duminică, 20 martie 2011

Uimitor! "Tatăl nostru" rostit de un copil de doi ani


40 de comentarii:

MARIA spunea...

Multumesc Daniel pentru ceea ce esti!

Anonim spunea...

Puternic!

Daniel Roxin spunea...

Copilul este adorabil si cred ca avem ce sa invatam de la el, cu totii!... :)

Elena spunea...

Da,parcă nu te mai saturi ascultându-i rugăciunea, rostită cu atâta convingere și credință ...O lecție foarte frumoasă, simți cum te luminează și te face mai bun, mai puternic și mai încrezător ...

intrus spunea...

http://salwatiromania.wordpress.com/

Asa cum era de asteptat, o adunatura de tari colonialiste din vechi timpuri, care au creat ONU, un organism menit sa atace oriunde si oricand la cheremul unora din umbra, au mai sters azi un “obiectiv”de pe agenda de zi.

Cat de tare “sufera ” aceste tari pentru drepturile omului..! Cat de vigilente sunt aceste drepturi ale omului mai ales daca sunt imbibate cu petrol.Dar poate nu stiu acesti criminali care “propavaduiesc” aceste drepturi, ca in lume exista triburi canibale, care si acele au drepturi ale omului, dar daca nu stau pe petrol, sau alt ceva “interesant” se pare ca acestia sunt exclusi…

Dupa cum s-a vazut foarte clar, in tarile arabe ” razvratite”, dupa ce CIA a “bagat” bomba pe teava, populatia naiva a facut totul planul elitelor si a mers de minune ca si la noi in `89, mai putin in Libia. Dupa ce CIA a injectat milioane de dolari pentru a provoca asa – zisa rasturnare a lui Gaddafi prin “vointa” poporului, planul a mers cam prost. Gaddafi a inceput sa-si recucereasca tara, lucru evident neplacut colonialistilor sugaci si hrapareti, care instantaneu le-au inceput sa le tasneasca lacrimi de balena, vis-a-vis de lipsa drepturilor civililor din aceasta tara. Si uite asa s-au gandit ei sa vina cu drepturile in sacosa dupa ce in prealabil isi vor instala in Libia slugile cele mai fidele pentru a nu iesi din perimetrul politic si economic dictate de aceste tari malefice .

Anonim spunea...

Uitați-vă și la ”analiștii” de la televiziunile ”noastre” de știri , cum se străduiesc, slugarnici, să fie ”oameni civilizați” ai mileniului 3, cum ”combat” ei cu convingere, militând pentru democrație ... Dezgustător! Aceeași minciună și manipulare ca la noi, în decembrie 1989!Privindu-i și ascultându-i te întrebi cât de proști ne cred ...

Anonim spunea...

GENII UITATE SAU NECUNOSCUTE

http://coltul-adevarului.blogspot.com/2011/02/genii-uitate-sau-necunoscute.html

Anonim spunea...

ascultâdu-l am avut un sentiment copleşitor de vină, vina de-a nu mai putea fi atât de pur , atât de convingător....

Simona spunea...

Ce dulce e si cu cata expresivitate spune rugaciunea.. Foarte frumos!!

Anonim spunea...

INCREDIBIL, DAR ADEVARAT !

” Am primit un nou mesaj pe care ma grabesc sa-l public nu numai pentru continutul sau demascator la adresa pegrei formate din "elite" si vasalii lor, dar si pentru spiritul in care a fost editat si transmis, un spirit al renasterii vointei de eliberare si al viziunii prin care putem atinge acest tel: solidarizare activa a noastra, a tuturor oamenilor bineintentionati, impotriva crimei, jafului, minciunii si abuzurilor tot mai nerusinate: ...”

http://romaniaautentica.blogspot.com/2011/01/incredibil-dar-adevarat.html?utm_source=BP_recent

Unknown spunea...

SDST - ÎNGERI DEASUPRA ROMÂNIEI

http://www.youtube.com/watch?v=4dEbgOAcblE&feature=player_embedded

Anonim spunea...

Copilul asta spune o ''poezie'' nu stie el ce inseamna slava, cel rau, a sfinit etc etc, o spune automat pt ca a invatat-o pe de rost, asta nu inseamna ca si stie ce spune.....

Daniel Roxin spunea...

"Copilul asta" spune "poezia" despre care vorbesti tu cu o candoare pe care multi dintre cei care se roaga in mod "constient" nu o au. Pacat ca nu poti vedea printre randuri! Cine stie, poate ai intui prezenta unor ingeri in spatele acestei interpretari... Parerea mea!

Unknown spunea...

Copiii au o curiozitate extraordinară, ei întreabă ce înseamnă fiecare cuvânt pe care îl aud rostit și nu uită - în mod sigur așa s-a petrecut și în cazul micuțului când i s-a spus această rugăciune, iar în momentul când a rostit-o, cu mintea și sufletul foarte curate și sincere, el avea exact reprezentarea a ceea ce spunea!
Domnul anonim sceptic în mod sigur nu are copii sau nu l-a preocupat niciodată psihologia și sufletul unui copil!

Anonim spunea...

Se afirmă și nu cred că trebuie să ne îndoim de faptul că,rugăciunile copiilor sunt cele mai bine primite, deoarece rostite prin sufletul lor imaculat , produc o energie - rugămite - altruistă de o frecvenţă vibraţională atât de înaltă , încât ating sfera Tatălui Ceresc , iar materializarea este iminentă .
Copiii sunt modele de desăvârșire,de aceea, Iisus Hristos a spus " Lăsati copiii să vină la Mine, că a unora ca acestia este Impărația cerurilor ( Matei 19,14).
Dacă care vrem sa ne mântuim, trebuie să avem inima smerita si nevinovată de copii. EL nu a zis că numai a copiilor este împărăția cerurilor, ci : " a unora ca aceștia " . Adică toti care, prin faptele lor bune ajung la măsura curățeniei si a nevinovăției pruncilor, vor dobândi împărătia cerurilor.
Mântuitorul cheamă pe copii la Sine înaintea tuturor oamenilor și ni-i dă drept modele de desavârsire deoarece, EL Însusi fiind izvorul nemărginit al dragostei, al curăției si al nevinovătiei, din dragostea Sa nemărginită iubește copiii pentru nevinovăția lor si îi cheamă la Sine, ca să ne dea nouă pildă pentru a urma cu fapta curățenia și nevinovăția acestora.
Prin cuvintele : " Lasati copiii să vină la Mine" , Domnul ne arată că El iubește copiii și nevinovăția lor și drept pildă ne îndeamnă pe toți să fim ca ei.

Cunoscând aceste lucruri și, având inima deschisă, nu poți să nu fii profund impresionat ascultând rugăciunea plină de candoare a acestui copil!

Anonim spunea...

de acord cu penultimul anonim... / nu stiu cat de bine este a se proceda asa ... uimitor in niciun caz... stupid da este... pt ca incercam sa poluam inocenta copiilor inca din momentul nasterii... / copii ar trebui lasati in pace sa-si gaseasca propria lor rugaciune ... propria lor credinta dar noi nu facem asta ... dimpotriva le bagam pe gat tot felul de lucruri care mai decare ca deh asa-i traditia si pe deasupra ii mai si amenintam ca daca nu se conformeaza este vai de fundul lor ... pai este bine asta...??? / cate repetii o fi facut acel copil sa memoreze "Tatal Nostru" ??? multe in orice caz...- daca intradevar vrei sa simti sfantenia rugaciunii atunci urmareste-l pe copil ... doar priveste-l ce face , cum se joaca si atat ... in momentul in care intervii deja incepi sa distrugi totul... / de acord ca copilul spune rugaciunea cu o anumita inocenta dar este o inocenta inconstienta nu are autenticitate ... normal pt ca mintea lui inca nu a inceput sa acumuleze informatii, dar o va face si inocenta se va pierde pt ca asa trebuie sa fie ...si va trebui sa fie recastigata in mod constient asta si inseamna sa te nasti a doua oara... dar cine tine cont de asta...???

Anonim spunea...

pentru ultimul anonim o intrebare si anume: - Zi-mi si mie, de ce ne mai nastem si traim viata daca atunci cand suntem copii suntem desavarsiti cum spui, suntem in imparatia lui dumnezeu, avem sufletul imaculat...??? chiar de ce...??? ca sa ce...???
Spui: -"Daca vrem sa ne mantuim, trebuie sa avem inima smerita si nevinovata ca de copii" / pai cand ne-am nascut si eram copii n-am avut-o si de ce nu ne-am mantuit atunci...???
Cred ca faci o confuzie si parerea mea este alta / - Cand Iisus spune "Lasati copii sa vina la Mine ca a unora ca acestia este imparatia cerurilor ..." Iisus nu se refera la copii in sine ci la acea stare de inocenta, de candoare a copiilor care ii fac sa fie foarte aprope de d-zeu dar totul este in mod inconstient, iar mintea este podul ce face legatura intre inconstient si constient, de asta si ne nastem , pt a traversa podul dincolo, in a fi constient, in a avea o inocenta dar de alta calitate... cand pestele inoata in apa nu stie cat devital pt el este apa este inconstient de cat de pretioasa este apa pt el, dar cand este scos pe uscat deja poate face diferenta ... cand revine el stie cat de pretioasa este apa pt el ... cam asa stau lucrurile si cu omul ...prima data esti in d-zeu te nasti in d-zeu ai o anumita inocenta pt ca exista scanteia divina, dar esti inconstient de dumnezeul din tine si apoi treci prin experientele vietilor care vor sa te faca sa devii mai constient si cu cat devii mai constient incepi sa redescoperi acea inocenta uitata dar de data aceasta lucrurile stau altfel ... esti constient de propria maretie ...inocenta ta are o alta calitate, dumnezeul din tine stie ca este dumnezeu, niciodata nu ai fost in afara Imparatiei lui Dumnezeu doar ca nu erai constient de Ea...atunci intreaga existenta este in sarbatoare ... / Iisus , Buddha, Osho, Tolle, Krishnamurti si multi altii si-au redescoperit propria lor maretie... Imparatia lui Dumnezeu, Sinele...

Anonim spunea...

saracul copil!indoctrinat de mic...nici macar nu stie bine ce spune!patetic!asa mi s-a intamplat si mie de mica ..mama mea ma indoctrina in loc sa imi lase spiritul liber si sa imi permita sa aleg cand voi creste....asa se intampla din pacate peste tot....religiile lovesc in noi de mici copii ca sa nu ne permita sa dezvoltam o gandire libera,inteligenta si fara dogme!patetic!

Anonim spunea...

@ Anonim spunea... ciudat ca nu o acuzi pe mama ta si ca de mica te-a indoctrinat cu regulile de igiena sau cu regulile de circulatie. Ar fi trebuit sa iti lase spiritul liber si sa nu te previna de efectele legii gravitatiei (mai ales in clipele in care te aplecai prea tare pe fereastra)...
Oricat ai vrea sa crezi ca esti doar un animal intr-o realitate pur materiala, lumea spirituala exista si avem nevoie sa fim "indoctrinati" cu principiile sale :)

Anonim spunea...

Apropo de discuția despre spiritul liber, poate ar trebui să ne reamintim următoarele :
I) Lucifer = simbol-model al revoltei împotriva lui Dumnezeu, al negării legilor morale, al "eliberării" de orice constrângere şi de orice legătură cu Dumnezeu; model pentru omul care se vrea titan, care vrea să-l răstoarne pe Dumnezeu de pe tronul său, pentru a-i lua locul.
II) Nesta Webster, in “Mondial Revolution”, sintetizeaza foarte bine precestele radicale ale “Noii Ordini Mondiale”, asa cum rezulta din scrierile lui Weishaupt:
1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;
2) Abolirea proprietatii private;
3) Abolirea mostenitorilor;
4) Abolirea patriotismului;
5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);
6) Abolirea tuturor religiilor.

Anonim spunea...

Avem ce invata de la el :|
Convingator :|
Convingere si credinta :|

Sunteti orbi sau prosti ?

Anonim spunea...

Nu, ”ne” place spiritul ”liber” de orice constrângere, inclusiv a legilor moralei, ignorând cu bună știință sau nu faptul că acestea sunt principii luciferice și new age - iste !

cristina spunea...

Pavel Stratan este de o simplitate si sensibilitate, care te cucereste, iar copii sai Cleopatra si Cezar sunt deosebiti, si nu ai cum sa nu te emotionezi de frumosul care se oglindeste in ei.
Cezar, minunea aceasta gingasa are o forta fantastica, iar viul sau grai are puterea de a deschide sufletul si de a topi tristetea, teama, grija, neicrederea, indoiala...
Este Dumnezeu Tatal, Divinul, care vobeste prin el.
Cine il asculta cu sufletul,constientizeaza acest lucru.
Iti multumesc, Daniel!

Unknown spunea...

Ti-se rupe inima cand auzi.Laudat fie DOMNUL,si parintii sa fie binecuvantai.

Anonim spunea...

daca pt voi sa ai un spirit liber inseamna sa fii prost educat si necivilizat...chiar nu stiti despre ce vorbiti!!sunteti pe langa adevarata spiritualitate si daca asta inseamna spirit satanic sunteti in cel mai rau intuneric spiritual...credinta oarba si rugaciunile voastre tot la fel de oarbe nu va vor evolua spiritual...si apropo crestinismul a fost inventat tot de cei care au inventat new age sau principiile luciferine!!somn usor!

Anonim spunea...

Somn ușor și ție și vise plăcute!

Anonim spunea...

Catalogarea creștinismului drept o credință ”oarbă” de către anonimul de la ora 23,29 reprezintă o mare eroare, denotă de fapt necunoașterea acestei doctrine. Nimic mai neadevărat decât această afimație!
Biblia nu spune nicăieri ”crede şi nu cerceta”! Dimpotrivă, ea ne spune ca înainte de a crede ceva, să cercetăm neapărat. Ea ne spune să cercetăm înainte de a veni la Domnul, dacă are dreptate să ne pretindă supunere faţă de El (Isaia 1:18-20), să cercetăm tot ceea ce oamenii şi spiritele spun (1 Ioan 4:1-3), să cercetăm tot (2 Tes.5:21-22).
2 Tesaloniceni 5:21, 22
"Ci cercetaţi toate lucrurile şi păstraţi ce este bun. Feriţi-vă de orice se pare rău"
Deci, un creștin este cel ce "cercetează toate lucrurile şi se fereşte de orice pare rău"!
La urma urmei, este normal, având în vedere cine este stăpânul acestei lumi - tatăl minciunii - să fim bombardaţi de minciună, din toate părţile.
Biblia nu promovează credulitatea, naivitatea, credința oarbă, saltul în gol, în necunoscut etc. Credinţa creştină este o credinţă raţională, pentru că oferă răspunsurile esenţiale la dilemele fundamentale ale vieţii. Dimpotrivă, Biblia promovează o gândire critică, o atitudine de diferenţiere între adevăr şi minciună, ne cheamă la formarea, dezvoltarea şi exercitarea discernământului.
Iar discernământ înseamnă capacitatea sau calitatea de a deosebi între adevăr şi minciună şi mai ales între adevăr şi "jumătate de adevăr".
Descrierea biblică a unui credincios este foarte contrară imaginii populare a unui credincios: un credincios este cel ce "cercetează toate lucrurile şi se fereşte de orice pare rău"!

Anonim spunea...

Un ingerash dragalsh! Felicitari parintiilor! God bless!

Elena spunea...

Radu, copilul din două lumi :

http://www.jurnalul.ro/campaniile-jurnalul/copii-speciali-intr-o-romanie-autista/radu-copilul-din-doua-lumi-507159.html

Anonim spunea...

Este adorabil...transmite asa frumos tot ce spune ca nu poti sa te gandesti decat la ceva angelic...

Anonim spunea...

Copiii sunt in stransa legatura cu D-zeu fata de adulti pana la varsta de 5 - 6 ani. As vrea sa va fac o remarca asupra traducerii gresite a unei strofe "Si nu ne duce pe noi in ispita". D-zeu nu te duce pe tine in ispita, ca asta ar insemna sa-ti incalce liberul arbitru. Ci tu te duci singur. Se poate rosti "Si nu ne lasa pe noi (sa cadem) in inspita". Aceasta problema a traducerii a fost des evocata de inalte fete bisericesti. Dar nu s-a luat nicio masura. Este pacat sa se mentina ideea ca D-zeu este un fel de ispititor, de cel care te incearca.

constantin spunea...

Bravo!Sa avem incredere,lumea renaste.

Anonim spunea...

cu alte cuvinte un copil bine educat asa cum de altfel ar trebui sa fie toti copii din lume in acest fel viitorul nostru si al copiilor nostri va fi mult mai frumos. multumesc !

Tudor spunea...

Defapt rugaciunea corecta Tatal nostru este aceasta:

Tatăl nostru, care ești în ceruri
Sfânt, este numele Tău
Vie e Împărătia Ta
Pe Pământ, fie voia Ta
Precum în Cer aşa şi pe Pământ.
Pâinea noastră cea de toate zilele
Dă-ne-o nouă astăzi şi mereu
Şi ne iartă nouă greşelile noastre
Şi ajută-ne să iertăm şi noi greşitilor noştri
Şi fereşte-ne pe noi de ispită
Şi îndepărtează pe cel rău de la noi.
Amin!


Aceasta e rugăciunea spusă corect de Iisus în Ierusalim, pe Muntele Măslinilor. Rugaciunea care se spune astazi in biserica
a fost tradusa gresit.


Observati cum Satana și-a vârât coada și a făcut ca numele Lui Dumnezeu să nu fie Sfânt,
în fața pământenilor prin versetul: "Sfințească-se numele Tău". Cine sfințeste numele Lui Dumnezeu, noi pământenii
păcătoși sau Dumnezeu este Sfânt în veci !?



"Și nu ne duce pe noi în ispită" Cum Dumnezeu ne duce pe noi în ispită, sau cel rău !?


"Precum și noi iertăm greșiților noștri" Pot pamântenii să ierte pe aproapele său definitiv,
sau sa ne ajute bunul Dumnezeu să putem si noi ierta greșiților noștri !?

Cecilia spunea...

Tudor spune Adevarul:)

Iulian67 spunea...

Copii manipulati de mici,halal parinti !!
Rugaciunea evreiasca e o fandoseala .
Cica Tatal nostru !! de ce nu Mama noastra ?!
Deoarece lumea e condusa de barbati,si e condusa foarte
prost;razboaie,crime,violenta,teroare,inarmare,
bombe nucleare,poluare,defrisarea padurilor,obsesia
de putere,control,lacomie,risipa,religie,credinte false
manipulare,indoctrinare,sacrificii animale-umane-copii
femei- oferiti ca ofrande zeului gelos criminal ....
vedeti in biblie in Iesirea.

Anonim spunea...

lasa-ti copilul sa creasca, si cand va fi destul de capabil sa inteleaga lumea,dragi parinti oferiti biblia copilului vostru ,spunandu-i crezi ce vrei !

Anonim spunea...

Sa cresti mare si puternic,si sa fi in continuare o bucurie pentru noi toi!
Dumnezeu sa te aibe in paza lui!

Ada Angharad spunea...

Ca e o rugaciune sau "Catelus cu parul cret", e tot un text reprodus mecanicm repetat, invatat de dinafara... oricat de dragalas ar fi copilul. Cam prea devreme cu indoctrinarea.

Anonim spunea...

Doamne mare e puterea ta si minunate sunt caile tale, cind auzi asa o scumpete de ingereas iti dau lacrmile si iti vine sa-l infuleci de drag sa-i saruti gurita scumpa care rosteste cu atita nevinovatie, asemenea cuvinte profunde da-ne Doamne cit mai multi ingerasii ca el.Multumesc din suflet celui care a postat videoclipul am plins.