vineri, 4 februarie 2011

OZN deasupra Muntelui Templului din Ierusalim (video)

Globul de lumină care a coborât, a planat şi apoi a dispărut deasupra Muntelui Sionului - mai precis, chiar deasupra moscheii al-Aqsa, al treilea loc sfânt al Islamului - a reuşit să-i contrarieze pe toţi. Asta pentru că fenomenul produs săptămîna trecută a fost surprins din patru unghiuri diferite de oameni care nu se cunosc, ceea ce scade probabilitatea unui fals.


Pe Internet fac furori mai multe înregistrări ale unui fenomen care ar putea fi primul OZN surprins deasupra Ierusalimului.

Ipotezele vehiculate pînă acum vorbesc fie de dovada incontestabilă a existenţei inteligenţei extraterestre, fie de un prototip ultrasecret al armatei israeliene, fie - aceasta fiind opinia mistciilor evrei - de apariţia zeului iudaic Elohim. Cert e că, dacă e un fals, aceasta a fost foarte bine regizat.



Sursa: realitatea.net

6 comentarii:

Anonim spunea...

...sau poate un experiment,o regizare perfectă?...

Anonim spunea...

Un subiect ce nu poate fi trecut cu vederea:

http://www.ne-cenzurat.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=4059&Itemid=6

zalmos spunea...

OF-OF!...sau poate(sigur) o alta FACATURA(si de data asta)pt. naivi:
http://www.youtube.com/watch?v=h5s78wr0UF0

Anonim spunea...

O "facatura" nu este...filmata de 4 persoane, din patru unghiuri diferite...sau poate intr-adevar exista multi "naivi".
Un lucru e cert, cand vezi cu ochii tai ceva similar din toate punctele de vedere, incepi sa te intrebi: Oare cine e naiv?

Unknown spunea...

Extraterestrii nu sînt chiar...
Autor: Ionel Grama

„Probabil realizaţi că nu am chef de fantezii la vîrsta mea. Datele mele arată că extratereştrii folosesc apa drept combustibil pentru navele lor. Ei descompun apa în oxigen şi hidrogen“, a afirmat Vladimir Georgevici Ajaja, fizician şi matematician, părintele ozenisticii ruse şi fondatorul Centrului de Studiu al OZN, în urmă cu vreo trei ani, într-un interviu acordat ziarului Pravda.

http://www.lumeamisterelor.com/rubrici/enigme-extraterestre/extraterestrii-nu-sint-chiar/

Anonim spunea...

http://www.crimetime.ro/live-show/14-00-imagini-incredibile-extraterestri-despicati-de-kgb-isti-crime-time-live-show.html