vineri, 29 octombrie 2010

Câinele "CREDINŢĂ" - Uimitor!!!

Este un câine născut în Ajunul Crăciunului anului 2002. S-a născut cu 3 picioare - 2 sănătoase (cele de la spate) şi unul din faţă anormal, care a trebuit amputat. Desigur, nu putea să meargă când a fost fătat. Oricum, mama lui l-a părăsit.


Primul său stăpân nu a crezut că poate supravieţui şi de aceea s-a gândit că ar fi mai bine să-l “adoarmă”. Însă noul stăpân, Jude Stringfellow, l-a întâlnit si a dorit să aibă grijă de el. Ea a fost hotărâtă să antreneze acest câine şi să-l înveţe să meargă singur. De aceea, l-a botezat "CREDINŢA".

Pentru început, ea a pus câinele “Credinţa” pe o placă de surfing pentru a-l obişnui cu mişcarea. Mai târziu, ea a folosit unt de cocos pe o lingură scobită, ca momeală şi recompensă pentru ca el să stea vertical (pe picioarele din spate) şi să ţopăie în jurul ei. În acelaşi timp, alt câine din casă îl ajuta şi-l încuraja de asemenea să meargă. În mod uimitor, după numai 6 luni, ca o minune, Credinţă a învăţat să stea în echilibru pe picioarele din spate şi, prin sărituri, să meargă. După un alt antrenament în zăpadă, el a învăţat să meargă păşind ca o fiinţă umană.


Lui Credinţă îi place acum să se plimbe. Oriunde se duce, atrage toţi oamenii în jurul său. Acum a devenit faimos pe scena internaţională. A apărut în ştiri de presă şi în programe TV. A fost tipărită şi o carte despre el, numită “Cu puţină Credinţă”.Actualul stăpân, Jude Stringfellow, care l-a învăţat să meargă, pregăteşte o călătorie în jurul lumii pentru a predica faptul că cineva, în ciuda unui corp imperfect, poate avea un suflet perfect.Totdeauna în viaţă există lucruri nedorite. Sper însă că acest mesaj va aduce fiecăruia un nou mod de a gândi despre ceilalţi şi că fiecare poate aprecia şi poate mulţumi pentru fiecare zi minunată care urmează.
"Credinţă" este o demonstraţie continuă a Puterii Vieţii!
 Material primit pe e-mail.