interesati in crearea unui nou imperiu otoman:
# https://www.youtube.com/watch?v=QkHexfKotro - cum mai ''prevesteau'' dinsii inca din 2013: Published on Jul 18, 2013 # Stratfor Founder and Chairman George Friedman and Chief Geopolitical Analyst Robert D. Kaplan discuss the fraying of nation-state entities and the rise of sectarianism across the Middle East. For more analysis, visit: http://www.Stratfor.com
# http://tarpley.net/us-media-hiding-isis-czar-allens-putsch-setting-up-turkish-controled-safe-haven-for-terrorists-in-northern-syria/
# http://tarpley.net/morning-briefing-2005-08-05/
Putin Issues Ultimatum to Turkey: Stop Supporting ISIS Terrorists or Face Break in Diplomatic Relations; Tells Erdogan to “Go To Hell”; Threatens “Big Stalingrad” For Turkish and Saudi-Backed Fighters in Syria; Russia Will Work with Iran and China to Save Syria From Hypocrite Dictator Erdogan; Moscow Concrn Reflects Cold Coup by US ISIS Czar Allen to Push Terrorist Forces East Towards Iran and Russia; Americans Must Demand #Fireallen4Isis Now

Anonim spunea...

Foarte bine a facut. Musulmanii nu au ce cauta in Europa, leaganul civilizatiei si al democratiei. Acesti tribali nu inteleg democratia si faptul ca libertatea unuia se termina unde incepe libertatea celuilalt. Conducerea tarii trebuie pusa la zid, la fel ca si UE, care nu vrea sa inteleaga ca acesti tribali nu au ce cauta in Europa

D. Pavel spunea...

Cinste lor si parintilor care i-au educat in spirit romanesc si crestinesc!

Greywolf spunea...

Dupa umila mea parere n-au facut decat greseala de a vopsi porcii tricolor la fel cum a gresit si Funar cand a vopsit bancile in rosu galben si albastru iar ungurii stateau cu fundul pe ele in bataie de joc.

Anonim spunea...

Pai daca ati pus crucea faceti si o bisericuta de lemn ,maramureseana.

CelCeCrede spunea...

Cand ai un fanariot in fruntea tarii...ce vreti ? Noi nu ne confruntam su imigrantii care vor sa ne impuna Coranul...noi ii avem deja in fruntea tarii...pacat...
Apropo : sa nu ii spuneti lui Brancoveanu ca a murit degeaba pentru ca noi sa fim, INCA, DACI.

Anonim spunea...

Era frumos sa faca o ferma de porci.

Anonim spunea...

Cand uiti de unde vii si cine esti, si te mai crezi si varful civilizatiei descoperi lucruri "noi" cum ar fi "fenomenul freezing rain" sau terorismul. Pentru cine nu a uitat astea-s fumate de mult. Poate o teapa pe langa crucea respectiva le-ar aduce aminte cu cine au de-a face celor care vin sa ceara pamant.

,Alexandru

Anonim spunea...

Semnati petitia prin care il sustinem pe Catalin Berenghi, trimiteti si prietenilor, postati pe facebook:

http://www.petitieonline.net/petitie/45583153

Anonim spunea...

https://deveghepatriei.wordpress.com/2015/09/02/vladimir-imigrantii-musulmani-sa-traiasca-ca-in-estul-ortodox-daca-nu-sa-plece-la-ei-acasa/
Aceeasi problema la Moscova,raspunul lui Putin dat regelui Arabiei la aceasta problema il puteti vedea pe acest link.,

Anonim spunea...

DRAGI ROMANI NU DORMITI !EU AM INCERCAT DOAR SA II SUGEREZ UNEI MUSULMANE SA DEA DE MANCARE COPIILOR CAND TIN EI RAMADAM ....FIIND CROITOREASA EI AICI IN ITALIA ....MAAI MAI CA A SARIT IN SUS CA AM DESCHIS GURA...........
CHIAR SI LA MILANO DE ANI DE ZILE SE LUPTA PTR. MOSCHEA LOR ....DAR NU O VOR AVEA NICIODATA A ZIS BRUNO UN DOCTOOR CONTABIL CARE MI-A FACILITAT LUAREA CETATENIEI ITALIANE MIE SI FIULUI MEU MINOR..
PESTE TOT IN LUME FOLOSESC ACELEASI PRETEXTE ....CA SE VOR RUGA PE STRAZI....

ACETI DOI CONCETATENI CARE AU PROTESTAT LINISTITI ! ACESTI ROMANI ACESTI ADEVARATI BARBATI DA!
PROBLEMA E UNDE SUNT TOTI CEILALTI
SA ZICEM CAVALERII NOII CAVALER TEMPLARI AI ROMANIEI? ..
OARE INTR-ADEVAR E DOAR , DOAR O
COINCIDENTA CA ACEASTA NATIE DE TIRANI
CARE TRATEAZA FEMEILE CA PE SCLAVE VOR TOTUL CHIAR ACUM CAND SE INCEARCA CONSTTRUIREA
CATEDRALEI NEAMULUI NOSTRU
NOI TREBUIE SA CONSTRUIM CATEDRALA NEAMULUI NU A ALTOR POPOARE CARE NE-AU
JEFUIT INTOTDEAUNA
DRAGI ROMANI DE CE VOR SA O FACA TOCMAI LA BUCURESTI???????????????????????????????????

Anonim spunea...

las ca-i primesc nemtii pe imigranti; planul pentru multi din ei va fi sa-i faca mercenari in noua politie a uniunii europene; si-atunci vai de fundu' nost' 'a fi!

un pic anonim spunea...

Turcaleții să ne dea sabia lui Ștefan cel Mare. Ar trebui pusă o copie acolo, le e frică de ea ca de tămâie!

Gabi spunea...

In ziua de azi doar cei strambi,hoti,inculti,javre,jigodi,ipocriti,"POLITICIENI",ajung sa conduca la toate nivelurile. Legile sunt doar pentru minoritati,trantori, hoti,iar pentru cei corecti doar munca si TAXE.
DREPTURILE OMULUI SUNT "CONTRA"OMULUI(acelui care este om)restu care nu au acest atribut sunt protejati...de legi si drepturile OMULUI.

Anonim spunea...

Nu am o mare simpatie pentru popime, doar pentru cei vrednici, insa Romania e si va ramane ortodoxa. Asa cum au fost mosii si stramosii nostri, Eroii care ne calauzesc si lumineaza. Si mai cred in Oameni pe care Providenta i-a ales si nu degeaba, ca Arsenie Boca. In fata lor ne suntem datori noua insine.

Anonim spunea...

Barbati in toata firea, incet incet ne amintim cine suntem.

Zob Gheorghe spunea...

Nu vă amăgiţi cu religia. Nu este aici luptă între religii şi culturi ci este lupta între rase. Aici este vorba de lupta extraeuropenilor împotriva europenilor. Religia zeii, dracii şi alte căcaturi sunt numai mijloace în raport cu scopul urmărit de extraeuropeni. Extraeuropenii luptă pentru dominaţie împotriva europenilor. Aici numai forţa decide. În spatele aşazişilor islamiştii stă oligarhia americană străină de Europa şi potrivnică ei.

Anonim spunea...

zobila, fara credinta esti ca frunza batuta de vant, important e s-o ai, chiar daca nu ti-o recunosti! De lucrul asta depinde taria noastra de a rezista, dincolo de contextul european, asa ca mai domol!
Si inca ceva: ortodoxia, pentru noi, nu e "religie", e credinta noastra sub care am rezistat secole lungi, o vesnicie!

Anonim spunea...

nu se poate ca politicienii unei tari sa aprobe construirea unei megamoschei intr-o tara care nu are populatie majoritar musulmana.eu traiesc in austria, aici turcii sunt foarte numerosi,cu toate astea nu au moschee construita .de ce la noi se face asa ceva?este strigator la cer ,nu stiu ce rau ar mai putea face,astia ar trebui sa fie judecati ca tradatorii de tara.