joi, 24 februarie 2011

BioSynergy - inversarea procesului de îmbătrânire

Energia subtila binefacatoare a metalelor... in corpul tau 

In organismul nostru exista, daca este perfect echilibrat, toate vibratiile metalelor. Aceste metale constituie materializarea unor energii subtile care sunt in legatura cu Sistemul Planetar. În ocultism, se vorbeste de asa-numitele metale planetare care reprezinta condensarea energiilor celor sapte planete principale (incluzând aici si Soarele) în sfera terestra. Astfel, planetei Saturn ii corespunde plumbul, lui Jupiter staniul, lui Marte fierul, Soarelui aurul, lui Venus cuprul, mercurul planetei Mercur, iar Lunii îi corespunde argintul. Corpul nostru are nevoie de fiecare dintre aceste energii pentru a fi sanatos. Aceste metale care se regasesc in corpul uman au o structura diferita (organica) fata de cele obtinute prin extractie din diverse minereuri.

Imbogateste-ti resursele de aur! 

Fiecare metal isi gaseste corespondent in functia fiziologica a unui organ, insa conform traditiiilor antice, daca in corp exista o cantitate suficienta de aur, atunci se vor armoniza si restul metalelor deoarece ele sunt obtinute din aur prin impurificare (conform traditiei alchimice). Viata sistemului circulator, sursa centrala a vietii, isi primeste impulsurile sale prin intermediul energiilor vehiculate de aur.

Cercetarile recente au pus în evidenta faptul ca aurul actioneaza si stimuleaza în principal la nivelul capului, mai exact, la nivelul glandelor pineala si hipofiza, glande care controleaza intregul sistem glandular. Aurul este purtatorul energiei solare, iar aceasta constituie sursa originara a luminii si caldurii si astfel este chiar sursa vietii. Prezenta aurului in corpul uman, bineinteles în cantitati infinitezimale (astfel incat, dintr-un anumit punct de vedere, putem spune ca doar vibratia sa subtila este cea care se manifesta cel mai mult) influenteaza cresterea si diviziunea celulara, normalizeaza viteza de sedimentare, franeaza coagularea sangelui, mobilizeaza sistemul reticulo-endotelial, favorizeaza oxidarea, stimuleaza principiul adreno-corticotrop (ACTH) si coordoneaza actiunile sistemului neurovegetativ. 

Astfel, este lesne de inteles de ce inversarea procesului de imbatranire (si nu numai) devine posibila cand stimulezi organismul sa amplifice vibratiile subtile ale aurului. Concret, iata cum se traduc proprietatile aurului pentru sanatatea ta: 

• Sistemul tau imunitar este mult mai puternic
• Procesele digestive se desfasoara armonios
• Ai o circulatie sangvina activa
• Muschii tai capata mai multa vigoare, la fel si pielea ta
• Ai oase si articulatii sanatoase
• Iti sunt regenerate celulele la nivelul intregului corp
• Simturile iti intineresc (vazul, auzul, etc.)
• Traiesti o stare intensa de optimism, bucurie, generozitate si mai ales entuziasm
• Ai un puls normal, adica o viata normala

BIOSYNERGY STIMULEAZA PRODUCEREA AURULUI IN CORP

BIOSYNERGY contine solutie coloidala de aur, iar aceasta este sursa producerii rezonantei prin intermediul careia dispozitivul transmite informatii foarte subtile la nivelul ADN-ului. Ceea ce se intampla de fapt este stimularea anumitei secvente deja existente in ADN-ul tau, stimulare care declanseaza sinteza si acumularea de aur in corp. Nu este vorba despre un transfer de substanta, eliminandu-se astfel riscul toxicitatii, ci de stimularea capacitatii corpului de a-si produce singur aur organic prin intermediul vibratiilor subtile ale acestui metal existent in BIOSYNERGY. Este produsa doar cantitatea de care are nevoie organismul pentru a se regenera treptat.

Mediumul Edgar Cayce a revelat puterile tamaduitoare ale biobateriei (Biosynergy)

Actiunile magice asupra sanatatii ale dispozitivului Biosynergy (biobaterie) au fost revelate pentru prima data de catra Edgar Cayce, medium si vindecator american, care a pus la loc de cinste biobateria si a recomandat-o in peste 115 boli. Asa cum o descrie Cayce „este extraordinara pentru refacerea organismului si ar trebui folosita de toata lumea”.

Cayce a denumit energia acumulata de acest dispozitiv energie „eteronica”. Iata cum descrie Cayce in lecturile sale principiul de functionare al biobateriei: „Aparatul lucreaza ca un magnet generator – la fiecare conexiune a sa cu corpul fizic se genereaza un flux energetic subtil care vibreaza pe frecventa de vibratie a corpului insusi [...] (este vorba despre) un magnet care acumuleaza energie.”

Sursa: AIM Group 

6 comentarii:

Anonim spunea...

Aceste aparate sunt produse chiar de către AIM Groupe? Pe internet nu am găsit informații convingătoare privind efectele lor. Bineînțeles că ești dispus să le cumperi dacă ai o garanție că sunt eficiente și nu au efecte secundare(inclusiv crearea dependenței).
Tu ce crezi despre aceste aparate,Daniel?

Daniel Roxin spunea...

Aceste aparate sunt produse de AIM. M-am interesat personal. Eu folosec Mind Synergy si Vital Protect si sunt multumit de rezultate. Daca nu as fi, nu mi-as permite sa le recomand pentru ca e o anumita responsabilitate la mijloc. Numai bine!

Invizibilul spunea...

Deci tu ne vei ingropa pe toti !

Daniel Roxin spunea...

:) Nu am intentia asta. Oricum, pe tine nici nu as avea cum pt ca esti... invizibil. Norocosule!

Cristian S spunea...

Ideea este ca se poate verifica daca aceste aparate chiar fac ceea ce zic. Cred totusi ca la mijloc este o mare pacaleala. Nu cred ca trebuie luat chiar de bun tot ce se spune. Poate n-ar fi rau sa ne spuna producatorii acestor aparate unde le-au testat si cum le-au testat!!!!!
PS: (intrebare pentru AIM) cate cazuri de cancer sau mongolism (scrie in protocolul de pe site) s-au rezolvat cu acest aparat, poate vedem si noi date ceva mai concrete...

Anonim spunea...

Daniel,tare de tot replica ta de mai sus!...Mă faci să râd și când sunt tristă! ... (E de bine!...)