miercuri, 22 septembrie 2010

Cercul poeţilor dispăruţi


Un film emoţionant, tulburător, care atinge sufletul cu adevărat... „ Cercul poeţilor dispăruţi” ne vorbeşte despre curajul de a ne găsi propria cale, propriul limbaj; despre îndrăzneala de a fi noi înşine, de a fi autentici într-o lume sufocată de convenţii şi ambiţii, într-o societate care vrea să ne trăim viaţa ascunşi în spatele măştilor agreate de ea.
Cu ingeniozitate şi sensibilitate, acţiunea filmului se concentrează asupra unui fragment din viaţa unor tineri pe care un profesor nonconformist îi convinge că adevăratul sens al vieţii este pasiunea, creativitatea, iubirea...
Cu: Robin Williams

Daniel Roxin

Filmul poate fi vizionat la o calitate bună aici:


Notă: Pentru ca filmul să nu se întrerupă, accesează linkul de deasupra cadranului de vizionare şi urmaează paşii  indicaţi. În cazul în care nu faci acest lucru filmul se va întrerupe după 72 de minute, pentru o perioadă de alte 54 de minute. În continuare vei avea două opţiuni: să aştepţi 54 de minute pentru a-l putea viziona (în această situaţie, după o oră accesezi linkul de deasupra şi apoi revii şi reporneşti filmul exact de unde  l-ai lăsat) sau să te abonezi la site-ul care îl găzduieşte şi să îi vezi continuarea imediat. Filmul merită să treci peste acest incovenient.

Niciun comentariu: