sâmbătă, 18 decembrie 2010

Tehnologii de dezvoltare umană - Vital Protect


Protejeaza-te de actiunea nociva a radiatiilor cu care intri in contact!
(Telefoane mobile, telefoane fixe fara fir, cuptor cu microunde, televizor, calculator, fire de inalta tensiune, radio, etc.)
Stii cat de mult esti afectat de radiatiile electromagnetice?
Pe langa nivelul de stres si de incordare zilnica cauzate de ritmul agitat si presant al vietii sociale, mai exista si alte surse perturbatoare. RADIATIILE ELECTROMAGNETICE, chiar daca nu le vezi cu ochiul liber, te inconjoara aproape oriunde mergi, iar „imbratisarea” lor te seaca de energie la propriu. 

De unde provin aceste radiatii si de ce sunt atat de nocive?
 
Reteaua de fire electrice din casa si de afara sau cea de inalta tensiune, televizoare si monitoare de calculator cu tub catodic, telefonia mobila, internetul wireless, cuptorul cu microunde, telefoane fixe moderne fara fir, radioul, etc. Antenele si releele instalate pe blocuri sunt un motiv de ingrijorare VIZIBIL. Sunt din ce in ce mai putine locurile unde radiatiile electromagnetice nu au patruns. La ora actuala, exista suficiente informatii despre pericolul expunerii pe o perioada indelungata la aceste unde nocive, insa atentia este focalizata mai mult pe folosirea telefoanelor mobile, despre care cu siguranta se stie deja ca reprezinta o sursa majora de radiatie. Mai mult, incepe sa fie din ce in ce mai discutata legatura acestora cu aparitia tumorilor cerebrale.

Situatia este critica si alarmanta in conditiile in care Organizatia Mondiala a Sanatatii a realizat si publicat deja un studiu (pe o durata de 10 ani) prin care trage un semnal de alarma in legatura cu folosirea regulata a celularelor, lasand la vedere concluzia ca utilizarea lor duce la aparitia cancerului la creier.

Cumulate, efectele fiecarui tip de radiatie in parte au consecinte dezastruoase asupra organismului uman. In Anglia, dupa introducerea sistemelor de internet wireless in scoli au aparut multe cazuri de leucemie la elevi dar si la profesori. Acum deja au inceput sa fie scoase si inlocuite cu sistemul clasic cu fir. Daca tu crezi ca nu esti afectat de aceste radiatii, deschide radioul sa intelegi cate posturi (unde radio) sunt in camera ta, porneste televizorul sa vezi cate posturi prinde antena de satelit (semnal satelit), sau direct de la statiile locale TV; cate retele de telefonie mobila au semnal (electro-magnetic) simultan in camera ta? Ca sa nu mai vorbim de satelitii militari si stiintifici, statiile radio civile (taxi, salvare, etc) sau de alt gen (pompieri, politie, etc), modemurile vecinilor, etc. O mica perturbare ocazionala nu este o problema pentru organismul tau. Dar TOATE aceste semnale prezente CONTINUU in mediul tau iti afecteaza intregul organism nu peste ani ci mult mai rapid. 

Chiar daca panza de unde electromagnetice este invizibila, efectele ei sunt puternic resimtite, sub multiple forme: de la „simple” dureri de cap, aritmii, ameteli, nervozitate, nevoia de a consuma tigari si cafea, somn nelinistit si intrerupt, stari de oboseala permanenta, respiratie ingreunata, afectarea memoriei, depresie, afectiuni diverse la nivel fizic (eruptii, alergii, greata), pana la cancere (al pielii, leucemie, de san, la creier, etc.). Si desigur pe plan social si profesional efectele sunt tot negative: oboseala si incapacitatea de a te concentra duce la performante scazute, greseli mici sau mari si chiar la accidente.

Ce spun oamenii de stiinta?
 
Studii ale unor cercetatori de specialitate au subliniat clar legatura dintre expunerea la campuri electromagnetice si dezvoltarea a numeroase boli. De exemplu, in 1973, medicii Z. Gordon si M. Tolgskaia, membri ai Academiei de Stiinte Ruse, au demonstrat ca radiatiile slabe de microunde altereaza celulele nervoase ale hipotalamusului. Dupa 5 luni, celulele care secreta neurotransmitatori se atrofiaza complet. De asemenea, cercetatorul J.J. Noval a concluzionat ca radiatiile electromagnetice de foarte inalta frecventa blocheaza producerea neurotransmitatorilor si genereaza o epuizare la nivelul cortexului si a sistemului imunitar.

Medicul american Beeker a realizat studii aprofundate care arata ca multitudinea campurilor electromagnetice artificiale care se intalnesc intr-un oras dezvoltat (emitatoare radio si TV, antenele de telefonie mobila, linii de inalta tensiune, radiatii ale aparatelor casnice, cuptoare cu microunde, aparate TV, calculatoare etc.), genereaza un fel de zgomot electronic care afecteaza memoria, degradeaza sistemul imunitar si provoaca maladii cum ar fi cancerul sau diverse tulburari mintale si comportamentale (depresie, nevroze, etc.). Conform studiilor lui Beeker, victimele sinuciderilor traiesc in majoritatea cazurilor intr-un mediu electromagnetic cu 22% mai intens decat alte persoane. De asemenea, expunerea la campuri electromagnetice puternice anihileaza producerea norepinefrinei (neurotransmitator) fapt ce favorizeaza aparitia depresiei. Numarul de accidente este cu 40% mai mare in zonele supuse unor campuri electromagnetice intense. 
În 1984, dr. Wendell Winter de la Universitatea din Texas a declarat ca tumorile canceroase se dezvolta de 600 de ori mai repede cand subiectul este supus la un camp electromagnetic de 50-60 Hz (frecventa liniilor electrice). 
Inca din 1964 la Geneva, Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat oficial ca expunerea la campuri electrice de foarte inalta frecventa ar putea altera comportamentul celular, fiziologic si psihologic. In plus, ca urmare a datelor prezentate, O.M.S a concluzionat: „Studiile de care dispunem astazi ne indeamna sa evitam orice expunere inutila la campuri electromagnetice.”
Dincolo de statistici si studii realizate, fiecare invata pe pielea lui. Unii oameni ignora informatia, ignora chiar si simptomele resimtite pana cand organismul lor cedeaza definitiv si dezvolta boli si dureri inimaginabile. Speram ca tu faci parte dintre acei oameni care gandesc cu adevarat constructiv, primesc informatia si iau masurile necesare, asa incat sa se puna la adapost si sa traiasca bucuria unei sanatati echilibrate. Nu intamplator citesti acum aceste randuri, iar pentru tine exista o veste excelenta:

Te poti proteja impotriva radiatiilor cu un maxim de eficienta!
 
Cea mai sigura cale este desigur evitarea totala a acestor radiatii invizibile. Dar, realist, nu putem renunta la civilizatie, la avantajele tehnologice moderne si pentru asta platim un pret suplimentar care este sanatatea noastra. Intre cele doua extreme iti recomandam moderatia si de cate ori este posibil redu la strictul necesar utilizarea telefonului sau expunerii la orice tip de radiatii EM. Acestea sunt masuri pasive care tin de responsabilitatea fiecaruia.
O masura activa care te va ajuta sa contracarezi cea mai mare parte a acestor efecte nocive este VITAL PROTECT. Principiul pe baza caruia functioneaza acest aparat este simplu: exista o frecventa de rezonanta care ne branseaza la energiile vitalizante si binefactoare ale Pamantului denumita Schumann (dupa cel care a vorbit pentru prima data despre ea, Otto Weber Schumann). Oamenii de stiinta afirma ca aceasta frecventa de rezonanta este ritmul oscilator al campului magnetic al Pamantului. Experientele efectuate au demonstrat ca daca in apropierea imediata unei fiinte umane (de exemplu) exista un generator pe frecventa Schumann, creierul devine imun la radiatiile nocive din mediul inconjurator. Si invers, perturbarea acestei frecvente la nivelul organismului duce in scurt timp la boala. Studiile NASA au confirmat aceste experiente, astfel incat acum cosmonautii folosesc acest gen de dispozitive si in spatiu pentru protectie si refacerea vitalitatii. VITAL PROTECT creeaza un camp de protectie pe o raza de 2 metri in jurul sau.

De ce functioneaza VITAL PROTECT si care sunt cele mai importante beneficii?

Este un aparat cu structura radianta alcatuita prin combinarea unor spirale realizate din metale nobile si o retea de cristale. Aceasta structura genereaza un vortex care echilibreaza energiile de-a lungul coloanei si asigura o purificare continua a campului subtil al fiintei. Simpla ei prezenta langa un subiect produce o echilibrare a energiilor vitale si astfel, organismul devine imun la influente radiante nocive.

Ai nevoie de protectie atat in timpul zilei, cat si pe timpul noptii – fie ca lucrezi, fie ca dormi. Este foarte important sa dai randament in ceea ce faci si la fel de important sa te odihnesti profund. De aceea, este cu adevarat necesar sa te folosesti de un aparat practic pe care sa-l poti lua oriunde cu tine, sa nu ocupe mult spatiu si sa fie usor. Poti tine VITAL PROTECT atasat la curea, in buzunarul de la haina sau in geanta langa tine. 

Retine ca Vital Protect te conecteaza la energiile vitale ale Pamantului si iti echilibreaza fiinta integrand-o in armonia Universului cu ZERO eforturi din partea ta. Este practic o conexiune puternica la Forta Vitala a vietii pe Pamant.

Suntem pasionati de rezultate concrete si imediate atunci cand vine vorba de sanatate. Suntem orientati in permanenta spre atingerea celei mai inalte stari de sanatate, de aceea suntem neobositi in cercetarile noastre si in daruirea cu care venim spre tine, gasind solutii practice pentru sanatatea ta. Cu eforturi de calitate si rezultat pe masura – Vital Protect a fost creat sa te protejeze impotriva radiatiilor nocive din mediul inconjurator, dar si sa aduca un plus de efecte pozitive. Enumeram in continuare beneficiile folosirii lui asa cum au reiesit din testele efectuate, dar si din marturiile miilor de utilizatori VITAL PROTECT:
  • genereaza o frecventa benefica la nivelul creierului;
  • creste rezistenta la oboseala si stres;
  • amplifica forta vitala;
  • fortifica sistemul imunitar;
  • creste potenta;
  • amplifica spiritul de observatie (astfel, evenimente care în mod normal trec nesesizate sunt integrate armonios printr-un proces sinergic);
  • protejeaza impotriva influentelor subtile nocive (ganduri negative proiectate spre subiect, magie neagra, etc.);
  • mareste rezistenta la poluare fonica;
  • protejeaza campul vital al oricarei persoane care se afla in apropierea unor locuri cu energie joasa (spitale, cimitire, zone in care se produc frecvent accidente, etc.)
Mai multe aici: AIM Group

12 comentarii:

cris spunea...

In curand, aceste dispozitive nu vor mai fi suficiente, vor aparea altele si altele, intrucat sursele de poluare si care ne pericliteaza sanatatea sunt multiple, cele provenite din undele electro-magnetice fiind numai o parte. Unde se va ajunge in felul acesta?! Teama este mentinuta, chiar perpetuata prin astfel de gadgeturi de protectie..
Personal, fara intentia de a influenta sau ofensa, il consider un motiv de stres in plus, ceva care limiteaza mai mult, in loc sa elibereze.

Daniel Roxin spunea...

Te inseli. Aceste influente negative exista si este un exercitiu de inteligenta sa faci ceea ce se poate pentru a te proteja. Eu nu vad cum ar putea fi perpetuata teama prin astfel de aparate de protectie. E ca si cum am spune ca daca ne imbracam gros iarna asta inseamna ca ne amplificam in acelasi timp teama de frig si degeraturi. Si atunci ce sa facem? Sa ne plimbam in tricou la -10 grade si sa ne prefacem ca e vara? :)

cris spunea...

Consider doar ca exista metode mai simple si mai naturale de a ne proteja de astfel de influente nefaste, care, de altfel, nu cred ca sunt cele mai periculoase. Iar aflarea acestor metode tine de fiecare in parte. Apoi, Daniel, faptul ca tu si alte cateva persoane veti adopta genul asta de protectie, ce diferenta va face?! Majoritatea nu va face asta. Cu ei ce se va intampla?..

Anonim spunea...

Il "folosesc", port cu mine, de cam 6 luni de zile.
Am senzatia ca singurul efect a fost la inceput (placebo), dar poate sunt subiectiv .

Oricum sunt multe cuvinte fara acoperire, as vrea sa vad si eu studiile _stintifice_ care s-au facut asupra aparatului asta "VITAL PROTECT"...
Care sunt acele teste efectuate ? Si marturiile _miilor_ ?!!?
Oh God ... cat bull$%$#% marketing. Ma rog, poate nu sunt eu informat.

Nu sa mi se spuna doar la ce concluzii au ajuns alti oamenii de stiinta legate de niste domenii conexe, si sa foloseasca aceste concluzii ca reclama pentru aparat.

Asa pot sa iau si eu un cristal, fac un circuit electronic in jurul lui, ii bag o prefata in prezentare ca aia din sectiunea de mai sus "Ce spun oamenii de stiinta?" , si uraaa ... ce aparat revolutionar am facut.

In fine, doar o parere ... subiectiva. La mine n-a aparatu na- avut efectul scontat. :p

Probabil prea multa energie perturbatoare in jur. Poate trebuia sa iau 2 3 aparate veti spune. :p
si sa port unu la gat, unu la genunchi, si altu la centura..

Daniel Roxin spunea...

Si de unde am putea sti ca vorbele tale au acoperire, suspiciune pe care o ai si tu vis-a-vis de ce se spune derspre acest aparat? De unde stim noi ca ai folosit cu adevarat un aparat de acest fel, timp de 6 luni?...

Anonim spunea...

Evident, nu aveti de unde stii. Deasemenea nu m-am monitorizat foarte atent, nici nu as fi avut cum. Ar fi trebuit sa fiu monitorizat de cineva din exterior pentru obiectivitate.

E doar parerea lasata mie, dupa cum spuneam, _subiectiva_. Plus ca e posibil ca schimbarile sa fie imperceptibile si eu sa nu-mi amintesc cum eram defapt cu adevarat acum 6 luni.

Doar ca mi-ar fi placut sa vad studii serioase cu privire la acest aparat, si altele din acelasi gen, din care sa reiasa clar utilitatea lui, si faptul ca nu este doar un efect placebo.

Fiecare sa incerce daca simte sa faca asta, si daca are bani si timp pentru experimente.

Multa sanatate tuturor ;)

Anonim spunea...

Dispozitivele orgonice au un efect de protectie asemanator.Nu stiu daca este adevarat sau doar coincidenta,dar in zonele unde energiile benefice corpului sunt evidente si aici ma refer mai ales in zona manastirilor si bisericilor cu har,s-au instalat antene de telefonie mobila.Din cate am citit,ar fi posibil sa fie dotate cu dispozitive de captare a energiilor(vampirism energetic).Exemple Sinca Veche(BV),Apostolache(PH).Ce crezi?
As mai dori sa-mi spui ce se intampla cu documentarul Copilul perfect(spirituale).Nu mai poate fi vizionat.

Daniel Roxin spunea...

Se stie deja ca se opereaza cu ajutorul anumitor antene in directia perturbarii campurilor noastre energetice, ca un mijloc de manipulare si control. Prin urmare, e posibil ca aceste antene de telefonie sa fie pozitionate premeditat in apropierea unor zone incarcate spiritual, tocmai pt a perturba zona si a diminua influenta lor spirituala.

Daniel Roxin spunea...

Am verificat. Blogul pe care este postat acest film nu mai este functional. Nu stiu de ce...

Anonim spunea...

Salut! Am si eu un astfel de aparat. La inceput am fost neincrezator, asa ca l-am testat pe oameni care habar nu aveau de placebo si nici nu stiau de existenta acestui aparat. Astfel am eliminat din start placebo, respectiv autosugestia. Sa revin...copii foarte raciti de 2 saptamani ma saturasem sa-i indop cu medicamente, asa ca am luat aparatul, sa incerc si varianta asta...si ce sa vezi...a II-a zi copii si-au revenit spectaculos, in 2 zile nu mai aveau nimic. Vazand ca are efect, am pus avest aparat langa o persoana in varsta, care era foarte racita, tuse severa si toate cele specifice racelii...ce sa vezi...INSTANTANEU nu mai tusea, nu mai stranuta, nu-i mai curgea nasul, dupa numai 15 minute...si habar nu avea de existenta aparatului pus pe sifonier. In plus a devenit vesela fara un motiv anume, "zburda" de fericire si nu stia de ce. Mie si sotiei ne-au trecut durerile de spate (de la cei peste 10 ani de stat in fata calculatorului) in numai 2 zile in care am tinut aparatul maxim 1 ora langa noi, in rest a stat numai in camera copiilor. In plus, alte efecte benefice: nu ma mai enervez usor si cand o fac trece in numai 1-2 secunde, pur si simplu nu mai pot sa ma enervez, sunt mai calm, atentie distributiva sporita si ...atrage succesul...au inceput sa curga banii. "Ceva" s-a reglat, ca a inceput sa mearga totul bine. Vi-l recomand tuturor! La noi a functionat si dupa exemplele date mai sus, v-ati dat seama ca nu este placebo. Acum cred ca mai depinde si de om, daca este o fire pesimista prin excelenta si nu se gandeste decat ca maine moare, "ordinu-i ordin" ar zice subconstienul...nu-i asa? Daca va imbolnaviti si stati numai 2 zile in spital, veti da banii astia numai spaga la doctori si asistente si tot nu va faceti bine si nu va trateaza cum trebuie, pentru ca nu le-ar ajunge, indiferent cat le dai. Sanatate si va spun ca merita investitia!

Anonim spunea...

Este bun pentru stari de agitatie atacuri de panica

Anonim spunea...

Toti "virusii" acestia moderni ne afcteaza zi de zi (electrosmog, alimentatie, etc...). Sunt interese ca oamenii sa nu traiasca mai mult de 60- 70 ani cu toate ca sunt construiti genetic sa atinga 120 ani. Se spune despre generatia care vine ca va fi generatia care va muri inaintea parintilor, oare de ce? "Virusii", acestia moderni, nu te vor ucide in 5 - 10 ani, ei lucreaza pe termen lung, ca moartea sa fie lenta, posibil fara durere, astfel organismul omului imbatraneste mult mai repede si...
Sunt si alte tipuri de protectii asemanatoare (www.energienaturala.blogspot.com), bineanteles tot contracost, sunt si alternative gratuite insa este necesar sa va informati si vi le confectionati singuri. Mult succes in toate!