luni, 7 septembrie 2015

Petiție împotriva lui Alexandru Florian, directorul institutului „Elie Wiesel”. Semnează și dă mai departe!!!“Nu te rugăm să ne iubeşti Neamul, Tricolorul, Portul Naţional, Patria, Cultura, Istoria sau Eroii, dar îţi cerem să respecţi Fiinţa Naţională şi Universală Românească!”, acestea sunt cuvintele scriitorului Lauraian Stănchescu în invitația făcuta la nivel național și mondial, tuturor celor ce simt românește și pot semna petiția împotriva lui Alexandru Florian, directorul institutului „Elie Wiesel”.


“Alexandru Florian, Poporul Român te declară indezirabil!” este titlul cu care petiția on line a fost demarată de românul Laurian Stănchescu.

Petiția vine după comunicatului de presă lansat oficial:

“În urma atacului barbar, plin de ură şi dispreţ, a prigoanei publice împotriva tezaurului naţional, a spiritualităţii şi eroilor neamului românesc, cer imperios şi în regim de necesitate desfiinţarea institutului “Elie Wiesel,” retragerea cetăţeniei, expulzarea din ţară şi declararea ca persoană indezirabilă a lui Alexandru Florian, directorul institutului antiromânesc mai sus amintit.

Susţinut de Guvern şi plătit cu sume mari din buzunarele noastre sărace, acest inchizitor sinistru reîntors din întunecatul Ev Mediu, decapitează şi însângerează sub ochii noştri memoria poporului român, nelegiuieşte cultura şi istoria naţională, desacralizează o întreagă naţiune română. Nici o naţiune contemporană nu mai trăieşte o astfel de agresiune.

Fac un apel public către statele lumii şi conducătorii lor, să răspundă strigătului poporului român, autorităţile noastre fiind date dispărute de un sfert de secol.” Laurian Stanchescu, Membru titular al Uniunii Scriitorilor din România, Preşedintele fundaţiei “Ideea Contemporană”.

Laurian Stănchescu este un luptător pentru valorile neamului românesc, un luptător pentru păstrarea moștenirii naționale. Tot el este cel care de ani de zile se luptă pentru recunoașterea lui Avram Iancu drept erou naționl, propunere respinsă anul acesta de președintele Klaus Iohannis, același președinte care, în schimb, a semnat legea anti legionară și anti națională. Unul din efectele deciziei prezidențiale este și refuzul TVR de a mai transmiste în direct luna aceasta, așa cum o făcea de ani de zile, spectacolul folcloric de la Ţebea, eveniment organizat în memoria celui căruia i se spunea Crăişorului Munţilor.

Ce ne așteaptă și unde vom ajunge? Se întorc în morminte înaintașii noștri…, este timpul să ne trezim.

afis


Mădălina Corina Diaconu

11 comentarii:

chirita lepadatu spunea...

Sunt impotriva prezentei pe teriroriul Romaniei a institutului " Elie Wiesel"

Anonim spunea...

cerem expulzarea acestuia din tara si averea confiscata.

doina grecu spunea...

Unde esti tu Doamne Neam Roman?

Eminescu186 spunea...

Comentariu sub forma unei compozitii proprii

Zamolxis

Zamolxis-Zeu traieste,
Rasare peste daci,
Ca Zeu al nemuririi,
Peste un neam din Traci.

In fiecare suflet
De dac e-o asteptare,
O sete de lumina
Si de eliberare.

Batranul Zeu pe tronu-i
La Dacia vegheaza,
Cand fiecare dac,
In ruga-ngenuncheaza:

"O, Zeu al nemuririi,
Ne vina-n ajutor,
Nu vezi durerea noastra,
A dacului popor?"

Zamolxis dintre ceruri,
Raspunde fulgerand:
"Ridica-te popor,
Si nu mai sta plangand!

Te-nalta dace-n ceruri,
Ca vulturul cand zboara,
Si cazi peste dusman,
De il doboara!

Fii vultur astazi dace,
Si nu mai mai fi gaina,
Inalta-te semet,
In zbor catre lumina!

De vrei cu-adevarat
Sa-ti vin in ajutor,
Tu dace-nfrunta moartea!
Fi-vei nemuritor!"

D. Pavel spunea...


Am semnat.
Dar NU numai atit! Acest Alexandru Florian - "evreu" khazar la baza si fost activist de partid in PCR (de la 21 de ani!) - ar trebui dat in judecata pentru TRADARE NATIONALA in folosul unor grupuri sioniste din afara tarii! Punct!

Anonim spunea...

Buna ziua,

petitie ar fi necesar sa facem si pentru intentia acestor vanzatori de tara si neam care au pretentia nu doar sa aiba o pensie uriasa dar si salariu sa fie la fel in conditiile in care mii de romani muncesc pentru 700 de lei pe luna;
petitie sa facem si pentru ca poporul trebuie sa acopere tunul dat de ASTRA ;
de ce nu se confisca averile celor ce au condus institutia in vederea recuperarii pagubei ,de ce tot omul de rand trebuie sa plateasca,de ce dumnezeului tacem cand se spune cu nonsalanta :,,asigurarile se vor dubla pentru a putea acoperi suma de 750 de milioane,,

Anonim spunea...

Ar trebui semnata si o petitie pentru persoanele de etnie roma care ruineaza imaginea Rominiei atit pe plan national dar cel mai mult international.

Anonim spunea...

Vom intoarce tara asta la ceea ce ar fi trebuit sa fie. Acum suntem atat de multi incat NIMIC NU NE MAI POATE STA IN CALE!

Anonim spunea...

- Cum va putem contacta, unde se poate semna acest protest?

Anonim spunea...

buna ziua,

am mai trimis un mesaj,(nu stiu de ce nu este afisat),
in care spuneam ca ar trebui sa facem petitie si pt ca aceste jigodii care ne conduc vor si pensii si salarii uriase (gratie muncii lor de a vinde tara si de a ne saracii!!!)in timp ce mii de romani au 700 lei pe luna;
sa facem petitie si pt ca tunul de la ASTRA tot poporul trebuie sa-l acopere in loc sa confiste averea celor ce au dat ,,gaura,,;
sa fim si noi intrebati daca vrem gazduirea imigrantilor ,caci pt ei s-a gasit solutie de cazare si hrana dar pt oamenii strazii acestei tari nu sunt solutii,continua sa doarma in canale si sa manance din gunoaie;
cam ce-ar trebui sa ne mai faca ,ca sa facem si noi ceva?

Anonim spunea...

singura petitie cate se poate face e ca sa-l interneze pe baietzasul florian a balamuc, in rest e tacere